Απάντηση: Τι εχετε να πειτε για την εκρηξη βιας ?
Παράθεση:
Ε και εγω απο γερμανια ηρθα ! Και ?
εσένα σου λείπουν 10 χρόνια στα εξάρχεια!
:)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Εγώ από Ταγαράδες. Γεννημένος Θεσσαλονίκη
:D:D:D:D:D απλα εγω απο αριδαια!
Λυπαμε αλλα δεν με καλυψες
Θα γινοντουσαν αυτα στην Γερμανια?
Οσο για τα παιδια εγω πιστευω χωρις να εφαρμοζεις χουντικες μεθοδους αν και εφοσων θελεις να ασχολθεις καταενα μεγαλο ποσοστο θα ξερεις που ειναι
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
δεν το παμε πολτικα μιχαλη αλλα ολα τα χοντρα σκατα γινονται τα τελευται χρονια επι του ιδιου κομματος!
Άσε ρε παίδαρε το ΠΑΣΟΚ είναι καλύτερο ε?Δεν φυτρώσαμε ρε φίλε είμαστε πολλά χρόνια πάνω σε αυτόν το πλανήτη.Δεν είναι να αρχίζουμε τέτοιες κουβέντες εδώ μέσα.
Λοιπόν για να το ξεκαθαρίζουμε το ζήτημα... Η Γερμανία δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για μένα προσωπικά τουλάχιστον καθώς δεν ξεπλένεται ποτέ από την μνήμη των ανθρώπων το ναζιστικό κίνημα, απλά έχει αυτό που λέμε εννομη τάξη σε πιο ψαρωτική μορφή αλλά με αρκετό σεβασμό σε μερικά δικαιώματα θα έλεγα!
Παιδια απ οτι εχω ακουσει απο τον πατερα μου περι γερμανιας (απο εκει ηρθα και εγω) οι γερμανοι νοιωθουν πλεον την ντροπη απο εκεινη την εποχη, δεν εχουν παραδοσιακα τραγουδια και εθημα μονο και μονο επειδη στιγματιστηκαν τοτε απο τον χιτλερ.
Εχουν το κεφαλι σκυμενο με λιγα λογια σαν ανθρωποι και αυτο τους αξιζει.
Αφηστε την γερμανια στην ησυχια της δεν εχει καμια σχεση με το θεμα μας εδω.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
alexhellas
Λοιπόν για να το ξεκαθαρίζουμε το ζήτημα... Η Γερμανία δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για μένα προσωπικά τουλάχιστον καθώς δεν ξεπλένεται ποτέ από την μνήμη των ανθρώπων το ναζιστικό κίνημα, απλά έχει αυτό που λέμε εννομη τάξη σε πιο ψαρωτική μορφή αλλά με αρκετό σεβασμό σε μερικά δικαιώματα θα έλεγα!
Σωστοτατος και μπορω να σου πω και πολλα αλλα μετα απο 40 χρονια που ημουνα εκει
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nasos
Σωστοτατος και μπορω να σου πω και πολλα αλλα μετα απο 40 χρονια που ημουνα εκει
δηλαδη ποσο χρονων εισαι τωρα?:D:D:D:D:D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Παιδια απ οτι εχω ακουσει απο τον πατερα μου περι γερμανιας (απο εκει ηρθα και εγω) οι γερμανοι νοιωθουν πλεον την ντροπη απο εκεινη την εποχη, δεν εχουν παραδοσιακα τραγουδια και εθημα μονο και μονο επειδη στιγματιστηκαν τοτε απο τον χιτλερ.
Εχουν το κεφαλι σκυμενο με λιγα λογια σαν ανθρωποι και αυτο τους αξιζει.
Αφηστε την γερμανια στην ησυχια της δεν εχει καμια σχεση με το θεμα μας εδω.
Μην τρελαθουμε που τα ακουσες αυτα σκυμενο κεφαλι παραδοσιακα τραγουδια δεν εχουν?μηπως 40 χρονια ημουνα αλλου?
Και μην μπερδευουμε τους αρωστους υπανθρωπους ναζι με τη σημερινη Γερμανια μαλον να την εχουμε καπου σαν παραδειγμα προοδου
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
δηλαδη ποσο χρονων εισαι τωρα?:D:D:D:D:D
121....
:D