ΘΑΛΑΣΣΑ!
Printable View
ΘΑΛΑΣΣΑ!
Γιάννη, εξ ιδίας πείρας ομιλείς;Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karateka
Είμαι τακτικός και μ' αρέσει καταπληκτικά!...
Είχα πάει πριν 12 χρόνια και δεν ξέρω αν άλλαξαν πολλά.
Δεν ξέρω για τόσο παλιά, αλλά τώρα είναι ωραία στις χαβούζες και τον καταράκτη. Πσίνα ανοικτή πήγα μια φορά το χειμώνα με βροχή και κρύο και μ' άρεσε πολύ η αντίθεση
Είπες τη λέξη κλειδί φίλε..."καταράκτης". Τρέλα...
Άμα είναι να πάμε ρε παιδιά!
Δηλαδή έχει και μπανάκι η υπόθεση;
Ε ναι ντε, τι λέμε τόσην ώρα.
Μηπως να κανονιζαμε καμια συναντηση και να αποφασιζαμε απο κοντα τι θα κανουμε και που θα παμε;
Ρε παιδιά καλά όλα αυτά, αλλά να πω την ταπεινή μου γνώμη;
Αυτή η εκδρομή είναι μία ευκαιρία να θυμόμαστε μία καλοκαιρινή εκδρομή ή ένα καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο με το StiloClub. Ευκαιρία είναι επίσης να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας, που παρόλο έχουμε βρεθεί μεταξύ μας δεν έχουμε γνωριστεί τόσο καλά...
Καλό θα ήταν (χωρίς να επειμένω κιόλας) να πηγαίναμε κάπου για ένα διήμερο, να είμασταν το βράδυ όλοι μαζί και παρείστικα να την περνούσαμε... Δεν ξέρω αν αυτά που λέω σας βρίσκει σύμφωνους, αλλά αυτό δεν νομίζετε πως θα ήταν το καλύτερο;
Τώρα, αν για χιλιάδες λόγους οι περισσότεροι προτιμάτε να πάμε κάπου σαν μονοήμερη εγώ μέσα με τα χίλια είμαι, γιατί προτιμώ μονοήμερη με 10-15 αυτοκίνητα, παρά διήμερο με 2-3!
Εγώ απλά μία σκέψη έκανα...
και συμφωνώ απόλυτα με αυτη την πρόταση..αρκει να μην είναι στο βουνο γιατι έχω ένα πρόβλημα επικοινωνίας με τις αρκουδες..:)