το μονοφθαλμο φίδι.. 8) :lol:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο stilovatis
εγω μια φορά είχα πετύχει μία σαλούφα και μεσα στην θάλασσα την είχα περάσει για παραγάδι και πήγα να τραβήξω την πετονια που την κρατάει.....
σωστός??
Printable View
το μονοφθαλμο φίδι.. 8) :lol:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο stilovatis
εγω μια φορά είχα πετύχει μία σαλούφα και μεσα στην θάλασσα την είχα περάσει για παραγάδι και πήγα να τραβήξω την πετονια που την κρατάει.....
σωστός??
τσουυυφφφφφ
xa xa xa xa xa xa xa xa .
Εγω πριν απο 4-5 χρονια σε ψαροντουφεκο-στυλ (ενω το ηξερα) πηγα να χτυπησω Σμερνα.
Παιδια με το που με ειδε με πλησιαζε με ρυθμο,που αν παταγα σκανδαλη δε θα προλαβαινα να τη δω να επιταχυνει κατα πανω μου.
Πολυ τρομακτικη,ειδικα οταν φαινονται και τα δοντακια της....γρρρ
Σμερνα ευτυχως εχω δει ψοφια η στην tv. Δεν θελω να δω απο κοντα! Πρεπει να ειναι λιγακι σοκ να βλεπεις απο κοντα ενα ψαρι (μα τι ψαρι!) που ανα πασα στιγμη μπορει να σου κοψει κατι!
Ειχαε πετύχει μια περισυ και με ενα ξύλο απεξω απο τη θάλασσα βέβαια την τσιγκλάγαμε..δαγκωνε και τράβαγε το ξύλο με τρομερό μίσος..παλι καλα που δεν βγήκε εξω να μας κυνηγάει..ακομα θα τρέχαμε...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ammoulianiotis
:roll: :roll:
στιλοβατι για ρίξε καμια φώτο απο σμέρνα!
Αφου ετσι ειναι! Οτι βαλει μεσα στο στομα της δεν ξαναβγαινει...
Και μονο που το σκεφτομαι...
S_Bravo πρεπει να εχεις πολλα κοτσια για να ντουφεκισεις σμερνα.
Εμενα παιδια μου ετυχε το αλλο. Τραβουσαμε 4 παιδια παραγαδι και καναμε το χαβαλε μας. Και πανω σε ενα αγκιστρι ειδαμε να ερχεται μι σμερνα η οποια δεν κουνιοταν. Χαρα εμεις οτι θα φαμε μεζε το βραδυ. Μολις γυρναει πανω απο το ... αυτο που εχουν μπροστα τα ψαροκαικα (ξεχασα πως το λενε), ανοιγει το στομα της και πεφτει ζωντανη μεσα στη βαρκα. Βλεπετε δεν ηταν πιασμενη στο αγκιστρι αλλα σε ενα ψαρακι που ηταν πανω στο αγκιστρι.
Αλλα παιδια οταν την ειδαμε να πεφτει στη βαρκα και να ανοιγοκλεινει το "στοματακι" της οι απο τους 4 πεσαμε αμεσως στο νερο και ο πιο θαραλεος εμεινε και παλαψε με ξυλα και μαχαιρια μεχρι να τη σκοτωσει. Δεν θα το κρυψω οτι λιγο ειχε μεινει να τα κανω πανω μου!!!!!
http://briefcase.pathfinder.gr/downl...219/0/17-C.jpgΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο karaLRS