Εγώ είμαι πωλητής στο Πλαίσο Καλαμαριάς (GATE THROUGH). Οπότε όποιος ενδιαφέρεται για Η/Υ μπορεί να με βρει...
Όπα!!! Δικός μας άνθρωπος!!! Σίγουρα έχουμε μιλήσει γιατί είμαι πολύ τακτικός πελάτης! :D Σε ποιό πόστο είσαι? Πρόσφατα ήρθε κι ένας φίλος μου στο τμήμα του service. Δημήτρης Α. από Κιλκίς. Το όνομά σου? Θα περάσω να τα πούμε. :wink:
ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΟΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ(ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ) :147 ...αντιπροσωπεια FIAT-ALFA ROMEO-LANCIA....την λεγομενη ΣΙΔΗΚΑ.......
άρα να ότι ανταλλακτικό θέλουμε να το παραγγέλνουμε σε σένα για να έχουμε έκπτωση ως μέλη του club ??? :twisted: :twisted: :twisted:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
TEXNIKOΣ ΨΥΞΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΖΕΣΤΕΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!!!!!
Αυτο γινεται εδω και καιρο..ειτε με service .ειτε με ανταλακτικα με την μεγαλυτερη εκπτωση και συντομα θα δειτε τις εκπτωσεις και στο site....απλα δεν το διαφημιζω....δεν χρειαζεται.....
Παλια μου τεχνη ,ταξιμετρα halda,πανθηρας,ταχοχραφοι keinzle,κτλ.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο birel
τωρα κοντα κανατε και αυξηση?? :wink:
Πωλητηs αυτ/των fiat,lancia,alfa romeo στην ΣΙΔΗΚΑ.
Κι άμα φτιάξετε το σπίτι σας, θα χρειαστείτε αλουμίνια...
Πόρτες, παράθυρα, κάγκελα για την περίφραξη και φυσικά συρόμενη πόρτα γκαράζ για το Στιλάτο μωρό σας....
Αν καταφέρετε να περάσετε από face......οι επόμενοι που έχουν σειρά.......μετά τα τούβλα είμαστε εμείς!!!!!
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΓΚΑΡΑΖ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΙΤΡΙΝO STILO ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ TO SITE, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ STILO. ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ (ΠΩΛΗΣΕΙΣ). ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.