ευχαριστω φιλαρακι
αγγελος αλεξ/πολη
Printable View
καλως ηρθες στην παρεα μας!
Γειά σας, καινούριος κι εγώ εδώ , παλιός στο fiatforum.com. Εχω το Νο 2 STILO που πουλήθηκε στην Ελλάδα (απότι μου είπαν απο την ΛΑΜΔΑ) Νοεμβριος του 2001.
Μπήκα εδώ περισσότερο γιατι "ψάχνομαι" να το πουλήσω (ίσως και όχι) για ένα Bravo. Ειδα ότι απαγορεύεται στο forum να βάλω αγγελία πριν ...γνωριστούμε καλά και θα το σεβαστώ.
Να τονίσω ότι είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος με το αμάξι (το ίδιο και αυτό). Και σαν παλιός χρήστης του STILO μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι είναι από τα καλύτερα αυτοκίνητα. Πριν από αυτό είχα ενα UNO το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ισως (1995). Αλλη μαγεία....
Τέλος πάντων καλώς σας βρήκα. :)
Καλησπέρα crisp και καλωσήρθες στην παρέα μας. Για πες μας και από ποιά πόλη είσαι??
(Βέβαια γράφεις ότι το πήρες από τη ΛΑΜΔΑ, που είναι στην Αθήνα, άρα κατά πάσα πιθανότητα είσαι από την Αθήνα, αλλά ας προάγουμε λίγο την συζήτηση για.....να γνωριστούμε καλύτερα :P )
Καλως ηρθες φιλαρακι!!!
Για σου φίλε μου καλός ήρθες αν ενδιαφέρεσαι πάντως υπάρχει bravo για πούλημα στο club.
http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?t=4602
καλως ηρθες!
Ναι φίλε arf από Αθήνα (Κηφισιά το γράφει δίπλα :rolleyes:).
Για το Bravo το είδα. Ψάχνω συγκεκριμένο. 1.4 150 Hp Emotion, άσπρο, γυάλινη οροφή και κάποια έξτρα. Ηδη έχω καταλήξει... Τελική 22.850 Ευρώ. Πολλά είναι....
Πάντως το Bravo σαν 5άπορτο έιναι πιό όμορφο από το Stilo μου. Ομως το 3πορτο Stilo θεωρώ ότι είναι από τις κορυφαίες στιγμές του ιταλικού ντιζάιν.
...στην ουσία το Bravo είναι ένα Stilo με διαφορετικό ...απέξω! Δεν ξέρω αν γνωρίζει κανείς αν έχουν αλλάξει τα απαράδεκτα πλαστικά στις βάσεις των αμορτισέρ που τρίζουν το χειμώνα( πω πω κακίες για το Stilo!!!)...
Συγκριτικά επειδή μπήκα και είδα το Bravo, πιστεύω ότι το Stilo έχει ποιοτικότερα υλικά στο εσωτερικό....
Καλημέρα παίδες!!! Ειμαι καινούριος (νεος - ψάρη - φρέσκος κτλ.) στο site σας μα καθόλου νέος όσο αφορά το παλιό μου Ιταλικό εργαλείο και την καθαρα ενεργή μου συμετοχή στα event του puntoclub καθώς είχα τι άλλο απο punto sporting στις καλές ένδοξες μερες του Σ.Ε.Φ που κάναμε τις γνωστές - άγνωστες βόλτες μας γύρο απο τις κολόνες μας με τις γνωστές - άγνωστες συνέπιες (Ξαφνική ομίχλη και μυρωδιά που θα μείνει αξέχαστη στα πνευμόνια όλλων μας!!!) Τώρα που μεγάλοσα και έκαψα αρκετά μοτέρ εκ των οποίων με τα χρήματα αυτά θα είχα παρει ferrari, αποφάσισα να νοικοκυρευτώ και να πάρω κατι που να μην το"Κάψω" και ετσι κατέλιξα στις πληροφορίες που έχω συλέξει απο τα διαφορα στοιχεία του site σας για την αγορά του καινούριου μου αυτοκινήτου καθώς θα προβώ στην αγορά του τον προσεχή μήνα.
Αυτό που δεν έχω καταλίξει ακόμα είναι στο τι κυβηκά να πάρω και ποιάς χρονολογίας. Λόγο τεκμιρίου (Καινούριος μπελάς) και τέλη κυκλοφορίας (παλιός αναβαθμησμένος μπελάς) σκέφτομαι να προβώ στην αγορα του 1.250 και χρονολογίας 2004 καθώς δεν έχεται αναφέρει κάποια σχετικά προβλήματα που αφορούν το συγκεκριμένο μοντέλο stilo.
Αν μπορείτε να με βοηθήσετε σε πιά σημεία να κοιτάξω το αυτοκίνητο λίγο πρίν την "τελετή παράδοσης" απο τον ******* ιδιοκτήτη του σε εμενα θα σας ήμουν υπόχρεος.
Επίσεις, δεν έχω οδηγίσει κανένα stilo 1.2- 1.4-1.6-1.8-2.4-abath (Τι εργαλείο είναι αυτό!!) γιατι οι μαντράδες οπου πήγα ειναι ζώα και δεν μου το έδειναν για ενα τετράγωνο καθώς λένε δεν έχει ασφάλεια!! με λιγα λόγια γουρουνι στο σακί!!
Προσεχώς stilatos λοιπών και θα με βοηθούσε πολύ η "εμπιρεία" σας σχετικά με την επιλογή του stilo μου (τα μελανά σημεία του) και.... καλες γνωριμίες με τα ατομάκια που πλεσιώνουν το forum..
Υ.Γ. το glykoylis ειναι παραπλανιτικό.... μου το έβγαλαν στο ΣΕΦ οταν Έκεγα κάτι και ήμουν με το χαμογελο και τους έσπαγα τα νεύρα! Εγώ έσπαγα το αμαξι μου, αυτοί τρελένονταν και κλέγανε τα euro!!!! χαλαρά μάγκες!!! Μεγαλόσαμε!!!
φιλε καλος ηρθες!!αυτο θελει συζητηση...αν θες ελα στο σεφ την τεταρτη εχουμε συναντιση!!7:00 ειναι....
Καλώς όρισες φίλε,
Αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι αν έχεις σωστά συμπληρωμένο βιβλίο service, αν έχει κάνει πρόσφατα το μεγάλο του service με τους ιμάντες, να το κάνεις βόλτα όπως δήποτε για να δεις αν είναι σταθερό και αν τα ηλεκτρικά του είναι ΟΚ. Μετά κοιτάς όλα όσα κοιτάς σε ένα οποιοδήποτε μεταχειρισμένο. Λαμαρίνες, στούκες κλπ κλπ.
Αν έχει Airbag failure αναμένο, να ζητήσεις να φτιαχτεί πρώτα και μην ακούσεις ότι είναι από τις φύσες του. Μπορεί να είναι τίποτα χειρότερο.
Αν βλέπεις Engine fault τότε μάθε τι βλάβη σου λέει το διαγνωστικό του συνεργείου.
Δες τζόγους τιμονιού, ψαλιδιών, τιποτα διαροές λαδιών στο μοτέρ και μετά την βόλτα σου κοίτα τα νερά του ψυγείου μήπως μαύρισαν.
Είναι ένα κάρο ακόμα πράγματα που πρέπει να κοιτάξεις αλλά πιστεύω ότι ήδη τα ξέρεις.
Και πάλι καλως όρισες.
Φίλοι lakis kai ioanidis πρώτη φορα μου απαντούν σε forum πιο γρήγορα απο το ηλεκτρόγκαζο του Audi A4 που εχω προσορινά στην κατοχή μου καθώς κατέβηκα να το παρκάρω πιο καλα γιατί το είχα βάλει λιγο άτσαλα.. μεχρι να ανέβω είχατε είδη απαντίσει (ΤΣΑΚΑΛΙΑ!!) την τετάρτη το έχω στο πρόγραμμα.. το είδα οτι θα μαζευτήτε στο σεφ και θα έρθω για γνωριμία και ίσως μου δήξετε και κάποια πραγματα που θα χρειαστεί να κοιτάξω στο αμάξι που θα βρώ, και ίσως το δώ να κουνιέται εστω και απο την θέση του συνοδηγού να δω πως πάει!!! δεν έχω ιδέα αλλα μου έχουν πει απιστευτα πράγματα για κρατήματα (1.70m πίσω ρόδα ρόδα ενώ το αντίστιχο της mercentes E200 einai 167m!!!) Mηχανικά πολύ καλα, πλούσιο εξωπλησμό και μια τιμή που σε συναρπαζει!! (Το έχω βρεί σε 3d στα 4200 euro του 03' με 87.000 απο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. εκει επανω τα χαρίζουν!!!
Θεσσαλονίκη είμαι εγώ... Πες χαρακτηριστικά του λίγο σε παρακαλώ...
τα χαρακτιριστικα του ειναι:Κουπέ-σπόρ 87000 km 1300 cc 80 bhp 2003 -03-01 Μπλε σκούρο, Συναγερμός, Υδραυλικό τιμόνι, Πλαϊνά Airbag, CD Player, Μπροστινά Airbag, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κεντρικό κλείδωμα, ESP, Ζάντες, Immobilizer, Ηλεκτρικά παράθυρα, ABS, Κλιματισμός(A/C) καθώς και αλλαγμένο τον αισθητήρα του air bag του συνοδηγου..
μαγκιά?? ο τήπος ειναι λιμενικός, πέρασε στην τήνο και το δήνει όσο όσο... δεν πάω Θεσσαλονίκη όμως να το πάρω... και άμα ειναι πατάτα? κρίμα τα έξοδα...
Και αν είναι περιπτωσάρα; Τζάμπα η ευκαιρία!
αμα ενδιαφερεσαι σου δινω τηλέφωνο... εσυ τουλάχιστον είσαι κοντα και αμα είναι και πατάτα.... δεν σε νοιάζει!! αυτο που σκεύτομαι εγώ είναι τα χιλιόμετρα... να φύγω απο την αθήνα να τρέχω στην άλλη άκρη και αμα είναι πατάτα να έχω κάνει του κόσμου τα έξοδα και να έχω φάει του κόσμου τις ώρες στον δρόμο? βέβαια θα περάσω να πάρω τσουρέκι απο την Ιπποκράτους αλλα αυτο δεν έχει και πολύ σημασία!!!!
α ναί!!! εχω και φώτο του αυτοκινήτου του γιατι μηλούσαμε εχθές για κάτι λεπτομέριες.. αμα θέλετε την ανεβάζω
Μην πάρεις 1.2 θα το μετανιώσεις... Εγώ σου προτείνω το 1.8 εκτός εάν βγαίνεις εκτός προυπολογισμού...
χιχιι Να σου πουλήσω το δικό μου????? Θα ξέρεις ακριβώς τι έχει και πως του έχω συμπεριφερθεί!!! :D:D:D :p:p
Τσουρέκι δεν θα πάρεις από την Ιπποκράτους. Από την Αριστοτέλους θα πάρεις.
Φίλε μου πάντως η τιμή του είνα πολύ κάτω. Μπορεί να έιναι ΟΚ μπορεί και όχι... Αν δεν κάνεις το ταξιδάκι σου να το δεις με τα ματάκια σου δεν κάνεις δουλειά. Αλλά και πάλι γνώμη μου είναι αυτή. Στείλε μας και την φωτό. Εξάλλου 1 εικόνα είναι 1000 λέξεις...
προσπαθησα να ανεβασω τις φωτο αλλα το forum δεν με αφησε εδω.. δεν πειραζει..
ελπιζω να ειναι καλο το αμαξι και να πεσει σε καλα χερια....
Καλό κυνήγι λοιπόν...
Σίγουρα έχει ESP ή μήπως μπερδεύεσε με το ASR ??? είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα.
το 1,2 δεν εχει ΕSP!!!εχει ASR!
ΚΑΙ 4200 που το δινει ειναι τζαμπα!
μπορεις να ανεβεις,να το δεις,να πας σε συνργειο που εχουμε εμεις τα μελη θεσσαλονικης και να το δεις!
:) Και το 1,6 ASR έχει το ESP αν θυμάμαι καλά ήταν εξτρά!!
Απλά εμένα έχει κα τα κουμπάκια απενεργοποίησης!!! :D
Το 1.6 του 2002 που έχω έχει και το ESP και να φανταστείς ήταν το active:D
ξαναρωτάω είσαι σίγουρος οτι το 1,6 του 2002 (ίδια μοντέλα έχουμε μόνο που έχω το Dynamic) έχει και ESP στάνταρ?
Δεν μπερδεύεσε με το ASR το οποίο έχει και κουμπάκι απενεργοποίησης στο σημείο που είναι και το CITY !
Ναι ρε μεγάλε έχει 1000% ESP τι να σου πω άμα ανάβει το λαμπάκι σε πλάγιο ολίσθηση και δεν υπάρχει από εκεί και πέρα θα βρω τον Ιταλό που το έφτιαξε και θα τον ρωτήσω:p
xaxa Το λαμπάκι στην πλαγιολίσθηση που ανάβει γράφει ESP ή είναι αυτό που έχει έναν τροχό και κάτι χαλίκια να πετάγονται??? :) αμα τον βρεις τον Ιταλό πες του οτι τον θέλω αλλά μην του πεις γιατί διότι θα εξαφανιστεί.
Κοίτα το λαμπάκι γράφει ESP τώρα άμα έβαλε άλλο λαμπάκι αλλού για παραπλάνηση πάλι δεν μπορώ να το ξέρω
Υ.Γ άμα βρω τον Ιταλό ζίτο πού την γ……σε:D:D
Εφόσον γράφει ESP τότε είναι ESP ο λόγος που σε ρώτησα είναι :
1) Συνήθως όλοι μπερδεύουν το ASR (αντισπίν) με το ESP.
2) Μια και έχουμε της ίδιας χρονολογίας αυτοκίνητο και αν το πήρες από Ελλάδα είναι παράξενο που έχει ESP στον στάνταρ εξοπλισμό εκτός και το είχες πληρώσει extra.
PS Αν τον βρεις τον Ιταλό δείξτου το ποστ μου με το τι τραβάω και θα καταλάβεις γιατί θα εξαφανιστεί! :D:D:D:D:whip::happy2:
Ηδέα δεν έχω περί του τι είχε στον stantar εξοπλισμό γιατί το είχε πάρει ο πατέρας μου αλλά μπορεί να το είχε βάλει στα extra όπως το κlima και κάμποσα ακόμα
Υ.Γ ναι το αμάξι είναι από Ελλάδα και μάλιστα από τον Βύρωνα αγορασμένο
Εμ! έτσι πες μας ντε!!!
βρε παιδες δεν υπαρχει λαμπακι esp, το τριγωνο αναβει για το ASR και το προερετικο, ΜΟΝΟ στα 1.6 ESP. με πρωτη ταχυτητα σχεδον γεματη κανε το πισω μερος να φυγει με αποτομο στριψιμο για να δεις αν σε φερει μεσα.
Αν αναβει το τριγωνο τοτε εχεις ASR με ESP και απλως δεν απενεργοποιητε!Τουλαχιστον ετσι ξερω εγω.
εγω αυτο που ξερω οτι ειναι extra το ESP (νομιζω μονο στο ABARTH ειναι standart) και δεν απενεργοποιητε με τιποτα,μονο το ASR μπορεις να απενεργοποιησεις αλλα και παλι θα σου την πει το ESP.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΕΙΑΣ .... ΕΙΜΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ... :)
ΠΗΡΑ ΕΝΑ STILO ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΕ...ΧΑΧΑ
1,6L ΜΟΝΤΕΛΟ '04 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ...
ΑΥΤΑ...ΤΙ ΑΛΛΑ...
καλως ηρθες στην παρεα μας!
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.... :)
καλώς ήρθατε παιδία και από μένα.