forzaaa italia...
καλως ήρθες ξαδερφε, θα βρείς και τον sakiss εδω...πάντα ενωμένοι είμαστε (μέχρι που μας κόψαν το coupe για να πάρει τα πάνω της η gtv, μουμπλε μουμπλε...) :)
πλάκα κάνω..
Printable View
forzaaa italia...
καλως ήρθες ξαδερφε, θα βρείς και τον sakiss εδω...πάντα ενωμένοι είμαστε (μέχρι που μας κόψαν το coupe για να πάρει τα πάνω της η gtv, μουμπλε μουμπλε...) :)
πλάκα κάνω..
welcome GiannisV6 καλα post :)
Καλός ήρθες ξάδερφε στο club και καλά post. :wink:
ευχαριστω παιδια για το καλωσορισμα..παντως εκτος απο την αγαπημενη μου GTV το Coupe ειναι απλα ενα απο τα κορυφαια ιταλικα..αν δεν μου καθοταν η GTV δευτερη επιλογη ηταν αναμφισβητητα το Coupe!!!!!
GiannisV6 την τελευταια gtv????
Και εγώ τρελαίνομαι για το Coupe αλλά μετά την απόχτηση του στιλαρου μου δεν μπορώ να πάω πείσω. Αλλά για ένα κόκκινο μαύρο η κίτρινο Coupe δύσκολα θα πω όχι.
Το GTV είναι ένα Όνειρο μου που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. :cry:
πριν το facelift ειναι η κουκλα μου με τον 2.0 V6 turbo
Καλησπέρες
Με λένε Γιώργο και έχει εδώ και λίγες μέρες να μου μπαίνει η ιδέα για Stilo.
Βασικά η αναζήτηση αυτοκινήτου ξεκίνησε πέρισυ τέτοια εποχή. Τότε έψαχνα για κάποιο μικρό και είχα καταλήξει μετά από πολλά test drive στο Punto Sporting, όχι γιατί ήταν το καλύτερο κατά απόλυτη τιμή, αλλά γιατί ένιωθα όμορφα οδηγώντας το.
Με κάποιες αναποδιές η αγορά αναβλύθηκε αρκετές φορές, αλλά στο μεταξύ το χρηματικό ποσό που μπορώ να διαθέσω είχε ανέβω. Έτσι στράφηκα στο MG ZR 105 και μπορώ να πω πως ήμουν έτοιμος να το πάρω. Τα τελευταία με το σχεδόν κλείσιμο της MG-Rover με έβαλαν σε σκέψεις αν θέλω να δώσω 17.000 € για ένα σασί του 1993 όσο και αν μου αρέσει και με πιθανότητα να μην έχω εγγύηση. Και το MG με είχε βάλει στη λογική της μικρομεσαίας κατηγορίας.
Έτσι να 'μαι εδώ σκέφτομαι πολύ σοβαρά τελικά να κτυπίσω το Stilo 1.4 Trofeo. Σύντομα θα πάω και για test-drive και θα δούμε...
crAss καλως ηρθες και να το θυμηθείς...
το stilo με καποιον μαγικό τρόπο σε κάνει δικό του με το που καθίσεις στην θέση του οδηγού και γυρίζεις το κλειδί στην μίζα...
Test drive? Κάτι μου λέει οτι σε λίγο καιρό θα γράφεις εδώ σε καθημερινή βάση.....