φιλε το κουμπακι το σπορ δινει ροπη....για ιπποδυναμη δεν νομιζω...δεν λεει κατι τετοιο. και οντως το τιμονι γινεται πολυ πιο σφιχτο...
Printable View
Φίλε τα golfakia τα έχεις νομίζω, όσο για το honda που ήταν η αδυναμία μου πριν το οδηγήσω, αν βρεθεί hondakias που να στην πει είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ζει στον κόσμο του. Το λιώνεις 1000 τα 100, σταματάς κάνεις τσιγάρο-καφέ και ακόμα τον περιμένεις...
Υ.Γ. Πήγα με το golf το TSI με τα 140(155 πραγματικά), το ξέσκισα, παρόλο που δουλεύω χαμηλά 0,5 πίεση...το φχαριστήθηκα...
Βέβαια δεν το ζητάει μόνον η Fiat αυτό! Πολλές "αντιπροσωπείες" το κάνουν γιατί το παίζουν και ασφαλιστές! Το μόνον που νομίζω μπορούν να θέσουν είναι οτι θέλουν σε περίπτωση χρηματοδότησης και πάλι όχι οι αντιπροσωπείες αλλά οι Τράπεζες το αυτοκίνητο να κάνει μεικτή ασφάλιση!
Τελικα η εξηγηση της Fiat ηταν πως επειδη εκανα χρηματοδοτηση μεσω FIAT (36 ατοκες), δικαιούται να επιλέξει η ιδια ασφαλιστική εταιρεία ετσι ωστε να διευκολυνθει σε περιπτωση που κατι συμβει. Ετσι για να εχω δικη μου ασφαλεια έπρεπε να τους δωσω, 1)ταυτοτητα ασφαλιστη, 2)πιστοποίηση της ασφαλιστικης εταιρείας 3)βεβαίωση ασφάλειας (που ετσι κ αλλιως χρειαζόταν). Φασαρία παντως το όλο θέμα. Στην αναμονη ακόμα για το αυτοκίνητο. Κάθεται τελωνείο... Ε ρε γραφειοκρατεία!
Και αυτό πάλι παράνομο είναι! Δεν μπορούν να σου επιβάλλουν ασφαλιστική εταιρεία!
Αυτο με την χρηματοδοτηση κ την ασφαλιση ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ νομιμο.Απο την στιγμη που δεν εχει αγοραστει το αυτοκινητο μετρητοις αλλα με δοσεις η υψηλη κυριοτητα παρακρατειται μεχρι την αποπληρωμη του και θεωρειται περιουσιακο στοιχειο της εκαστοτε αντιπροσωπειας οποτε το ασφαλιζει οπου γουσταρει μιας κ ειναι δικο της μεχρι να το ξεπληρωσει ο πελατης.
Αν δειτε οσοι εχετε αγορασει με χρηματοδοτηση στην αδεια κυκλοφοριας εχει μια μπλε σφραγιδα με την ενδειξη "κυριοτητα παρακρατειται".
Σε αυτο ειναι ολα νομιμα..
το έχουμε αναλύσει πιο παλιά πολλές φορές
είναι ΠΑΡΆΝΟΜΟ να διαλέγει ασφαλιστική η οποιαδήποτε εταιρία
είναι ΝΌΜΙΜΌ να σου ζητά το αμάξι να είναι ασφαλισμένο με κάποιες στάνταρ προστασίες
απλά δεν ξαναπληρώνεις την ασφάλειά σου
έρχεσαι σε επαφή με την FIat Credit Hellas και τους στέλνεις με φαξ την νέα ασφάλεια που καλύπτει για τα ίδια πράγματα το αμάξι
http://www.autotriti.gr/news/preview..._DATA_ID=65333
Να τα μας.. το "αξιοπιστο" auto motor und sport το θαψε το bravo...