Ποτιστικά rulez!!!!! :wink:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο face
Γαμώ τις διαδρομές, τέλεια παραλία, αχ... :roll:
Printable View
Ποτιστικά rulez!!!!! :wink:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο face
Γαμώ τις διαδρομές, τέλεια παραλία, αχ... :roll:
17 Ιούνιου, 2:00 το βράδυ κατέβικα από το καράβι στον Πειραία, 5:50 είχα περάσει το δερβένι στην θεσσαλονίκη με στάση στην λαμία, εκει έχασα πολύ ώρα με τις κάμερες, τα φορτηγά και τι στάση που έκανα. 8:00 η ώρα ημουνα αλεξανδρούπολη , ο υπολογιστής ταξιδίου έγραφε μέσω ορο 167 χμ.. άσχετο 3:30 το μεσημέρι ημουνα πάλι σαλόνικα.
Λοιπον, την στις 28/8 πηγα παλι Γρεβενα με 5 ατομα, ενα πορτ μπαγαζ γεματο και εκανα απο τα δικαστηρια 1 ωρα και 20 λεπτα ακριβως μεχρι την πλατεια των Γρεβενων. (Ετρεχα για να προλαβω ενα γαμο...)Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karateka
Από αθήνα μέχρι Ηγουμενίτσα 4.15 με μια διαφορά ομως....Σταση στα Μέγαρα για βενζινη....νορμαλ οδήγηση του κολητπυ μου μέχρι το ξυλόκαστρο (περίπου) και μετα το πήρα εγω μέχρι πάνω με 2-3 στάσεις για φωτογραφίες....Μιλάμε δηλαδη για κάτς απο 4 ώρες...
Επίσης Αθηνα-Πάτρα απογευματάκι Κυριακής για μία κηδεία του πατέρα μιας κοπέλας απο το κλαμπ μας 1ώρα και 15 λεπτα...190-200 το megani μόνιμα...το πόσο έκαψα όμως είναι άλλη υπόθεση...
Ασ'το! Αμα ειναι να λεμε και το ποσο καψαμε... καηκαμε! Εγω παντως Θεσσαλονικη - Αλεξανδρουπολη πανε-ελα, (εκανα 3 ωρες περιπου να παω και αλλες τοσες να γυρισω) εκαψα 1 ρεζερβουαρ και κατι...Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Ktlk
Αλεξ-Θεσνίκη με 140-160 είναι 30-35 ευρώ
με 120 είναι 20-25 (το έκανα όταν το έστρωνα!!!)
ΧΑΧΑ!! Πήγαινε-έλα 1 και κάτι ρεζερβουάρ????!!!! Όταν ήμουν φαντάρος εκεί, (προ-τούρμπο εποχές), έκανα 2 ώρες για να πάω, ξεκινούσα γεμάτος και στην Αλεξ/πολη έφτανα με λαμπάκι... Πιστεύω ότι την κατανάλωση που είχα εγώ (γιατί τώρα έπεσε!!!) δεν την είχε κανένας άλλος... Βλέπε 225 λάστιχο + 200 κιλά βάρος... Τι πίκρα ήταν και αυτή...Παράθεση:
Ασ'το! Αμα ειναι να λεμε και το ποσο καψαμε... καηκαμε! Εγω παντως Θεσσαλονικη - Αλεξανδρουπολη πανε-ελα, (εκανα 3 ωρες περιπου να παω και αλλες τοσες να γυρισω) εκαψα 1 ρεζερβουαρ και κατι...
Δηλαδη να ειμαι ευχαριστημενος που εκαψα μονο 1 ρεζερβουαρ πανε-ελα; Με ποσο πηγαινες βρε τρελε;Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos