O Καπλάνης είναι πολύ καλός για όλα τα ιταλικά του groupo fiat.
Printable View
O Καπλάνης είναι πολύ καλός για όλα τα ιταλικά του groupo fiat.
Δεν ειναι φιατ..εξουσιοδοτημενο renault ειναι αλλα ειδα και πολλα punto μεσα..ειναι ακριβως μετα τη Veso Mare.απεναντι απο το αστυνομικο τμημα..Παράθεση:
stilovatis ξερεις σε ποιο συνεργειο στην Πάτρα γιατι σε λιγο θα παω για λαδια!!!!!
Δε νομίζω ότι θα πάω το Stilo σε άλλο συνεργείο ακόμα κ αν λήξει η εγγύηση.
Είμαι ευχαριστημένη από την αντιπροσωπεία εδώ, στην Αλεξ/πολη. Τα παιδιά είναι κ φίλοι κ κάνουν καλή δουλειά απ' όσο βλέπω κ ακούω από άλλους. Το Punto που είχα πριν και για 7 χρόνια δεν πήγε πουθενά αλλού, εκτός από μία φορά που έτυχε να χαλάσει το κυβώτιο ταχυτήτων κ βρισκόμουν θεσ/νικη. Πήγα σε ένα από τα 2 επίσημα εκεί αλλά δεν ήταν δυνατόν να το έχουν έτοιμο την επόμενη μέρα κ έτσι αναγκάστηκα να το πάω στην... (κρατηθείται) Chrysler!! όπου κ έγινε η δουλειά μου. Unbelievable huh!
panstilo απο τον Ζαφειροπουλ το πήρες? έχω ακούσει οτι είναι κλέφτης(το παιδι που το πήρα το πήγαινε εκεί και από αποψη συμπεριφοράς είναι μαλ@@ες! Μόνο για να τους τα σκας είναι)!!!Εμένα είναι μεταχειρισμενο και έχει λήξει εγγύηση οπότε μάλλον θα δοκιμάσω τον Καπλάνη που λες!Είναι καλός για Fiat?
Εχω κι εναν γνωστό του πατέρα μου αλλά είναι εξουσιοδοτημένο ford ρε ****το δεν ξέρω ισως το πάω κι εκει!!
Πάντως thanks !!!!
panstilo ανεβενεις συχνα αθηνα γιατι πρεπει να σε εχω δει στην εθνικη 2 φορες!(τι μια πειγενες κοματια)
Τα παντα μπορουν να γινουν στην ραμπα μου στο σουφλι αν ανφιβαλεις ελα να δεις!!!
Τα παντα μπορουν να γινουν στην ραμπα μου στο σουφλι αν ανφιβαλεις ελα να δεις!!!
Βγάλε τιμή για service sta 80.000 !!!!