Για σου φίλε μου!
Printable View
Για σου φίλε μου!
:yeah:GEIA SAS PAIDIA. POLI ENDIAFERON TO FOROUM SAS KAI GENIKA TO CLUB. POLLES INFO...BRAVO.. KAI EGO KAINOYRIOS EIMAI STHN PAREA.:yeah:
ME LENE KOSTH KAI EMAI APO HRAKLEIO KRHTHS.:w00t::w00t:TELOS, EXO KAI LIONO PRAGMATIKA ENA STILO 1.8.!!!:yikes::yikes:
Για σου φίλε μου και καλός ήρθες!
Νομίζω τελικά ότι πρέπει να αναδιοργανωθείτε εκεί κάτω κοπέλια!
Κ αλλος απο Κρητη?
Παιδες σημερα πηρα το Stilo μου πρωτη μερα!!!Καλα ειναι κοριφι!!!!
Καλωσορίσατε παιδια! Για όσους τώρα το πήρανε ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΧΛΜ!!!!!
ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ!!!
καλως ηρθατε παιδια!
γεια σας και απο εμενα παιδες
καλως ηρθες!
Γεια σας παιδεια ειμαι ο Λαμπρος.Ειμαι κατοχος ενως stilo περιπου 2 χρονια.Ειμαι καινουργιος στο club αλλα πριν γινω κ εγω μελος,σας ειχα επησκευθει πολλες φορες...αξειζετε ενα μεγαλο μπραβο ολοι σας για αυτο που κανετε κ τις λυσεις που δυνετε στις δυσκολες στιγμες!!!!ελπιζω στο μελλον να μπορεσω να βοηθησω κ εγω οπως με βοηθησατε κ εσεις!!!
Καλώς τον!!!
Καινούργιο το έχεις ή μεταχ ?
καλησπερα pascM μεταχειρο ειναι του 02
Γεια χαρα κι απο μενα stilares..! Καλοριζικα και καλοταξιδα σε οσους ειναι καινουριοι. Κι εγω εχω λιγο καιρο που ειμαι στο club και οπως καταλαβατε εδω θα βρειτε απαντηση για ο,τι προβλημα εχετε με την καινουρια σας καψουρα ;)... Κι επι τη ευκαιρια να πω κι ενα ευχαριστω σε ολα τα παιδια, που με εχουν βοηθησει εστω και στο παραμικρο. Αντε και καλα χιλιομετρα!!:cool:
Καλώς τα παιδιά, καλές βόλτες και με τα stilo και εδώ...
:)
και καλα post!!!
καλως ηρθες στην παρεα μας και καλα post!
Γεια σας παιδιά είμαι κι εγώ πλέον κάτοχος ενός Stilo 3d 1.6 μαύρου.Σύντομα θα βάλω και φωτογραφίες.
σε γνωρισαμε ηδη απο αλλα ποστς σου!
καλως ηρθες και καλα χιλιομετρα!
καλημερα σε ολους, ειμαι κατοχος εδω και μερικους μηνες ενος Bravo 1.4 t-jet 150Ps sport , και ειπα να μπω στην παρεα σας μιας και μοιραζομαστε πολλα κοινα μεταξυ stylo & bravo...
ελπιζω να μαθω πολλα περισοτερα μαζι σας γιατι δεν ειχα καμια σχεση με fiat πιο πριν.. ημουν ibizakias και φανατικος της γερμανικης σχολης...
θελωντας να περασω σε κατι πιο οικογενειακο πρωτη μου επιλογη ηταν το leon 1.8 160ps ...μεχρι την στιγμη που εκανα test drive το t-jet...
αγοραζοντας το και ρωτωντας εμαθα οτι το bravo ειναι βασισμενο στην πλατφορμα του stylo ετσι θελησα να μπω στην παρεα σας..
ελπιζω να μην σας ζαλισα... καλως σας βρηκα
πολυ μου αρεσει που δεν ειμαστε μονο stilo εδω μεσα...
FIAT=μια οικογενεια!!!!
καλοριζικο και καλα γκαζια!
καλώς ήρθες...:)
τι από το νέο bravo σε έκανε να "αλλαξοπιστήσεις" :)..
...οπως τα λες "αλλαξοπιστησα"... to βασικοτερο ηταν το κοπανημα που ειχε το leon ακομα και στην βασικη του εκδοση, ειχε μικροτερο πορμπαγκαζ 341 εναντι 400λιτρων του bravo, και επισης η σπορτ εκδοση του bravo ειχε 19.550 με esp βασικο ενω το leon δεν ειχε esp στην βασικη η οποια και κοστιζε 19900...αν ηθελα κατι αναλογο με αυτα που προσεφερε το Bravo επρεπε να παρω την σπορτ εκδοση των 21000..
δηλαδη ηταν θεμα και χρηματω αλλα ηθελα κι ολας κατι πιο οικογενειακο και πιο μαλακο απο πλευρας αναρτησεων... ακομα με ποναει η μεση απο το ιβιζα:)
κατάλαβα, τραπέζι το ιbiza....:)..
λοιπόν, καλοτάξιδο προσοχή στα εξουσιοδοτημένα από τη FIAT συνεργεία (βαράνε μερικοί και δεν κάνουν και καλή δουλειά) και περιμένουμε εντυπώσεις...:)
Καλώς μας ήρθες.
Τολμώ να πω ότι έκανες πολύ καλή επιλογή.
Με τρώει ο πισινός μου μήνες τώρα, αλλά περιμένω να δω κάτι λίγο δυνατότερο σε 1,6 ή 1,8.
Από την άλλη επειδή πραγματικά μου αρέσει το Stilo & δεν έχω αλλάξει ούτε λαμπάκι, λέω να το αναβαθμίσω...
Μπρος Stilo & πίσω Bravo :D
ο κινητηρας του λεον ειναι πραγματικα πολυ καλος , αθορυβος και πολυ δυνατος και το βασικοτερο πολυ ευκολα αναβαθμισιμος μονο με προγραμμα της αντιπροσωπειας και φιλτρο 200αριζει...αλλα ειναι θεμα του τι προσανατολισμο εχεις ... εμενα ηταν καθαρα οικογενειακος αλλα με σπορτ ανησυχιες... το λεον ειναι το αντιθετο.. σπορ με οικογενειακα στοιχεια...
Καλησπέρα παιδιά.
Το Stilaki μου είναι 1.6 3d, μαμά όλα με μασπιέδες και ζάντες Abarth.
To μόνο που παρατήρησα είναι ένα τριξιματάκι στο συμπλέκτη που μου είπε ο πωλητής ότι το εμφανίζουν όλα τα Stilo.
εμενα φιλε δε κανει τιποτα αυτο ετσι θα στοπε...σιγα μην τριζουν ολα τι ειναι...
Το ειχα και εγω και εμενα ετσι μου ελεγε ******* ο εσκιαδης μεχρι που πηγα του τα εσπασα ολα κ υρεμισα
!!ολοκαινουργιο ηταν του κουτιου μιλαμε και οταν ηρθε η ωρα το αλλαξα μονος μου δισκος πλατο ειναι!!1000%
edit:MaGeLaNoS οχι χαρακτηρισμους
Πήρα 2 γνωστούς με Stilo και μου είπαν ότι και σε αυτούς τρίζει και θέλει αλλαγή ένα πλαστικό, μία μαλακία.
To μόνο που παρατήρησα είναι ένα τριξιματάκι στο συμπλέκτη που μου είπε ο πωλητής ότι το εμφανίζουν όλα τα Stilo.
εγω για αυτο λεω!!!
Γιωργάκης σε κοροιδεψαν φιλε, παω στοιχημα οτι το πηρες 4.000 και γιαυτο θα τριζει μεχρι και το τασακι οταν το ανοιγεις!
καλως ηρθες στην παρεα μας!
απο καταναλωση τι λεει το bravo?
εχεις αυτο που εχει το κουμπι sport που αλλαζει ολη η χαρτογραφυση του αυτοκινητου?
Το πήρα από συνάδελφο σε άριστη κατάσταση full full extra με μόνο αρνητικό το τρίξιμο του συμπλέκτη. Το πήγα τελικά στη Fiat και ήταν ένα γρασάρισμα μόνο.Όσο για την τιμή Sn7per o καθένας αγοράζει όσο πιστεύει ότι είναι καλά.Αν για σένα είναι καλά να αγοράσεις Stilo με 11.000€ δεκτό.
Πάντως εγώ το αγόρασα από τον BadBoy, το παιδί ήταν άψογο όπως και το αμάξι.Στις συγκεντρώσεις θα το χαζεύετε!Φιλάκια!!!!!!
σε ευχαριστω paidaros... απο καταναλωση, εχω ελαφρυ ποδι και βοηθαει και η 6η ..7,9 - 8,5 περιπου .
ναι εχει το κουμπι το σπορ που κανει το γκαζι πιο αμεσο πιο σκληρο το τιμονι και ανεβαζει την ροπη απο 21 σε 23,5...
βεβαια την μεγαλη διαφορα την βλεπεις στις ρεπριζ..
Και στα Stilo έχουμε κουμπί που ανεβάζει ροπή και ίππους...
Είναι ένα μικρό κάτω κάτω που λέει A/C Off... :D:D:D
Τι μου θυμησες τωρα... Προχθες που πηγα θαλασσα και ειχα φορτωμενα αλλα 3 ατομα μεσα και ανοιχτο το Clima γονατισε το καιμενο.
Ουτε προσπεραση μεσα στην κινηση δεν μπορουσα να κανω, με 3η ταχυτητα και αν ηταν σταματημενοι !
Φαντασου τωρα τα 1.2
καλα τωρα το παραμαμησες!
κοβει αλλα οχι τοσο οσο λες!
1,2 εχω και ξερω
Γεια σας παιδιά. Είμαι νέο μέλος.Πρόσφατα αγόρασα ένα Stilo Μπλε 1.8 3d.
Καλώς όρισες φίλε. Καλά, πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα για σένα και το Stilάκι σου!!!