Μαλιστα... Βενζινες...
Εγω βαζω διπλα απο το σπιτι μου βενζινα... Π@ΝΑΣ Oil... 94.6 λιτρο...
Αγιας Λαυρας για οποιους ενδιαφερονται... Μια χαρα ως τωρα. Τοσο στο Stilo οσο και στο Polo της Γυναικας μου...
Printable View
Μαλιστα... Βενζινες...
Εγω βαζω διπλα απο το σπιτι μου βενζινα... Π@ΝΑΣ Oil... 94.6 λιτρο...
Αγιας Λαυρας για οποιους ενδιαφερονται... Μια χαρα ως τωρα. Τοσο στο Stilo οσο και στο Polo της Γυναικας μου...
Ηδη εχει αρχισει η πτωση της τιμης του πετρελαιου...
Και μαλιστα κατακορυφης.
Σημερα στις διεθνεις αγορες πωλειτε το αργο στα 63$ το βαρελι...
Και οι αγορα προμηνυει σε 2 ~ βδομαδες θα φτασει στα 55$...
Αλλα πες τε μου κατι ειδε κανενας σας να πεφτει η τιμη στα Πρατηρια?
Να σταθεροποιηθηκαν μπορει...
Αλλα σε κανενα δε εχει παρει την κατιουσα...
Προβληματιστικατε?
Tι να πω κι εγω ρε παιδια;; 17 με 20 λιτρα καιει το καμαρι μου στα 100 χλμ!!
Για πες Ionio γιατι μπορει να γινεται αυτο με τα πρατηρια?Η αληθεια ειναι οτι χτες το προσεξα..Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Ionio-Zante
Συμφωνω Ionio-Zante. Εχεις δικιο! Τοσες μερες η βενζινη δεν εχει πεσει ουτε 1 λεπτο! Δηλαδη οταν εχει ανοδο η βενζινη δεν χανουν ευκαιρια να ανεβασουν τις τιμες και οταν πεφτει σφυριζουν αδιαφορα;Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Ionio-Zante
Getto!
Κρατος εν κρατη.
Οταν ο βενζινας γεμισε τις δεξαμενες του με το πετρελαιο στα 70 δολλαρια, πως περιμενετε ξαφνικα να πουλαει φτηνοτερα?
Λεμε τωρα. Κουβεντα να γινεται γιατι οντως δεν θα ριξουν τις τιμες τους.
Συγνωμη Pantjo...εχουν γεμισει αντλιες αλλες 10 φορες.Το shell (εταιρικο) διπλα απο το σπιτι μου γεμιζει καθε 3-4η(μερα) απογευμα...
Οι τιμές καυσίμων στις χώρες της Ευρώπης για τον περασμένο Μάιο, φαίνονται στον πίνακα που ακολουθεί.
http://briefcase.pathfinder.gr/downl...2005_27_06.gif
Παλιες καλες ημερες τωρα τα πραγματα εγιναν πιο ζορικα..Με 50 ευρω εβαλα 44 λιτρα βενζινης..
Το θετικο ειναι οτι σιγα σιγα η τιμη του πετρελαιο πεφτει και ακομα πιο σιγα πεφτει και στα βενζιναδικα...