-
...ή ξυλώνεις το κάθισμα του συνοδηγού μονίμως!
Τέλος πάντων και παιδιά να έρθουν, πάρε μία μπαγκαζιέρα για τα πράγματα, πιο φτηνό βγαίνει από το να αλλάξεις το αυτοκίνητο!
... ή πάρε ένα μικρό τετράπορτο!
Εγώ πάντως το Stilo θέλω να το κρατήσω, μόνο και μόνο για να το βλέπω, άλλωστε πόσα θα "πιάσει" για να το πουλήσω;
Επανερχόμενος στο θέμα, νομίζω Γιάννη ότι πήρες την πιο σωστή απόφαση! Για πολλούς λόγους!
-
Οτι πιο ευχαριστο εχω ακουσει αυτες τις μερες η αποφαση του Γιαννη..keep up chief!
-
Πάντως εγώ δεν πρόκειται να το πουλήσω ποτέ, ακόμη και αν από τώρα σκέφτομαι στο τέλος του άλλου χρόνου να χτυπήσω κάτι πιο οικογενειακό. Το Stilo θα μείνει μέχρι να λιώσουν οι λαμαρίνες του...
-
Καλο μωρε αλλα παλιωσε..θελω κατι πιο καινουργιο...Να μωρε φωναζει η γυναικα μου..να παρουμε πενταθυρο τωρα που ερχεται και το παιδι...[/quote]
Εμενα παντως οταν το πηρα,μονο η γυναικα μου δε φωναζε.
Αρα τα καλα ενος αντρα ειναι μια καλη γυναικα,ωστε να σε καταλαβαινει,&
ενα καλο αυτοκινητο,σαν το δικο μας!!!!!!!!!!! :) :)
-
Μπραβο ρε Γιαννη! Καλα κανεις και το κρατας! Ακου εκει ηθελες να πουλησεις το Stilaki...
Νικο μην δω κιτρινη γραμμη πανω στο αμαξι μου... Θα κανω το δικο σου ροζ με λαχανι βουλες! :P
-
Τι να σας πω ρε παιδια εγω με την Στελλα εχουμε συμφωνησει πως το διπορτο δεν το αλλαζουμε!Η εχεις σπορ αμαξι η δεν εχεις!!!!
-
-
-
karateka πολύ το χάρηκα φίλε μπράβο! εγώ μόλις ξεπληρώσω το 1,2 θα πάρω μάλλον το 1,8!
-
Ωραια κατασκευη Γιαννη! ΠΟλυ ωραια! Αντε καποια στιγμη να το ακουσουμε! Εβγαλε την ρεζερβα για να τα βαλει μεσα; Οσο για την φουρκετα... Σου το ειπα και απο κοντα, εκεινη η στροφη ειναι απο τις πιο επικινδυνες του δρομου αυτου και σχεδον καθημερινα αφηνουν προφυλακτηρες και τα σχετικα πολλα αυτοκινητα. Stilo και παλι Stilo!