-
Απάντηση: Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Ionio-Zante
Σε καθε ποστ υπαρχει ενα Κουμπακι κατω γωνια Δεξια που γραφει "QUOTE"
To πατας και ... Voila.
oooooooooooo
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
oooooooooooo
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Απίστευτοι!
Ψαχουλεύω το forum όσο μπορώ βέβαια για να μου λυθούν όποιες απορίες έχω ... αλλά ..... αυτό έχει πολλά ντουλαπάκια και τα έχει παντού!!!
Δυστηχώς δεν διαθέτω την SkyWindow version και μου τρέχουνε τα σάλια όποτε την βλέπω!
Αλλά εν καιρό!
Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα παίδες!
Συνεχίζω να ανακαλύπτω ντουλαπάκια!!:p
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MechGR
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Απίστευτοι!
Ψαχουλεύω το forum όσο μπορώ βέβαια για να μου λυθούν όποιες απορίες έχω ... αλλά ..... αυτό έχει πολλά ντουλαπάκια και τα έχει παντού!!!
Δυστηχώς δεν διαθέτω την SkyWindow version και μου τρέχουνε τα σάλια όποτε την βλέπω!
Αλλά εν καιρό!
Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα παίδες!
Συνεχίζω να ανακαλύπτω ντουλαπάκια!!:p
μην χαλιεσε και εμενα μου τρεχουν τα σαλια αλλα αμα ακουσεις τιμες που θελουν καποια παοδια να την φτιαξουν θα πεις παλι καλα που δεν εχω αλλα ειναι τρελλα
καλα post να εχεις
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ΑΓΓΕΛΟΣ
μην χαλιεσε και εμενα μου τρεχουν τα σαλια αλλα αμα ακουσεις τιμες που θελουν καποια παοδια να την φτιαξουν θα πεις παλι καλα που δεν εχω αλλα ειναι τρελλα
καλα post να εχεις
Πραγματικά η ευχαρίστηση που σου προσφέρει στην οδήγηση δηλαδή να μην σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι σε ένα κονσερβοκούτι και οδηγάς άλλη τόση πίκρά σου χαρίζει όταν αρχίσει να σου λέει τι θες να ανοίξω αχαχαχαχαχα καλό ε!
-
καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
verone
Πραγματικά η ευχαρίστηση που σου προσφέρει στην οδήγηση δηλαδή να μην σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι σε ένα κονσερβοκούτι και οδηγάς άλλη τόση πίκρά σου χαρίζει όταν αρχίσει να σου λέει τι θες να ανοίξω αχαχαχαχαχα καλό ε!
Α, προβληματίζεται γενικότερα ε?? :confused:
Damnit....
Thanks και πάλι guys για το welcoming! Ελπίζω να σας πετύχω σε κάποιο gathering!
-
MechGR κατω απο τις θεσεις, μπροστα απο συνοδηγο (ξυγειο ταχα γιατι εχει συνδεση με το ερ κοντισιον), και στην πλευρα του οδηγου ταχα για κλειδια ειναι.
Το τελευταιο το ανακαλυψα τυχαια προσφατα λολ
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MechGR
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ!!!!
Κινούμαι συνήθως σε Γαλάτσι / Καλλιθέα / Μπραχάμι .....και γενικότερα!
Το όχημα είναι κόκκινο και σε εργοστασιακή κατάσταση - αλλά δεν σκοπεύω να το κρατήσω για πολλύ έτσι!!!:p:p
Και εγω Κοκκινο και Γαλατσι... Στα Σχολεια της Γκραβας... Αν σε φερει ο δρομος προς τα εδω χτυπα μηνυμα για καφε
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Ionio-Zante
Και εγω Κοκκινο και Γαλατσι... Στα Σχολεια της Γκραβας... Αν σε φερει ο δρομος προς τα εδω χτυπα μηνυμα για καφε
Το ABARTH με την ζαντούλα την υπέροχη??? "Δυο πόντους" από το έδαφος?
....Είμαι πίσω από το Cafepolis!
-
Καλημέρα σε όλους! Είμαι ο Στέλιος από Θεσσαλονίκη και μπορεί να μην έχω Stilo αλλά περιμένω τέλος του μήνα το καινούριο μου Bravo το 120ps
emotion. Προς το παρόν είμαι χωρίς αμάξι και τα έχω δει όλα! Πριν είχα το Tipo το 2πορτο από το οποίο έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Πριν γραφτώ εδώ παρακολούθησα λίγο τις συζητήσεις σας και είδα ότι τα λέτε καλά και θέλω να συμμετέχω σ'αυτό!
-
Στα μικρα αυτοκινητα η Fiat ειναι παντα πετυχημενη, καλως ηρθες :)
-
Μικρά στο μάτι... Tipo είχα και γω και το έχω ακόμα (όταν ξενοκοιμάται το Stilaki μου) και το αμάξι είναι σκύλος! Έχει 375000 Km και ακόμα πάει σφαίρα (για τα κυβικά του).
Αν εξαιρεσεις ότι τρίζει σαν τριζόνι όλα του είναι jet!
Καλώς όρισες και με το καλό το νέο σου!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Μικρά στο μάτι... Tipo είχα και γω και το έχω ακόμα (όταν ξενοκοιμάται το Stilaki μου) και το αμάξι είναι σκύλος! Έχει 375000 Km και ακόμα πάει σφαίρα (για τα κυβικά του).
Αν εξαιρεσεις ότι τρίζει σαν τριζόνι όλα του είναι jet!
Καλώς όρισες και με το καλό το νέο σου!!!
Αυτό είναι αλήθεια τόσο μεγάλο σαλόνι μόνο σε άλλες κατηγορίες κι αυτές σπάνια. Τώρα το τρίξιμο κι αυτό αλήθεια, αλλά μηχανικά και εξωτερικά κορυφή, γι αυτό και το πούλησα αμέσως στον πρώτο που το είδε!
-
Εγώ δεν το πούλησα. Το επέστρεψα στον father και το παίρνω μόνο όταν το χρειάζομαι.
Μηχανή διαμάντι. Μόνο αντλία νερού και δυναμό έχει αλλάξει...
Να φανταστείς όταν οδηγούσα Tipo χάζευα το Stilo και τώρα όταν οδηγώ Stilo χαζεύω Tipo... Περίεργο ε;;;
-
καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!!!!!!
εγω μιχαλη εχω το μεγαλυτερο tipo,το tempra!!!!:D:D
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!!!!!!
εγω μιχαλη εχω το μεγαλυτερο tipo,το tempra!!!!:D:D
Large αμάξι για large οδηγούς!!!
Ελπίζω να μην έχεις Tempra βυσινί χρώματος γιατί είναι ψιλομπλιάχ! 14άρι, 16άρι;
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Large αμάξι για large οδηγούς!!!
Ελπίζω να μην έχεις Tempra βυσινί χρώματος γιατί είναι ψιλομπλιάχ! 14άρι, 16άρι;
βυσινι μεταλλικο 1,4!!!!!!!!:D:D
-
Όχι βυσινίιιιιι!!!! Μου το χάλασες τώρα... Με μαύρους προφυλακτήρες κιόλας;;
Πίσω υαλοκαθαριστήρα είχε;
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Όχι βυσινίιιιιι!!!! Μου το χάλασες τώρα... Με μαύρους προφυλακτήρες κιόλας;;
Πίσω υαλοκαθαριστήρα είχε;
ναι με μαυρους γιατι ειναι 1,4!!
τα 1,6 βγαινανε με προφυλακτιρες στο χρωμα του αμαξιου οπως και ο υαλοκαθαριστηρας εβγαινε στο 1,6
-
Καλησπερα παιδια και καλως ηρθα στην παρεα σας.Οπως βλεπετε ειμαι ο punto1410 και οι φιλοι μου συνηθως με φωναζουν Ηλια! Εχω ενα fiat punto 1.4 mk2b(dynamic).Ξαδελφακι δλδ!!!
-
-
Παιδες γιατι ? το 1.6 σπινιαρει περισσοτερο και πεφτουν λασπες πισω, γιαυτο εχει υαλοκαθαριστηρα ? :P :P :P :P :P :P :P
-
Θέμα εξοπλισμού. Όπως ακριβώς γινόταν και με την Alfa 146 αν θυμάμαι καλά...
Καλως όρισες Ηλία!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
punto1410
Καλησπερα παιδια και καλως ηρθα στην παρεα σας.Οπως βλεπετε ειμαι ο punto1410 και οι φιλοι μου συνηθως με φωναζουν Ηλια! Εχω ενα fiat punto 1.4 mk2b(dynamic).Ξαδελφακι δλδ!!!
Για σου φίλε μου και από μένα αν χρειαστείς κάτι πάρε τηλέφωνο 6938000361
-
καλως ηρθες στην παρεα μας!!!
-
ποπο..τι θερμη υποδοχη ειναι αυτη εξαδελφια!!!..Θελω να προσθεσω επιπλεον πως ειμαι και μελος του puntoclub(κανα χρονο τωρα) και οπως καταλαβαινετε φανατικος ιταλος.Ασχετο αλλα ο ξαδελφος μου εχει stilo 1.6(4 πορτο) αρα εχω παει καμια βολτιτσα και με το ξαδελφακι του ξαδελφου!!!
-
καλησπέρα και από μένα το νεότερο μέλος...δυστυχώς σασ έμαθα αφού ατύχησα πρώτα με το stilo μου...:( :(...και από ότι κατάλαβα θα πρέπει να έχω κάποια μηνύματα πριν ξεκινήσω δική μου δημοσιεύση η οποία μάλλον δρομολογείται προσ την κατηγορία πωλείται...νεότερα από εβδομάδα...
-
καλως ηρθες φιλε στην παρεα και συλληπητηρια..ολα ειναι στη ζωη..υγεια να εχουμε πανω απο ολα και τα υπολοιπα ερχονται δευτερα
-
Έτσι ακριβώς φίλε μου!
Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι - (παραλίγο να το κλάψω και εγώ το δικό μου πάνω στους πάγους...κακό πράμα να το παίζεις Vatannen:p:p)
Καλώς ήρθες!
-
Κάτι μου μυρίζει εδώ δεν πειράζει θα δούμε στην πορεία αλλά τα 30 μηνύματα για το πωλείται ισχύουν!
-
ευχαριστώ παιδιά για τα καλωσορίσματα...περαστικά όντωσ είναι όλα αν έχεισ την υγέιά σου απλά μια φορά stilo...ξέρετε την συνέχεια!και πάλι ευχαριστώ για το καλωσόρισμα
-
-
kαλημερα και καλως σας βρηκα
-
καλώς ορίσατε Mike και nasos....:)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nasos
kαλημερα και καλως σας βρηκα
Φίλε μου καλός ήρθες αν χρειασθεί ότι διποτε πάρε με τηλέφωνο 6938000361!
Μήπως μυρίζομαι ότι έχεις unακι
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nasos
STILO 1600 πενταθυρο
Οκ γράψε λανθασμένη διάγνωση αισθητήρα Λ (τον δεύτερο)
-
Καλώς ήρθες nasos με το 5θυρο!!! Έτσι να αυξανόμαστε λίγο οι 5θυροι!!!
-
καλως ηρθες στην παρεα μας!:):)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
PascM
Καλώς ήρθες nasos με το 5θυρο!!! Έτσι να αυξανόμαστε λίγο οι 5θυροι!!!
Μην λες γενικα για αισθητηρες με πιανει το κατι τις μου:mobile: