Σιγά τα σάλια ρε μάγκες! Θα γίνει λίμνη κάνα πληκτρολόγιο και θα πάθετε καμιά ηλεκτροπληξία.......
Printable View
Σιγά τα σάλια ρε μάγκες! Θα γίνει λίμνη κάνα πληκτρολόγιο και θα πάθετε καμιά ηλεκτροπληξία.......
Ευχαριστω φιλε μου!! θα τα λεμε!!!-κι ασε τους να λενε!Have a good night!!!!:)
Καλή σας μέρα κάτοχοι και λάτρες των stilo.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που μπαίνω και εγώ στο forum σαν νέο μέλος.
Δυστυχώς βέβαια δεν είμαι κάτοχος stilo αλλά τους έχω ιδιαίτερη εκτίμηση(ειδικά αν είναι κίτρινο, με φώτα xenon, καινούργια λάστιχα και αμορτισέρ )
Νομίζω έχετε καταλάβει όλοι ποιος μου έχει προτείνει το forum και τον ευχαριστώ πολύ.
Ελπίζω να περάσω όσο καλά περνάτε και εσείς με την συμμετοχή μου στο forum και να ενημερώθω για κάποια πραγματάκια για τα τουτουνια γιατί έχω μάθει πως εδώ υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες (ειδικά για εμάς τις γυναίκες )
See you
Καλωσηρθες και καλη διαμονη στο club:)
Αν μας έλεγες και περιοχή, θα σου λέγαμε αμέσως ποιος είναι. Εγώ έχω 3 ονόματα που έχουν κάνει σημαντικές βελτιώσεις. Αθήνα ο Nikos (ngtech) που πήρε του Gregory το κιτρινακι. Βόλο του φίλου μας Πέτρου (face) και ανεβαίνοντας σαλόνια ο Νίκος με το Τgt. Έπεσα μέσα σε κανένα;
ο Sniper εκανε δουλεια εδω για την εν λογω Sniperina.Καλως ηρθατε ολοι στο κλαμπ κ καλο διαβασμα :D
O Magelanos έπεσε όντως μέσα..και έκανε και καλή δουλειά ο Sn7per :)
Δεν ασχολειστε με τπτ αλλο λεω εγω...
ελα να γινομαστε πολλες!!!
καλα ποστ και καλη διαμονη
Ενταχει βρε!!! οχι και παντοφλα στο παιδι!!! Δεν ειπε και τιποτα κακο!!
:)
Ouuuu!!! εσυ ξερεις φιλε μου καλυτερα!!! ;)
Και μιας και χερεις πολλα...:)..ποιο καλο παιδι θα μου πει, αν στιν εκδρομη που θα γινει(ετσι διαβασα καπου),οταν γινει,δεχεστε και κοριτσια?!!!
:o
Δεχόμεθα, και θα είναι και τα δικά μας.....
πολυ χαιρομαι!!!:)Ευχαριστω πολυ!
καλη διαθεση να υπαρχει και πολυ τρελα
αλλιως να μην ερθει κανεις!! χα χα χα
πλακα κανω απλα να εχουμε θετικη ενεργεια και θα περασουμε σουπερ
Εννοειται πρωτα απ ολα καλη διαθεση...:upside:
Αντε βρε...χεσηκοσε λιγο τον κοσμο..γιατι δεν βλεπω φως.
Καλησπέρα στους φίλους του Stilo Club.
Με λένε Νικόλα από την περιοχή της Γλυφάδας και είμαι φανατικός οπαδός των Ιταλικών αυτοκινήτων, παρόλα αυτά το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ένα Renault 5 turbo GT, αλλά από τα πολλά προβλήματα και ένα παραλίγο ατύχημα που θα μου στοίχιζε την ζωή ήταν η αιτία να αποφασίσω να περάσω σε κάτι πιο normal, ένα Fiataki Punto όπου και το κράτησα σε άριστη κατάσταση έως και σήμερα και με το συγκεκριμένο γύρισα όλη την Ελλάδα άσχετα αν τους βρίζουν τους Ιταλούς για τα προβλήματα που έχουν, εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα και με έβγαλε παλικάρι και μπορώ να πω πως αυτός ήταν και ο λόγος που πήρα και την απόφαση να πάρω πάλι ένα Fiat. Εδώ και μερικούς μήνες έχω στην κατοχή μου ένα Fiat Stilo 1600 του 2003 μεταχειρισμένο μεν, με ολίγα χιλιόμετρα δε. Δεν μπορώ να πω πως δεν έχω παρόμοια προβληματάκια όπως διαβάζω και στους περισσότερους φίλους εδώ (αρχή είναι ακόμα και θα εξοικειωθώ δεν το βάζω εύκολα κάτω) άλλωστε όπου υπάρχει πρόβλημα υπάρχει και η λύση, και είμαι τυχερός πραγματικά που από σπόντα βρήκα το Club σας γιατί μέσα από τα δικά σας γραπτά, απορίες, προβλήματα και συμβουλές άρχισα να γνωρίζω το αυτοκίνητο μου που είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τι έχεις στα χέρια σου και της δυνατότητες του. είμαι γενικά από τους ανθρώπους που με ενδιαφέρει τι έχω και θέλω να το γνωρίζω καλά και πόσο μάλλον κάτι που εμπιστεύεσαι την ζωή σου και την ζωή των άλλων σε αυτό, δε μου αρέσει να το πετάω σε ένα συνεργείο και ποιος ξέρει τι του κάνουν εκεί μέχρι να έρθει η ώρα που θα το πάρεις πίσω κλπ.
Σας κούρασα όμως με την πολυλογία μου, πιστεύω πως θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε εκτενέστερα εδώ μέσα και να γνωριστούμε μέσα από της ερωτήσεις της προτάσεις της συμβουλές ακόμα και σε κάποιο καφέ να μιλήσουμε live.
Εύχομαι το καλύτερο για όλους σας, να έχουμε και να περάσουμε της καλύτερες γιορτές με χαρά και ευτυχία.
Φιλικά προς όλα τα μέλη του Silo Club
Νικόλας
καλως ηρθες φιλε μου στο club..εδω μεσα σιγουρα θα βρεις οτι πληροφορια και βηθεια θες για το αμαξακι μας...καλες γιορτες σε σενα και σε ολους
Καλός ήρθες φίλε μου ότι χρειασθείς πάρε τηλέφωνο!
6938000361 Μπάμπης.
γεια σου ρε νικολα πολυλογα χα χα πλακα κανω!και απο
την θεσσαλονικη
Καλως ηλθες Νικολα!!:hello::hello::hello:
aloxa!!!!!!!!!!
Γεια σου Νικολα,καλως ηρθες!
Γεια σε όλους, είμαι κάτοχος ενός STILO MULTIWAGON 1.4 και σας συγχαίρω για τη δουλειά που κάνετε.
Χρειάζομαι και μια βοήθεια, επειδή δεν έχω manual για 1.4 multiwagon μήπως παίζει τίποτα.
Καλύπτομαι και με απλής έκδοσης(όχι multiwagon)
Καλος ηρθες φιλε!!!
Καλως ηρθατε!
καλως ηρθατε ολοι σας!!!
καλησπερα παιδια ειμαι ιδιοκτητης stilo εδω και δυο χρονια αλλα εχω ενα μικρο προβλημα.. το αμαξι μεσα εχει 8 ηχεια 4 μπροστα και 4 πισω αλλα τα τεσσερα πισω δεν μου παιζουν μονο τα μπροστα.θα ηθελα ενισχυτη και αν ναι με ποσα καναλια και ποιον? ευχαριστω εκ των προτερων για την πολυτιμη βοηθεια σας.
Καλησπέρα φίλε μου κοίτα λίγο προσεκτικά την υπογραφή μου.
sorry δεν καταλαβα την απαντηση... αν μπορουσες να ησουν λιγο πιο συγκεκριμενος σε αυτο που ρωταω θα ημουν ευγνωμων
καλως ηρθες στην παρεα!!
καλως ηρθες φιλε μου στην παρεα!!
Καλως ηρθες Παναγιωτη!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ!!!!
Μόλις την πρηγούμενη εβδομάδα λοιπόν πήρα και εγώ ένα υπέροχο μεταχειρησμένο Stilaκι 1200 3D Κόκκινο και βγήκα αλλωνίζοντας τους δρόμους!! Είναι απόλαυση το όχημα!:D:D:D:D:D
Βέβαια προέρχομαι από παλάιμαχο "(θερμο) Σίφουνα" Seat Ibiza '89 1000cc ο οποίος με έβγαλε παλικάρι ο κακομοίρης , μέχρι που τον πρόδωσε ένα ελατήριο πιστονιού και ξεψύχησε θεαματικά:(
Κινούμαι συνήθως σε Γαλάτσι / Καλλιθέα / Μπραχάμι .....και γενικότερα!
Το όχημα είναι κόκκινο και σε εργοστασιακή κατάσταση - αλλά δεν σκοπεύω να το κρατήσω για πολλύ έτσι!!!:p:p
Η σελίδα είναι υπέροχη καλοί μου φίλοι και την ανακάλυψα την Κυριακή το βράδυ, στην επιστροφή μου από Μπραχάμι , προσπέρασα ένα αδερφό Stilo μπλε με το stickeraki του site στο προτ μπαγκάζ!
ΚΑΙ ΝΑΑΑ ΜΑΙΑΙΙΙΙΙ!!!
Δυστηχώς δεν πρόφτασα την εκδρομή για να σας γνωρήσω και να χαζέψω την καινούργια μου λατρεία με την τρέλα που του έχετε προσφέρει ο καθένας σας!
Καλώς σας βρήκα!!!
Καλός ήρθες φίλε όλοι κάπως έτσι ξεκινήσαμε και καταλήξαμε να έχουμε δυο Stilo στην αυλή το ένα 1.2 και το άλλο 2.4 ABARTH.
Ότι χρειαστείς πάρε τηλέφωνο 6938000361
Πες το ψεμματα το εχω σκευτει πολλες φορες να αγορασω Stilo δευτερο, ειδικα τωρα που τα δινουν τζαμπα.Παράθεση:
Καλός ήρθες φίλε όλοι κάπως έτσι ξεκινήσαμε και καταλήξαμε να έχουμε δυο Stilo στην αυλή το ένα 1.2 και το άλλο 2.4 ABARTH.
Καλως ηρθες φιλε MechGR.
(Αυτη τη μαγκια με το "αρχικο μυνημα απο ταδε" πως την κανετε ποτε δε θα καταλαβω)