Ποιο καλό χειμώνα ρε παιδιά;
Έχουμε ακόμη καλοκαίρι μπροστά μας...
Πάντως, ήταν υπέροχα! Ειδωθήκαμε μετά από αρκετό καιρό!
Printable View
Ποιο καλό χειμώνα ρε παιδιά;
Έχουμε ακόμη καλοκαίρι μπροστά μας...
Πάντως, ήταν υπέροχα! Ειδωθήκαμε μετά από αρκετό καιρό!
Δικιο εχει ο Χρηστος! Τι καλο χειμωνα; Εδω ο ανθρωπος εφυγε αμεσως μετα να παει να κανει μπανιο!!! (και εγω το ιδιο εκανα αλλα την Κυριακη το μεσημερακι...)
Ρε παιδιά δεν μπορούσαν οι γονείς μου να πάνε σε έναν γάμο (στον Αγ. Αντώνιο) την τελευταία στιγμή, κι έπρεπε να τους εκπροσωπίσουμε με την Γιούλη (συγγενείς και μπλα μπλα, και πρέπει να πάμε, και τι θα πούνε κλπ κλπ)....
Γιάννη τα τσάγια έχουν κοπεί μέχρι την Πέμπτη που θα αλλάξω δίσκο-πλατώ...
Τι έγινε ρε Χρήστο? Όλο από γυναίκες περιτριγυρίζεσαι.... :PΠαράθεση:
ckalfas (Χρήστος) και οι κυρίες τους.
Χμμ... Μάλλον θα φταίει ότι είμαι ο γλυκούλης του Club!!! :oops: :? :DΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Κύριε Νίκε, χάθηκες από τις κοινωνικές υποχρεώσεις!
Ο Μήτσος που ήταν; Που είσαι Μήτσοοο;
Sorry ρε παιδιά... Χρήστο, θα περάσω το απόγευμα από το μαγαζί να τα πούμε...Παράθεση:
Κύριε Νίκε, χάθηκες από τις κοινωνικές υποχρεώσεις!
Τον Μήτσο τον πέτυχα εγώ στην Εγνατία την Παρασκευή... Είδα ένα ερπετό να γλύφει την άσφαλτο και λέω ΑΜΑΝ! Τί είναι τούτο! Και είδα μετά μέσα τον Μητσάρα!! :wink:Παράθεση:
Ο Μήτσος που ήταν; Που είσαι Μήτσοοο;
Sorry παιδιά αδικαιολόγητος...Είμουν ξενύχτης και γύρισα θεσ/νίκη μετά απο μάτς με μάσες και τσίπουρα που τελικά έληξε στα πέναλτι και έπεσα νεκρός μέχρι την άλλη μέρα..στο επόμενο meeting θα είμαι εκεί και μάλιστα θα πάρω εγώ τις απουσίες :Pp
Νίκο, θα είμαι στο Κορδελιό, αν θέλεις πέρνα για καφεδάκι!
Πάντως, αυτό που ήθελα να θίξω, είναι ότι από την συνάντηση του Σαββάτου ένιωσα ότι πολλά παιδιά μεταξύ τους νιώθουν πρώτα απ' όλα καλά φιλαράκια και μετά μέλη του Stilo Club και αυτό είναι που έχει σημασία! Έχουμε καλή παρέα τελικά!
Δεν δουλεύεις σήμερα? Κορδελιό, που?Παράθεση:
Νίκο, θα είμαι στο Κορδελιό, αν θέλεις πέρνα για καφεδάκι!
Πάω ενάντια στην εφαρμογή του μέτρου του ωραρίου των καταστημάτων! Με το ωράριο αυτό θα "ψοφήσουμε" πριν την ώρα μας!
Κορδελιό στο σπίτι μου ρε Νικολή!
Μητσάρα, αν σε βολεύει έλα κι εσύ! Πάρε τηλ/νο.
Χμ... Στο θέμα μας τώρα...
πολυ καλη παρεα να πω και εγω με την σειρα μου...απλως δεν εκατσα για να την χαρω αρκετα...φαινεται και απο την φωτο η κουραση στο ετερον ημιση!!! :? δεν πειραζει πιο πολυ την επομενη φορα...να σας δω και περισσοτερους εεεε??????
υ.γ.με ψιλοτρομαξαν μερικοι με τους αεροσακους!!!!!!θεεε μου θα πρεπει να εχουν ολα προσωπικοτητα αλλα οχι και να περνουν πρωτοβουλιες απο μονα τους!!!!!