δεν πιστευω να λεει ψεμματα!!!!!!!!!!!!!!
γιατι αν ειναι αληθεια,τοτε αυτο με τα 95 αλογα θα ειναι κρως επικυνδυνο!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν πιστευω να το θαβουν επιτηδες!!!!!!!!!!!!!
Printable View
δεν πιστευω να λεει ψεμματα!!!!!!!!!!!!!!
γιατι αν ειναι αληθεια,τοτε αυτο με τα 95 αλογα θα ειναι κρως επικυνδυνο!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν πιστευω να το θαβουν επιτηδες!!!!!!!!!!!!!
όλα τα review σε ξένα site λένε τα καλύτερα λόγια
κ ότι μάλιστα είναι πολύ πιο ποιοτικό
τώρα αν έτυχε σε αυτούς να σπάσουν τα φρένα
βγάλανε λαβράκι κ θα πουλήσουν
Να τα μας τώρα!!!
Είναι δυνατόν μόνο αυτοί να βρίσκουν όλα τα στραβά?
Δηλαδή άλλα περιοδικά σε όλη την Ευρώπη που το κάνανε τεστ δεν υπήρξε πρόβλημα αλλα σε αυτούς βγήκε...
Την επόμενη βδομάδα θα μου έχει έρθει,
για να δώ θα φύγουν και τα δικά μου φρένα????
Οι τύποι είναι απίστευτοι....Σαν να γράφει ο δεκάχρονος γιός Έλληνα μετανάστη στη Γερμανία.....Εμ δεν φταίνε αυτοί....Η FIAT Hellas φταίει που κάθεται άπραγη σε κάτι τέτοια...
Είναι φοβεροί οι τύποι, αφού είπαν που είπαν την μλκια τους αμέσως πάρε και την αντιπαραβολή με την γερμανική εταιρία που τα κάνει όλα καλά....
Χωρίς να πούνε υπό ποιες συνθήκες τους έφυγαν τα φρένα, χωρίς να στείλουν το εξάρτημα για έλεγχο, αμέσως έβγαλαν σκάρτο ένα αυτοκίνητο που πανευρωπαϊκά έχει εισπράξει διθυραμβικά σχόλια...
Τι ακριβως ειναι αυτη η δοκιμασια ρε παιδια μπορει να πει καποιος ? (με τα φρενα)
Θελω αν γινεται να κανω μια τετοια δοκιμασια στις ροδες για να αλλαξω λαστιχα να γλυτωνω τους λαστιχαδες :P :p :P ;p
Δεν είμαστε σοβαροί! Κάνουν ένα πείραμα σε ένα κωλόδρομο και γράφουν πρωτοσέλιδο άρθρο? Φυσικά και δεν αποδεικνύει τίποτα...για να γίνει ένα test χρειάζονται μελέτη συνθηκών, μετρήσεις, ανάλυση αποτελεσμάτων, σύγκριση μετρήσεων, συνύπαρξη σφαλμάτων και εφόσον επαληθευτούν και αποδειχθούν όλα τότε μπορεί να θεωρηθεί έγκυρη δοκιμή...Θέλω να δω την σχετική απάντηση της fiat, δεν θέλω να πιστέψω ότι μπορεί να είναι αλήθεια!
παιδια τα φρενα μια χαρα ειναι....
...μεχρι τωρα βεβαια....
πηγα μια βολτα μεχρι Ωροπο και το αυτοκινητο συμπεριφερθηκε πολυ καλα στις στροφες
ενταξει δεν το ζορισα πολυ αλλα δεν μου εδωσε εντυπωση οτι κατι δεν παει καλα
Καλως τον..Κοίτα σύμφωνα με τους γερμανούς έχεις δικαίωμα για 2 φρεναρίσματα...μετά τέλοςςςςςςς...:)
ειναι η τριτη μερα που αυτη η ιστορια ειναι το πρωτο θεμα στο site τους.
Οταν παρουσιαστηκε το αμαξι απο την Φιατ Ελλας (ανακοινωσεις τιμων κτλ) μια μερα το κρατησαν στην αρχικη σελιδα......τι να πω.....
περιμενα λιγη αντικειμενικοτητα παραπανω....
αλλα μαλλον πονεσε πολυ η ηττα στην F1.
Συγγνωμη εαν γινομαι κακος αλλα φορτωσα.
Ειμαι Ιταλος στην καταγωγη, και τα ιταλικα περιοδικα αυτοκινητου ειναι πολυ πιο αντικειμενικα..ιδιαιτερα για το Γκρουππο ειναι η πρωτοι που τους κραζουν