Εμενα μου αρεσει πολυ, αρκει βεβαια να βγει το 5πορτο οπως το 3πορτο, σαν την 147, γιατι δεν θελω κι αλλο 3πορτο..
Ιδωμεν....
Printable View
Εμενα μου αρεσει πολυ, αρκει βεβαια να βγει το 5πορτο οπως το 3πορτο, σαν την 147, γιατι δεν θελω κι αλλο 3πορτο..
Ιδωμεν....
Παιδιά το συγκεκριμένο concept car το έχουμε δει (και συζητήσει) από τον...Φλεβάρη!! (http://www.stiloclub.gr/index.php?na...opic&t=420
Η συνεργασία όμως με την Magna Steyr είναι κάτι που ανακοινώθηκε πρόσφατα! Μήπως λοιπόν τελικά η συνεργασία δεν αφορά το σχεδιασμό αλλά μόνο την παραγωγή και εξέλιξη?
Άρης
Δεν ξερω για εσας, αλλα το δικο μου μ'αρεσει πιο πολυ!
και ομως ειναι αληθεια οτι το συμβουλειο της φιατ εχει πολυ θετηκη αποψη προς αυτο το νεο λουκ για το νεο στιλο μονο που επιδη στοχευει περισοτερο στο ντιζελ θα εχει ποιο πολες επιλογες σε ντιζελ.
1,9 MJET -140 hp 2,4 MJET- 192 hp 3000 v6 twin tyrbo Mjet 275 hp
και η μεγαλη εκπληξη ο 4,2 V8 του νεου Croma.
Μια και το συμβούλειο της FIAT δεν μας έχει συνηθήσει σε αστοχίες... :?Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο παντελης
Αυτή η εταιρία πάσχει από λαθεμένο μάρκετιγκ, τα 'χουμε ξαναπεί...
To AUDI TT που εξελίχθηκε από την Steyr δηλαδή δεν σας αρέσει?
H Steyr θα αναλάβει εξέλιξη-παραγωγή, αλλά στο ίδιο εργοστάσιο που παράγεται και το σημερινό stilo.
Δεν μιλάμε για ολοκαίνουριο μοντέλλο, αφού θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το δικό μας Stilo.
Όσο για τους κινητήρες υπομονή για τον καινούριο 1.4 με το μεταβλητο Turbo που θα αντικαταστήσει στις διάφορες εκδόσεις του και τον 1.6 και τον 1.8 (όπως γίνεται και στα Diesel - στα πρότυπα της Mercedes με τον Kompressor ένας κινητήρας 1800 3 μοντέλλα c180 -c200- c230)
Και από το 2007 UNIAIR !!!
M' AΡΕΣΕΙΣ.... ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ...Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Panikos
ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΟΣ...
ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ????
Υπομονη φιλοι μου,θα ερθει & θα το σχολιαζουμε επι ωρες.Ομως θα προτιμουσα αλλη μασκα & οχι μια μασκα αλα AUDI
Γεια σου ρε Σακη με τα Links σου!!
Παντα επικαιρος!!