Αρχικό μήνυμα απο
Pantelis
Να μαντέψω για να δούμε αν είμαι μάγος ή βοηθός μάγου;
Μήπως είναι το AMS;
Αυτές οι κατινιές μου θυμίζουν τους γερμανοπουλημένους γελοίους αυτής της φιλάδας. ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ MAREA ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ 15ετια. Τότε που οι ξεφτίλες βγήκανε και λέγανε ότι τα άλλα περιοδικά αυτοκινήτου «… αγρών αγόραζαν…». Ξαναθυμίζω ότι η FIAT τους πήγε στα δικαστήρια, δικαιώθηκε και αυτοί μετά έγραψαν με ψηλά γραμματάκια ένα απλό «συγγνώμη». ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!
Τι γίνεται ρε λούλιδες; Σας πονάει που ο κινητήρας των πατρώνων σας καίει λιγάκι λαδάκι παραπάνω; Εεε και; Καίει! Και η φριτέζα μου καίει! Δεν βγαίνω να λέω μαλακίες για τις φριτέζες των άλλων.
Σας ενοχλεί που όταν εξοπλίσετε ένα μοντέλο με extra (αυτά που η FIAT έχει στα βασικά της ενώ εσείς όχι) αυτό κοστίζει μια περιουσία; Είπαμε, απευθύνεστε σε «έχοντες και κατέχοντες». Άσ’τους ρε nikola. Μην χαλάς τη «ζαχαρένια» σου.
Όσον αναφορά το θάψιμο. Ρε αλλάξτε τροπάριο. Επαναλαμβάνεστε! Σαν τους παπα....γάλους που λένε πάντα παπα....γαλιές. Βρε βούρλα. Συνειδητοποιήστε ότι τα περιοδικά αυτοκινήτου τα διαβάζουν, ως επί τω πλείστων, λάτρεις και γνώστες του αυτοκινήτου. Αυτοί καταλαβαίνουν. Εσείς σίγουρα όχι.
Ρε σούργελα. Πότε θα καταλάβετε ότι για να πάω εγώ μπροστά, πρέπει να γίνω καλύτερος και όχι να προσπαθώ να «αποδείξω» ότι ο διπλανός μου είναι χειρότερος. Όταν η FIAT άρχισε τα άλματα, ολοένα και περισσότερο ακούγαμε από εσάς κραυγές απελπισίας. Αν έχετε τα κότσια και τα φόντα «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα». Βουλώστε το και αφήστε τον κόσμο να επιλέξει. Αν φοβάστε ότι θα χάστε κλασικούς πελάτες σας, βελτιωθείτε και εσείς, διαφορετικά γυρίστε στα βελανίδια σας. ΛΟΥΣΤΡΟΙ, ΒΕΛΑΝΙΔΟΦΑΓΟΙ!