Καλώς ήρθες crAss.....
Σίγουρα σε κόβω για Stilo.....όπως λέει και ο mike....άν μπεις σε αυτό το δρόμο...είναι μονόδρομος....:D
(Πες μου ότι δεν έχεις σχέσεις με το insomnia και τον εκεί crAss :roll:)
Printable View
Καλώς ήρθες crAss.....
Σίγουρα σε κόβω για Stilo.....όπως λέει και ο mike....άν μπεις σε αυτό το δρόμο...είναι μονόδρομος....:D
(Πες μου ότι δεν έχεις σχέσεις με το insomnia και τον εκεί crAss :roll:)
crAss ακου το Mike κατι ξερει! Τα ιδια επαθα κι εγω. Πηγα για το πρωτο μου test drive της ερευνας αγορας που εκανα στη FIAT. Δεν θα κρυψω οτι πηγα για το 147 αλλα δεν εφτανε το χερι μου τοσο βαθια στη τζεπη. Ετσι εκανα το Stilo που ηταν η δευτερη επιλογη και αυτο ηταν. Το πρωτο και τελευταιο test drive!!!! :D Δεν μετανιωνωωωωω που αγαπησα εσενα μονοοοο.... (παλι μαλ@κιες λεω)!!!!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mike
Ρε σης και εγώ τα ίδια έπαθα πήγα για test drive και σε 5 μέρες το είχα κάτω από το σπίτι μου. :D Το άτιμο αμέσως με παρέσυρε. Καλώς ήρθες crAss. :)
Καλώς ήρθες φίλε. Και εγώ περνούσα έξω από τη Φίατ και ενώ δε σκεφτόμουν καθόλου το Stilo είπα να μπω να ρωτήσω. Με το που μπήκα ο μάγκας ο πωλητής μου λέει, "θέλετε να κάνετε και ένα test-drive?". Αυτό ήταν φίλε. Ότι πιο κοντινό σε 147 είχα οδηγήσει μέχρι στιγμής, αλλά η 147 είχε και €4000 παραπάνω.
Έτσι νά'μαι με το κιτρινάκι 1.6 με ηλιοροφή.
Hello!!!Eίδα φως και μπήκα!!Ειμαι η ¨Ολγα,η μπουμπού του punto club και είπα να κάνω μια εγγραφή και εδώ μιας και έχουμε και οικείους σας στο site μας(όπως face kai thodori)
Exω ένα puntaki cabrio,που μου τρώει τα λεφτά,αλλά του έχω αδυναμία!!!
Kaνονίστε κανα τρελό event και τα 2club!!!
Την καλησπέρα μου στα νέα παιδιά του club, crAss και μπουμπού...
καλως τη μπουμπου με την Puntara της!!! :)
ThoDori o idios eimai apo to insomnia...
Simera ston Tolia pou piga mou eipe pos den exei autokinito gia test drive...
Tha to psaxo gia kamia alli antiprosopia molis xeklepso ligo xrono
Χαιρετω εσας και τα Stilo σας!!! Πολυ ομορφα αμαξια!!!
Εγω ειμαι κατοχος μιας Alfa 147, ονομαζομαι Στεφανος και χαρηκα για την γνωριμια!!!
Συγχαρητηρια για το πανεμορφο site σας!!!
Καλώς ήρθες Steven....
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια (περι αυτοκινήτου και site) και ανταποδίδω εγώ με μία απο τα ίδια....;)
Επίσης Όλγα καλώς ήρθες και απο το δικό μας δικτυακό σπίτι. Ελπίζω σύντομα σε μια καλή και όμορφη κοινή συνάντηση μας....