χαχαχα πάλι την πατήσανε στην FIAT >.....
αν είναι δυνατόν να μπορείς να γυρίσεις τα χιλιόμετρα (αν βέβαια γίνεται) και να μην γυρίζει και το υπόλοιπο για το σερβις (ή να βγαίνει αθροιστικά με κάποιο τύπο βάση τα υπάρχοντα....)(
χαχαχαχ
Printable View
χαχαχα πάλι την πατήσανε στην FIAT >.....
αν είναι δυνατόν να μπορείς να γυρίσεις τα χιλιόμετρα (αν βέβαια γίνεται) και να μην γυρίζει και το υπόλοιπο για το σερβις (ή να βγαίνει αθροιστικά με κάποιο τύπο βάση τα υπάρχοντα....)(
χαχαχαχ
Κυριάκο και τα χλμ μπορείς να γυρίσεις (έχω βρει άνθρωπο στη Θεσ/νίκη) αλλά και να μηδενίσεις το Service (το κάνουν κάθε φορά που κάνεις service 20000km).
Εμένα από τότε που έβαλα το Abarth καντράν και δεν πήρε από το body computer τα χλμ του Service αλλά μόνο τα συνολικά του αυτοκινήτου.
τα χλμ γυρνανε παντως αρκετα ευκολα..ετσι πουληθηκε ενα τρακαρισμενο 1.6 Dynamic απο μεγαλο εισαγωγεα FIAT της Θεσ/κης σε εναν ρωσοποντιο με 14000ευρω ενω ηθελε αλλα τοσα για να το μαζεψεις και να το συνεφερεις..
λοπον...οσο παει και με αγχωνετε παιδιά! ειδα παντως πισω στο παρμπριζ αυτοκολλητο της Σιδηκα. λέτε να ρωτήσω στη Σιδηκα να μου πουν αν ξερουν κατι περιεργο; αριθμο πινακιδας κρατησα. θα μου πουν λετε;
Ρώτα τον KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ που ο πατέρας του έχει τη Σιδήκα. Αν σου πει ψέμματα ξέρει ότι θα τον αρχίσω στις καρατιές.
ρε παιδιά ποιο είναι το user name του Κωνσταντινου;;;;να του στειλω pm
http://www.stiloclub.gr/index.php?na...ofile&u=62Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο balo
thnx! εστειλα μήνυμα.ελπιζω να μπορει να απαντησει!
BOSCH φιλαρακι!Καλως ηρθες!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο balo
Η γνωμη μου ειναι να σπροξεις οπου μπορεις την βαρκουλα που λες και να δεις καλητερα το car του karateka γιατι ειναι ενα αμαξι απο ενα αξιοπιστο μελος και με πολα πολα +!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο balo