Ρε Τεω ειχα συνιθησει στα μηνυματα και επειδη δεν ηρθε αυτη τη φορα επαιρνα για να επιβεβαιωσω...Δυστυχως δεν το σηκωνε..επισης εκεινο το μεσημερι παρεδωσε πνευμα και το τιμονι μου..μπουχου :cry:
Printable View
Ρε Τεω ειχα συνιθησει στα μηνυματα και επειδη δεν ηρθε αυτη τη φορα επαιρνα για να επιβεβαιωσω...Δυστυχως δεν το σηκωνε..επισης εκεινο το μεσημερι παρεδωσε πνευμα και το τιμονι μου..μπουχου :cry:
Καταλαβαινεις τωρα πως ενιωσα οταν με ρωτησε ο διοργανωτης στο Αιγινιο stiloclyb ποσα;Απανταω εγω τωρα ερχονται!Μετα απο λιγο το maxpower stiloclub μονο ενα;Τι να πω;!!!!!!
ρε παιδια συγνωμη αλλα δεν μπορει να γινεται μια παρασκευη η συναντιση εγω καθημερινες σκιζομαι στιν δουλεια μεχρι αργα...θελω να ερθω αλλα οταν δουλευεις στιν Οικοδομη μετα σχολας και τρεχεις σε αλλη δουλεια και σχολας 8 που Κουραγιο απο Ηλιουπολη να πας στο σεφ και πως θα ξυπνησεις 6 το πρωι να πας για δουλεια...δεν δικαιολογουμε...αλλα αν δεν ειχα τπτ να κανω θα ειμουν πρωτος εκει και αν ηταν μια αλλη μερα πχ παρασκευη θα μπορουσα και εγω!!Δεν ζηταω να αλαχτει κατι για μενα...αλλα για καπιους οπως εμενα θα Ειναι δυσκολο να μπορουν να ερχονται στη συναντηση!!!Συγνωμη αν σας ζαλισα αλλα θα ηταν καλυτερα αν αλλαζαμε την μερα πιστευω!παντα Φιλικα Ηρακλης :189
Μην ανυσηχεις Ηρακλη!
Θα το κανονισουμε να γινεται και Παρασκευη η Κυριακη!
Ειδες Γιαννακο που στα ελεγα εγω???
ευχαριστω φιλε !!γιαννη!!!
http://www.stiloclub.gr/modules/PNph...e89f9b23a3.jpg
Πες μου οτι ετσι θα ειναι το νεο σου ταξι!
Ο Γιαννης εχει δικιο τις τελαιυταιες 5-6 συναντησεις δεν εχουμε μαζευτει πανο απο 4 αυτοκινητα οπως πολυ σωστα ειπε καποιος οτι δεν μπορει να ειναι εκει καθε τεταρτη γιατι εχει και αλλες παρεες και αλλες ασχολιες αλλα και εμεις που παμε πιο συχνα δηλ δεν εχουμε δουλειες δεν εχουμε αλλους φιλους αλλες παρεες οχι καλοι μου φιλοι εχουμε και δουλεια και αλλες ασχολιες απλα μας αρεσει τρομερα η Stiloparea γιατι περναμε καταπληκτικα σε καθε μα καθε συναντηση με το γελιο μας με τις πλακες μας με τα πειραγματα μας ο ενας στον αλλον περναει η ωρα ευχαριστα και μεχρι να καταλαβουμε ξαναδινουμε τα χερια για το επομενο meeting.
Δεν θελω μεσα απο αυτο το ποστ να παρεξηγηθει κανενας μας γιατι πολυ απλα δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε εκτος απο τα στιλο μας σς 1.2 1,4 και 1.6 αλλα εχουμε ενα απο τα ομορφοτερα κλαμπ αυτοκινητου και πιο οργανωμενα και εγω προσωπικα περιμενω περισσοτερες συμμετοχες απο ολους μας ειδικα στις εκδρομες που πρεπει να ειμαστε πολοι ειμαστε το πολυ 10.
Εαν καποιος εχει καλυτερες ιδεες για meetings και για διοργανωση εκδρομων ασ το πει να αλλαξουμε να δοκιμασουμε κατι διαφορετικο.
Συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα νομιζω πως δεν πρεπει να βρισκομαστε μονο οταν γινεται καποια φωτογραφηση η δυναμομετρηση.Ελπιζω να σας δω στο επομενο meeting oλους
Ετσι ετσι αλλα εγω δεν βλεπω τιποτα να αλαζει κατι πρεπει να γινει εχουμε χαλαρωσει πολυ!Θα τα πουμε και απο κοντα σας θελω ολους εκει την τεταρτη 13 ιουλιου θα ειμαι και εγω στο παρκιν του σεφ!
Ελα verone γιατι εχουμε ελειψη