[ame]http://www.youtube.com/watch?v=YutJaR_Nvpw[/ame]
Printable View
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=YutJaR_Nvpw[/ame]
Ειλικρινα μετα τον ιο της γριπης εχω πειστει οτι μπορεις να μου ανεβαζεις τον πυρετο...
Αν εσυ πιστευεις οτι στο 2ο βιντεο που εβαλες οι μαρτυριες ειναι αληθινες κ εχουν υποσταση με τα οσα λενε τοτε 2 τα τινα:
1)εχεις πολυ μειωμενη κριση σε οτι σου πασαρουν ή
2)προσπαθεις να περασεις κατι παρα πολυ προβοκατορικο
Τι να πω..σε ειχα για εξυπνο ρε Γιαννη..
Τωρα οσον αφορα το πρωτο βιντεο που μιλαει ο παπαρας κ κλαιγεται για την συλληψη του διαδηλωτη θα σου πω το εξης.
Την Δευτερα το βραδυ ουρλιαζε που τα ΜΑΤ παρεμεναν ακινητα κ την Τριτη το βραδυ δινει αυτο το ηχητικο ντοκουμεντο παλι ουρλιαζοντας επειδη εγιναν μερικες συλληψεις..
Αν θεωρει οτι μπορει να κανει καλυτερα ας αφηνε το μικροφωνο κ ας βοηθουσε.
Γιατι φιλε κ συλληψη οταν γινεται αν ο αλλος αντισταθει και με ασχημο τροπο εννοειται οτι δε θα γινει ανωδυνα.
Και ο αστυνομικος δεν ειναι βλακας να τον πυρπολεις κ μετα οταν σε πιανει να σου κανει κ χειροφιλημα αν αντιστεκεσαι.
Ένα τεράστιο ΈΛΕΟΣ έχω να πώ για τον κ.Κούγια και γία υπερασπιστική γραμμή του δολοφόνου που ανέλαβε.
Στο υπόμνημα του σκιαγραφούσε το παιδί σαν στιγνό εγκλημάτια Μπάβο στην ΕΛ.ΑΣ που μας ΕΣΩΣΕ :mad::mad::mad::tomato::tomato:
και όπως πολύ σωστά είπε κάποιος αυτό δεν ήταν υπόμνημα αλλά υπόνομος πάνω σε μνήμα
O Kούγιας γιατί σας προβλημάτισε? Μήπως είναι η πρώτη φορά που ασκεί γελοιοτική? Κάθε ένα μήνα δίνει και μια τηλεοπτική παράσταση! Την μια καβαλάει μάντρες (ο μαντράχαλος τστστστστσ). Την άλλη δέρνει μοντέλο (ο μοντελοπνίχτης ξανα τστστστσ), και γενικώς εκμεταλεύεται στο έπακρο της τηλεοπτικές κάμερες για όφελός του! Είδε οτι η συγκεκριμένη υπόθεση <πουλάει> γιατί έχει αχνιστό αιματάκι, και σου λέει εδώ είμαστε! Κόντρα στο ρεύμα λοιπόν με ταισμένους τους δικαστικούς..ότι καταφέρει να πετύχει, και το ελάχιστο, άθλος θα είναι!
Όμως εμένα τέτοιου είδους αριβίστες με αηδιάζουν, και δυστηχώς αρχίζουν και γίνονται αρκετοί πανάθεμά τους!
Αν έχω πρόταση για το συγκεκριμένο?
Ομαδικά μπινελίκια στο τηλέφωνο του, στο γραφείο του, στο da capo, και όπου αλλού συχνάζει ο λεμές! Σπρέυ στους τοίχους του σπιτιού του, τούμπα στο αυτοκίνητό του (αρκεί να μην έχει stilo γιατί θα πονέσω)!
Δυστηχώς είμαι λίγο μακριά για να ξεκινήσω τον χορό!
Δεν πειράζει όμως...οι ιδέες πάντα είναι ελεύθερες μέχρι να τις αρπάξει καποιος!
Την καλημέρα μου σε όλους!
(Φόρτωσα πρωί πρωί γμτ με τον γίγα!):yikes:
Το θέμα είναι ότι ούτε ο ίδιος δεν σέβεται τον θάνατο ενός παιδιού :mad::mad:
όπως καταδικάζανε τους Αναρχικούς και τους κουκουλοφόρους ότι
βεβιλόνουν τον θάνατο ενώς παιδιού γιατί δεν βγένει και ένας γραβατομένος ( πολιτικός ) να πεί τα ίδια και για τον Κούγια ?
Τελικά είναι περίπλοκο και πολύπλοκο το θέμα!
Είναι πολλά τα λεφτά καρντιά μου...
Καλά ρε παιδιά υπάρχει περίπτωση ο ειδικός φρουρός να βρει τα χρήματα για την αμοιβή του μοντελοπνίχτη? Μην τρελαθούμε, απλή λογική! Με αφορμή αυτό το <τυχαίο> θλιβερό επεισόδιο δεν έχει γίνει η παραμικρή αναφορά σε βατοπέδι, οικονομία, συντάξεις , δώρα χριστουγέννων, απολύσεις!
Ο ειδικός φρουρός λοιπόν θα την βγάλει λάδι, ο μαντράχαλος θα κομπάζει και θα αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό και η κυβέρνηση με λίγα ευρώπουλα (γιαυτούς λίγα είναι) θα έχει εξαγοράσει ήρεμο ύπνο για 5 μερόνυχτα μέχρι να βρεθεί κανένας άλλος τύπου Αλέξη να ξαναπάρουν παράταση ηρεμίας.!
Ντροπή σε όλους μας ειλικρινά και πρώτα απ' όλα σε μένα!
Δεν θα ήμουν τόσο σίγουρος διαβάζοντας τις εφημερίδες και κρίνοντας από όλα αυτά οτι στην μέση είναι η χψζ κυβέρνηση.
Από την φούρια μου στοχοποίησα την κυβέρνηση αλλά τα βόλια πρέπει να πάρουν την πλειοψηφία του πολιτικού συστήματος! 300 είναι ζωή να έχουν τα καμάρια μας!
Και να υπάρχει κάποιο υγιές στοιχείο ανάμεσα...το καίει η λάβα!
καλημέρα.