Απάντηση: Τι εχετε να πειτε για την εκρηξη βιας ?
Ναι, το βρήκαμε τώρα... Τον Καραμανλή περίμενε για να γίνει έτσι η Αστυνομία...
Μην το πάτε πολιτικά παιδιά....
Όλοι στην Βουλή, το ίδιο χρώμα έχουν... σκατουλί!
Ξεκολάτε!
Αν η αστυνομια επεμβει λεμε "ΑΜΑΝ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ"
Αν η αστυνομια παραμεινει απαθης λεμε "ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ?"
Καλα θα κανουν να αμυνονται τα ρεμαλια και απλως να προστατευουν χωρις νευρα, αν εχουν νευρα να παραιτηθουν απο αστυνομικοι και να ανοιξουν μαναβικο.
Δεν μπορω να τους βλεπω να χτυπανε ακινητοποιημενους πολιτες.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Ναι, το βρήκαμε τώρα... Τον Καραμανλή περίμενε για να γίνει έτσι η Αστυνομία...
Μην το πάτε πολιτικά παιδιά....
Όλοι στην Βουλή, το ίδιο χρώμα έχουν... σκατουλί!
Ξεκολάτε!
δεν το παμε πολτικα μιχαλη αλλα ολα τα χοντρα σκατα γινονται τα τελευται χρονια επι του ιδιου κομματος!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Athanasios
Αν ετσι νιωθετε τραβατε καταστρεψτε τα αστυνομικα τμηματα πεταξτε μολοτοφ και γκαζακια και οτι σκατα θελετε αν ειναι να την πληρωσουν ολοι για εναν.Θα ηταν το ιδιο ομως αποδεκτο αν καθε φορα που σκοτωναν εναν αστυνομικο να εβγαιναν ολοι με τα γκλομπ και να σε σαπιζαν στο ξυλο και να σου βριζανε την μανα και τον πατερα και το σπιτι?
Εχει πανω απο 10 ατομα αστυνομικους τραυματισμενους στο 424.Κ μαλιστα ο ενας απο αυτους φρουρος στο τμημα Συκεων που πυρποληθηκε αν θυμαμαι καλα κ του ακρωτηριασαν το χερι..αλλα σορρυ ξεχασα..αυτοι ειναι γουρουνια κ δολοφονοι..
Παράθεση:
Σε αυτο συμφωνο απολυτα αλλα πολλα παιδακια δεν φτανουν τα 17 και απο προσωπικη αποψεως σαν πατερας δεν θα αφηνα το παιδι μου να γυρναη 15 χρονων στα Εξαρχεια
Θα διαφωνήσω μαζί σου φίλε Νάσο (γονιός είμαι και εγώ) για 2 λόγους:
1) Είναι δύσκολο να ξέρεις ανα πάσα στιγμή που είναι το παιδί σου και
2) Και βασικότερο, τα εξάρχεια δεν είναι λαιμητόμος για όποιον πατάει το πόδι του εκεί. Δεν είναι δημοκρατία η απαγόρευση και στο κάτω κάτω ούτε πεδίο βολής των αστυνομικών είναι η συγκεκριμένη περιοχή! Να σου θυμίσω ότι αντίστοιχα περιστατικά έχουν συμβεί σε διάφορες περιοχές , σε διάφορες πόλεις! Αν κάτι θα πρέπει να αλάξει σίγουρα δεν θα ήθελα να είναι τα όρια μιας (επιτρεπόμενης περιοχής) για το παιδί μου, αλλά ο σεβασμός της πολιτείας για όλους και ειδικότερα για τα παιδιά. θεωρώ ότι αν δεν σέβονται και δεν αφουγκράζονται τα παιδιά γυρνάνε την πλάτη στο μέλλον. Γιαυτό και εγώ πιστεύω ότι αν κάτι λείπει από τις στγκεντρώσεις των παιδιών...αυτοί είναι οι ίδιοι οι γονείς!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
alexhellas
Θα διαφωνήσω μαζί σου φίλε Νάσο (γονιός είμαι και εγώ) για 2 λόγους:
1) Είναι δύσκολο να ξέρεις ανα πάσα στιγμή που είναι το παιδί σου και
2) Και βασικότερο, τα εξάρχεια δεν είναι λαιμητόμος για όποιον πατάει το πόδι του εκεί. Δεν είναι δημοκρατία η απαγόρευση και στο κάτω κάτω ούτε πεδίο βολής των αστυνομικών είναι η συγκεκριμένη περιοχή! Να σου θυμίσω ότι αντίστοιχα περιστατικά έχουν συμβεί σε διάφορες περιοχές , σε διάφορες πόλεις! Αν κάτι θα πρέπει να αλάξει σίγουρα δεν θα ήθελα να είναι τα όρια μιας (επιτρεπόμενης περιοχής) για το παιδί μου, αλλά ο σεβασμός της πολιτείας για όλους και ειδικότερα για τα παιδιά. θεωρώ ότι αν δεν σέβονται και δεν αφουγκράζονται τα παιδιά γυρνάνε την πλάτη στο μέλλον. Γιαυτό και εγώ πιστεύω ότι αν κάτι λείπει από τις στγκεντρώσεις των παιδιών...αυτοί είναι οι ίδιοι οι γονείς!
ΣΩΣΤΟΣ εν μερη ομως τα δικα μου παιδια μεγαλωσανε Γερμανια μηπως θελετε να συζητησουμε τι σημαινει αστυνομικος εκει?και αν εκει γινοντουσαν αυτα τα χαλια
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Εχει πανω απο 10 ατομα αστυνομικους τραυματισμενους στο 424.Κ μαλιστα ο ενας απο αυτους φρουρος στο τμημα Συκεων που πυρποληθηκε αν θυμαμαι καλα κ του ακρωτηριασαν το χερι..αλλα σορρυ ξεχασα..αυτοι ειναι γουρουνια κ δολοφονοι..
ναι αλλα αυτο δεν το εκαναν κουκουλοφοροι!
ηταν ανθρωποι που εκαναν επιθεση με τα μουτρα τους ακαλυπτα!
μιχαλη πιστιψε με δεν ισχυει κατι τετοιο
Τυχαίνει να έχω γεννηθεί στην Γερμανία αλλά και να έχω ζήσει 10 χρόνια στα εξάρχεια (είχα την δουλειά μου εκεί).
Ελπίζω να σε κάλυψα
:)
Ε και εγω απο γερμανια ηρθα ! Και ?
Εγώ από Ταγαράδες. Γεννημένος Θεσσαλονίκη