Εγώ νόμιζα πως ίσχυε η λίστα πιο πάνω...
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
1.ckalfas
2...
Printable View
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
1.ckalfas
2...
Παντα χανω το καλυτερο...θα προλαβει ο Νικος να ειναι τουρμπατος?Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Koulou
Ισχύει η λίστα παραπάνω, απλά την έχω κάνει 20 φορές edit για να την συμπληρώσω. Ρε Χρήστο, αυτό ήταν για τους επόμενους που θέλουν να μπουν στην λίστα!! :P:P:PΠαράθεση:
ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ???? Αφού είπες ότι είσαι μέσα... Θα σε φέρω σηκωτό!!! :P:PΠαράθεση:
Παντα χανω το καλυτερο...
Ο Πέτρος είπε θέλει μια μέρα δουλειά. Σκέφτομαι Πέμπτη βράδυ να κατέβω Βόλο... Κυριακή μάλλον θα είμαι έτοιμος...Παράθεση:
θα προλαβει ο Νικος να ειναι τουρμπατος?
Καλά τα λες! ;D
Κατέβα κάτω και μέχρι να ετοιμαστεί το πυροβόλο πίνεις τσιπουράκια... :wink: :roll: :lol: :lol: :lol:
Ειπα "παντα χανω το καλυτερο" γιατι νομιζα οτι το εκανες ηδη να φταρνιζεται ρε τρελε!Ειπαμε θα ερθω και γω γιατι εχω μια "φιλη" στο scoobyClub και η κοπελα δε ξερει να οδηγαει.Να της δειξω πως πανε τα ιταλακια!Το CorollaClub θα σκασει μυτη?Δε το βλεπω στην λιστα του Γιαννη
Απο τεταρτη θα ειμαι εκει περιμενω τηλ οκ!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karateka
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Παίδες εγώ θα σκάσω μύτη δυστυχώς με το RX. Το Stilo θα είναι χειρουργείο για προετοιμασία της μεταμόσχευσης των οργάνων από το Stilo του Πέτρου...
εδω κλαμπτσεντο εδω κλαμπτσεντο.... :wink:
φυσικα και θα ειναι το αδερφο κλαμπ εκει...μαζι...ολοι μαζι οι φιατακιδες!!!!(ετσι ετσι!!!!) 8) 8)
ρε νικο θα το τουρμπισεις τελικα 'η θα αλλαξεις ολο το μοτερ???? :roll:
Θα το τουρμπίσω Κων/νε! Ήρθε η ώρα για μερική δικαίωση για το καημένο το Stilo μου που το είχα κάνει 500.000 κιλά και δεν πήγαινε βήμα!!
Άντε να δούμε τα αδελφάκια cento να γεμίζουν τον τόπο!!! :D:D:D:D