Απάντηση: Τι εχετε να πειτε για την εκρηξη βιας ?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
δηλαδη ποσο χρονων εισαι τωρα?:D:D:D:D:D
να πουμε βαλε +9:)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nasos
να πουμε βαλε +9:)
130?????
Και δεν σε φαίνετε....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
130?????
Και δεν σε φαίνετε....
πω πω ενας ασπρος παππους σαν τον αγιο βασιλη!:D:D:D
Ειμαστε αρκετοι γερμανοι τελικα εδω μεσα...
Απορω γιατι ολοι πηραμε ιταλικο αυτοκινητο???:D
Εκτος απο τον Φιλο naso που εχει βαλει την πινελια του.;)
Μιας που λεμε για Γερμανους....
αυριο παω Γερμανια και θα ερθω την Δευτερα, αν θελει κανεις κατι απο Μοναχο να μου δωσει παραγγελια...ΑΜΕΣΑ!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Μιας που λεμε για Γερμανους....
αυριο παω Γερμανια και θα ερθω την Δευτερα, αν θελει κανεις κατι απο Μοναχο να μου δωσει παραγγελια...ΑΜΕΣΑ!
Καμια Mercedes Brabus CL αν ειναι ευκολο!Ευχαριστω για το δωρο Richard :D
Παράθεση:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Stilatos Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω αν ειχα μαγαζι στο κεντρο θα κοιμομουνα εκει ολες της μερες με δικαννο να τους περιμενω και ενα βημα να κανουνε μεσα στο μαγαζι τους ριχνω δικαιολογημενα. Καταπατηση χωρου, προθεση κλοπης και φθορας, προθεση δολοφονιας. Εβλεπα αποψε τα βιντεο και ενιωθα τρελλη οργη. Καλα κανουνε οι πατρινοι.
λιγο αμερικανικη και αγγλικη λογικη μου θυμιζει!
οχι ρε παιδαρε να κατσω με σταυρωμενα χερια με τους κουκουλοφορους να καταστρεφουνε τους κοπους μιας ζωης μου η να περιμενω την ημερα που δουλευω να φαω μια μολοτοφ στο προσωπο και να με σκοτωσουνε.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilatos
οχι ρε παιδαρε να κατσω με σταυρωμενα χερια με τους κουκουλοφορους να καταστρεφουνε τους κοπους μιας ζωης μου η να περιμενω την ημερα που δουλευω να φαω μια μολοτοφ στο προσωπο και να με σκοτωσουνε.
παντελη μολοτοφ για να φας και να σε καψουνε ζωντανο δενυπαρχει περιπτωση!το αποδειξαν κιολας
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
παντελη μολοτοφ για να φας και να σε καψουνε ζωντανο δενυπαρχει περιπτωση!το αποδειξαν κιολας
Eπαιξε ρολο και η τυχη εβαλε και ο θεος το χερακι του και δεν ειχαμε τιποτα καμενους ζωντανους και ασε της αποδειξης για τον εισαγκελατο
εγω ακουσα παντως απο καταστηματαρχες και περιπτεραδες οτι τους οτι τους λεγανε βγειτε εξω γιατι θα το καψουνε