Μολις μιλησα τηλεφωνικα με την κ. Αθηνα για τα μπλουζακια.
Αυριο το απογευμα θα παω απο εκει να δωσω προκαταβολη να τα ξεκινησουμε!
Θα περιμενω μεχρι σημερα το βραδυ μηπως και καποιος θυμηθει να κανει την καταθεση και τελος μετα!
Printable View
Μολις μιλησα τηλεφωνικα με την κ. Αθηνα για τα μπλουζακια.
Αυριο το απογευμα θα παω απο εκει να δωσω προκαταβολη να τα ξεκινησουμε!
Θα περιμενω μεχρι σημερα το βραδυ μηπως και καποιος θυμηθει να κανει την καταθεση και τελος μετα!
Ωραιος Σοφο αντε να τα δουμε!!!!!
Μπράβο Σόφο πολύ σωστός!! Άντε άντε δεν μπορώ να περιμένω!! Χαχαχα!
Η παραγγελια δωθηκε!
Μαλλον θα τα εχουμε σε δυο βδομαδες μια και αυτη που μας ερχεται ειναι λιγο κουτση...
Φαγαμε τον γαιδαρο, μας εμεινε η ουρα!!!
Τέλεια!! Αυτή την αναμονή τη θεωρώ γλυκιά Σόφο! Όσοι χρησιμοποιούν το ebay καταλαβαίνουν!! Χεχε!
ebay??? τι ειναι τουτο;;; Δεν του ξερου...
Επειδη ειναι 25η Μαρτιου την Τριτη, μαλλον θα το κανουν 4ημερο απο οτι καταλαβα και αυτος ειναι ο λογος που θα καθυστερησουν να μας τα παραδωσουν...
Με την ευκαιρια, απο τους Νοτιους θελω καποιον που θα παραλαβει το πακετο απο κουριερ, θα το πληρωσει και θα αναλαβει να μοιρασει σε καποια συναντηση τα μπλουζακια, τα αυτοκολλητα καθως και να δει ποσα μεταφορικα αναλογουν στον καθενα!
Μπραβο ρε σοφο...αντε λιγο εμεινε...
Σόφο count on me!!
Courier θα παίξουμε τελικά; Όχι κανένα ΚΤΕΛ ή μεταφορική;
Μπορει να τα φερει δικο μου ατομο teo και να τα παρεις απο εκει που πηρες και το σημα!
Δεν ξερω ακομα να σας πω την αληθεια. Κουριερ σκεφτηκα επειδη το φερνει στην πορτα αλλα και εσυ ολη μερα γυρναα ατους δρομους οποτε μπορει να σε βολεψει να παραλαβεις απο παντου...
Μολις θα τα εχω στα χερια μου θα σας ενημερωσω και θα δουμε τι θα κανουμε... ;)
Από σταθμό ΚΤΕΛ του Κηφισού περνάω κάθε πρωί οπότε αν θέλετε, τα στέλνεις εκεί και τα παίρνω.