ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (SOUND&STILO) (SOUND&STYLE) ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ "ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ"...
ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΟ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ..... :?
Printable View
ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (SOUND&STILO) (SOUND&STYLE) ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ "ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ"...
ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΟ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ..... :?
όποτε θέλεις....Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο stilovatis
:202 :202
Μέσα είμαι κι εγω.Αφου το σκεφτηκε ο sound...
200 χλμ με στροφες θα ειναι ταλεπορια κ με τα εργα που γινονται στην επιστροφη θα φαμε ατελειωτες ωρες στο δρομο. δεν ηξερα οτι ηταν τοση πολυ ωρα. καλητερα να πηγαιναμε εκει που λεει ο stilovatis, 1.5 ωρα εθνικη ειναι καπως χαλαρα η καπου αλλου πιο κοντα. να ξεκουραστουμε κ να χαλαρωσουμε ειπαμε βρε παιδια απο την καθημερινοτητα, οχι να ταλεποριθουμε περισσότερο. αν ηταν τουλαχιστον 2ημερο θα ταν καλητερα. γι αυτο δεν βλεπουμε κ πολλες συμμετοχες, ποσοι θα ξυπνισουν κυριακη 6.30 το πρωι γιανα ναι 7,30 εθνικη, ενω Ναυπλιο που ηταν και χαλαρη διαδρομη κ 9 που φυγαμε ηταν πιο νορμαλ κ ηταν κ πολλες οι παρουσίες.