Απάντηση: Ανανέωση σε αυτοκόλλητα StiloClub
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nikoschania
Συμφωνοι !!! DEAL !!!:jump1:.........2 λιτρα? Ποσο βαθμων τη θελεις? Να στειλω 20αρα? Για να "χτυπησεις" πιρακια................. μπρε κοπελι !!! Αμαν μπλιο.....ιντα θα γενουμε.....!!!:jumpy:
Δεν θα τη στειλεις.θα την φερεις η θα ρθω εγω να την παρω.Οτι γινει πρωτο. Αυτα πα πραματα δεν εχουν αποστολεις και παραληπτες.Εσυ θα την βαλεις και μαζι θα την πιουμε!! Στειλε με πμ τη διευθυνση σου να παρεις το αυτοκολλητο.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ntinosmg
Δεν θα τη στειλεις.θα την φερεις η θα ρθω εγω να την παρω.Οτι γινει πρωτο. Αυτα πα πραματα δεν εχουν αποστολεις και παραληπτες.Εσυ θα την βαλεις και μαζι θα την πιουμε!! Στειλε με πμ τη διευθυνση σου να παρεις το αυτοκολλητο.
Ευχαριστω πολυ φιλε ntino (Kωνσταντινος ?) απο τα Μεγαρα !!!
Μια που το καλοκαιρακι ειναι κοντα, σε περιμενω στα Χανια για να πιουμε τη ρακι που σου'ταξα....ελα συ και ξια μου εμενα......:clapping:
Άμα είναι για να κατέβουμε Χανιά για κρητικό γλέντι ξεκολλάω κι εγώ το δικό μου να στο δώσω! :hehe:
Ντίνο μη μάθω πως κατέβηκες και δεν με πήρες μαζί!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Άμα είναι για να κατέβουμε Χανιά για κρητικό γλέντι ξεκολλάω κι εγώ το δικό μου να στο δώσω! :hehe:
Αν θες να ρθεις μαζι μου,θα βαλεις κι εσυ το κατι τις σου!(triumph).αλλιως τραβα μονος σου!!Εγω βεβαια δεν θα τη σκαπουλαρω με ενα αυτοκολλητο! Θαβαλω το κρασι.!
OK done! Το πιοτό το βάζει ο Νίκος, εσύ βάλε το φαΐ! :hehe:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
OK done! Το πιοτό το βάζει ο Νίκος, εσύ βάλε το φαΐ! :hehe:
Μπρε σεις..... ελατε ουλοι επαε.....και ξια μου εμενα....:eek1:
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.......
Ελατε εδω κατω οποιος θελει και θα γινει του STILO μου το καγκελο.......:wall:
Αφου το επιθυμει το πληθος.....βαζω ενα βαρελι ρακι.....:spell:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Σε περιμενω κι εσενα με το αυτοκολλητο σου.....μη το ξεκολλησεις....ντροπη και παει κι ασχημα :tomato1:
Που μπορω να βρω και γω αυτοκολλιτακη παιδια?!?! θελω απειρα για να βαλω στην stilara μου!
Προτείνω να στέλνουμε στα ενδιαφερόμενα μέλη το αρχείο του λογότυπου ώστε να το πηγαίνουν σε ένα μαγαζί κοντά τους και να φτιάχνουν όσα θέλουν σε ότι χρώμα θέλουν...
ψαχνω να είναι ιδιο με το δικο σας για να το βαλω και γω στην stilara μου!!! angelinho πολύ ωραιο αυτό που εκανες με το album πανεμορφο μπραβο!!!!