καλως ηρθες
Printable View
καλως ηρθες
καλως ηρθες στην παρεα!!!!!!!!!
Γεια σε όλους τους Stilo-πληκτους!Από χθες είμαι και εγώ κάτοχος ενός Stilo 1.6 το οποίο αγόρασα μεταχειρισμένο (μοντέλο 2003). Η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκα πολύ πριν το αποφασίσω γιατι είχα ακούσει πολλές δυφορούμενες απόψεις σχετικά με το πόσο ζημιάρικο είναι....Ελπίζω να μη μου βγάλει κανένα βαρβάτο πρόβλημα....Γενικά πάντως μπορείτε να μου πείτε σε γενικές γραμμές αν όλα αυτά που ακούγονται είναι μύθος ή όχι;Αυτά για την ώρα........
Καλως ηρθες.
Καλη διαμονη και καλα posts.
Καλως ηρθες.
Καλη διαμονη και καλα posts.
Καλως ηρθες στην παρεα μας και απο μενα!
Μ'αρεσει παρα πολυ που βλεπω σχεδον καθημερινα να μεγαλωνει η παρεαρα μας!
Καλησπερα κ απο μενα.
Ειμαι κ γω νεος αν κ παρακολουθουσα εδω κ κανα χρονο τη σελιδα σας που βρηκα τυχαια απο την Wikipedia.
Oμολογω οτι αν κ δισταζα στην αρχη να εγγραφω μηπως υπαρχει προκαταληψη υπερ του Stilo που να εμποδιζει τη σωστη ενημερωση,παρολαυτα δεν συναντησα κατι τετοιο.
Συγχαρητηρια κ καλα κ απροβληματιστα χιλιομετρα σ' ολους !
Καλως ηρθες και εσυ στην παρεα μας!
Καλα χιλιομετρα και σε σενα και καλα ποστ!
καλως ηρθατε και οι δυο στην μεγαλη παρεα μας!!!!
Καλώς σας βρίσκω όλους. Έχω ένα stilo dynamic 1.6 5d 2004 με 105000 χλμ στην πλάτη του. Είμαι πολιτικός μηχανικός και το έχω κάνει σχεδόν εργοταξιακό αυτοκίνητο, αλλά γενικώς αντέχει. Όταν το αγόρασα μετά από 2000 χλμ μου άλλαξαν εγκέφαλο. (συνεχή engine fault). Τα προβλήματα με τους αερόσακους τα ξεπέρασα με την βοήθεια των μελών του club (με συντήρηση των επαφών). Γιά να πώ την αλήθεια το αυτοκίνητο γιά τα χρήματά του, είναι μιά χαρά. Αν το συγκρίνω μάλιστα με το νέο bravo, δεν νομίζω ότι υπολείπεται σε κάτι. Το αντίθετο. Το μόνο που μου παρουσιάζει είναι ότι φαίνεται να καίει λάδια. Στα 5000 χλμ έχει κατέβει η στάθμη στο κάτω μέρος του διαστήματος στον μετρητή (με ένδειξη low oil pressure) και θέλει συμπλήρωμα. Το εξουσιοδοτημένο λέει ότι είναι φυσιολογικό πράγμα που αμφιβάλλω. Επίσης γιά το δεύτερο πράγμα που δεν είμαι ικανοποιημένος είναι ότι δεν τραβάει. Σε κάτι ανηφόρες αν δεν το γκαζώσεις ή αν σε κόψουν δεν πάει με τίποτα, όπως και δεν ανταποκρίνεται άμεσα στο γκάζι. Τέλος πάντων. Αυτά προς το παρόν και επικοινωνούμε. Χαιρετώ του φίλους.
απλα ειναι πολυ βαρη το αμαξι γιαυτο!οσο για το λαδι μαλακιες σε λενε!!
εχει καποιο προβληματακι καλητερα να το ψαξεις
Ίσως και να φταίει ο τύπος ή μάρκα λαδιού!?
Πάντος έμαθα οτι η fiat στην Ελλάδα έπαψε να φέρνει τα Selenia και βάζει πλέον ΤΙΤΑΝ έχει ακούσει κανείς κάτι σχετικό?
Καλώς ήρθες... Μια μικρή κατανάλωση δικαιολογείται. Τελευταία φορά Selenia μου βάλαν...
To 14αρι λογω υψηλοτερης συμπιεσης τρωει λαδι οποτε θα πρεπει να το προσεχεις κ να ελεγχεις τακτικα την σταθμη.Ειναι παντως μεσα στα αναμενομενα.
Για την ανηφορα που λες πραγματι το Stilo ειναι βαρυ αμαξι κ θελει κακα τα ψεμματα κυβικα αλλα οπως θα ξερεις εχεις 6αρι σασμαν οποτε παιξε λιγο :D
Άλαξε ο εισαγωγέας και τώρα βάζουν ότι θέλουν!!
Θα στρώσει που θα πάει!!
Πάντος τα shell δεν τα πολυγουστάρουν οι κινητήρες fiat. (ή το αντίθετο! τους αρέσουν πολύ και τα πίνουν:D)
καλως ηρθες στην παρεα!!!
Γειά σας καλοί μου φίλοι.
Είμαι και εγώ ένας καινούριος ιδιοκτήτης Stilo 1.6 Dynamic (Blue).
Ομολογώ, ότι χαίρομαι ιδιαίτερα για την επιλογή μου και αισθάνομαι πλήρη ικανοποίηση!
Η οδηγική συμπεριφορά του είναι μία σκέτη έκπληξη!
Επι πλέον θα ήθελα να πω οτι έχω διαβάσει λεπτομερέστατα όλες τις αναφορές των μελών σ'αυτό το site που το βρίσκω ΠΟΛΥ ενδιαφέρον και με πολύ κατατοπιστικες γνώσεις.
Διακρίνω, επίσεις, ένα πνεύμα αλληλοβοήθειας μεταξύ των μελών που με αφήνει, ευχάριστα, έκπληκτο!
Θα συνεχήσω να σας παρακολουθώ και να ενημερώνομαι.
Σας ευχαριστώ θερμά.
Σάκης
welcome Σακης.. :D
Εμ τι περιμενες να ειμαστε φλωρια γκολφακιδες που τους σκαει το μοτερ και το κρατανε κρυφο να μη τους δουλευουν ?Παράθεση:
Διακρίνω, επίσεις, ένα πνεύμα αλληλοβοήθειας μεταξύ των μελών που με αφήνει, ευχάριστα, έκπληκτο!
Καλως ηρθες φιλε μου και αν εισαι νεαρος μη κανεις οτι λενε εδω παντα, γιατι θα καταλιξεις καγκουρας σαν εμενα !!!
καλως ηρθες!!!!!!!!!!!!!!
Geia sas!!Ouups!! Παλι ξεχασα.Ελληνικαα!!
Λοιπον!Καλωσ με δεχτίκατε στην παρεα σας!!
Εχω κι εγω ενα Stilo..και σίγουρα δεν θα γινομουν μελος αν δεν ειχα ιδεα απο αυτοκίνητα!
Σας ανακάλυψα τυχαια μια μερα που σκοτονομουν στη δουλεια.χι χι!
Ειμαι ψηλη, ξανθια, ..πλάκα κανω..ετσι ειμαι!! χα χα!!
(εσυ που με ειπες χαζη σε ακουσα)
επιδη εν ξερω τι αλλο να γραψω.. θα τα βρουμε στην πορεια!!
Φιλια σε ολους!
Και παλι..καλως ηρθα!!! Thanks!!!
καλως ηρθες στην παρεα μας, ψηλη ξανθια!!! :):):)
Καλημερα!!Σπυρο!
Ευχαριστω πολυ!!:):thumbsup:
Καλημέρα και καλώς ήρθες στην stilati......παρέα μας!!!!!!!!!!!!!!!!
Οταν λες ψηλη για ποσο υψος μιλαμε, εχει σημασια... 1,70 ? η παραπανω ?
Καλως ηρθες στην παρεα μας ψηλη ξανθια!!! :) :) :) :) :) :) :)
Kalimera sas!!!! eimai 1.73. an gia kapoious einai ligo....ti na po...tha arxiso ta tentomata...:)
hahahahahahahhaha, μια χαρα ειναι μια χαρα, αν εχεις tatto δηλωσε το τωρα please :P :P :P
oxi re!!!oxi tatooo
Καλως ηρθες στην παρεα μας,ελπιζω να εχεις καλη και μακροχρονια διαμονη στο stiloclub,καλη συνεχεια LANY(οπως λεμε DKNY)-LisANY
:):):)
Thank u much!!!!!:)
καλος την και ας αργησε καλοταξιδο ατρακαριστο και χωρις βλαβες!!(που στανταρ θα εχεις!!)ειναι η πικρη αληθεια!!!
Thank u file mou!!!
ki omos...dene exo file mou!! periergo e?? ektos ap to air bag.pou exo vrei ta kolpakia tou...Doxa to theo!!! asteri!!
ftou ftou mi to matiaso!!!
me paraxeneuei pou diavasa tosa asxima gia to stilo....i alitheia ? tromaxa!!
Ektos to airbag...tipota!!exo 66000km kai einai souper!!(akoma)
ti na sas po??!!!!
καποιοι θα σε ζηλευουν!!! χα χα χα
Giati vre!!!
epidei den trexo sta sunergeia kathe evdomada!!!??
Mpa!!!
lisaNY εγραψε
Σκέφτομαι όταν έρθω σε καμία συνάντηση lisaNY να πάμε παρέα, αφού σε φαντάζομαι με τακούνι κοντά σε μένα 1,90 που είμαι εγώ χιχιχιχιχι:DΠαράθεση:
Kalimera sas!!!! eimai 1.73. an gia kapoious einai ligo....ti na po...tha arxiso ta tentomata..
Spyros!!Xronia polla!!!!!!!!!sou euxomai ta kalutera!!!
Well....kai pali den se ftano vre!!!!ante na ftaso 1.85..ti na valo..xulopodara!!!!:eek:
καλως ηρθες στην παρεα κουκλαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D