Μήπως ήταν 1200?
Printable View
Μήπως ήταν 1200?
Stilovati εχω πληροφορίες για το stilo που ψάχνεις.Τι λες;500 ευρώπουλα στο λογαριασμό μου και έχεις σε πμ όνομα,τηλέφωνο και λοιπά στοιχεία!!! :129
1600 ελεγε το χαρτι πισω special editon...24 χιλιαρικα του ειχε παει και το πουλαγε 17..τσαμπα πραμα..Νικο λες να σε πηγαινει??ΧαΧα..Daras Development..ισως να παιζει πιεση 2 bar αλλα αντι για κολλαρα του εβαλαν ποτιστικο λαστιχο και εχει απωλειες...Ειναι ικανος..Παράθεση:
Μήπως ήταν 1200?
Εμαθα εμαθα..εχει παρουσιαστει και σε περιοδικο το οχημα..Παράθεση:
Stilovati εχω πληροφορίες για το stilo που ψάχνεις.Τι λες;500 ευρώπουλα στο λογαριασμό μου και έχεις σε πμ όνομα,τηλέφωνο και λοιπά στοιχεία!!!
Τοσα σου λειπουν Panstilo??θα βαλεις τις ζαντες εις βαρος μου??
Εμένα που μου πήγε 17.000€+21.600€= 38.600€, πόσο πρέπει να του πουλήσω??? 30.000€?????!!!!!!!!!! Μάλλον θα δυσκολευτεί λίγο ο τύπος...Παράθεση:
24 χιλιαρικα του ειχε παει και το πουλαγε 17..τσαμπα πραμα..
Από 150PS και πάνω ασχολούμαστε πλέον! :P:P:P:P:P:PΠαράθεση:
Νικο λες να σε πηγαινει??
Εντωμεταξυ πισω εγραφε..δερματινο τιμονι 60ε ..δερματινος λεβιες 40ε..τα ειχε αναλυτικα ολα..μια Α4 γεματη..εγραφε και αναρτηση 310ε και πισω ειχε αυτοκολλητο της KW αλλα που κοιταξα ουτε χαμηλωμα ειχε ουτε..αλλο χρωμα ελατηρια..θα ηταν ιδιοκατασκευη Daras...επρεπε να του αφησω μια φωτογραφια το αμαξι του Νικου..... να ριξει την τιμη καμια 10αρια χιλιαρικα...
Ψάχνω το Στίλο της Πειραιώς, προχθές ξημερώματα γύρω στις 6 το πρωί, χρώματος κίτρινο με ψηλό μελαχροινό μέσα.....
Αμα αλλαξω χπωμα στο αμαξι και στα μαλλια σου κανω Ναταλια??
Χμ....άμα είσαι όμορφος....κάτι γίνεται....Γιατί το παλλικάρι μου πέταξε το χαρτάκι με το τηλ. μέσα στο αμάξι από το παράθυρο αλλά........δεν το βρίσκω γμτ!!!!!!!
Γκαντέμω είναι το μεσσαίο μου όνομα.....σας το είπα;
Ντροπη Ναταλια!!Εγω ημουνα αλλα αν δεν βρεις το χαρτακι δεν....και εσυ που το εχασες το χαρτακι??Stilo εχεις οχι λιμουζινα......
Ε,stilo είναι αυτό,έτσι θα το αφήσω;;;;;Αμα θες πάντος την συζητάμε την τιμή!Δέχομαι και επιταγές,πιστωτική,γραμμάτια...Παράθεση:
θα βαλεις τις ζαντες εις βαρος μου??