Κι εγώ ήμουνα από αυτούς που πίστευαν ότι όντως το gruppo έχει διορθώσει πλέον την αξιοπιστία του, αλλά, δυστυχώς, με το Stilo έχω ξενερώσει επί του θέματος... :(
Όσο για τη θεά GT, έναν τυχερό ιδιοκτήτη γνωρίζω και πήρε το μοτέρ στο χέρι χωρίς λόγο και αιτία στα 7.000 χιλιόμετρα... :(
Γενικά πάντως διανύουμε μια περίοδο έλειψης αξιοπιστίας! Ξέρετε πόσα προβληματικά 206 και 307 έχουν βγεί; Μιλάμε για τα άπειρα προβλήματα στα ηλεκτρονικά τους! Από το να δουλεύουν από μόνοι τους οι υαλοκαθαριστήρες, μέχρι να κάνει εντελώς τα δικά του το ραδιοCD και άλλα πολλά... Το rallye ενός φίλου βγήκε πραγματικά 100% προβληματικό, αφού έχει πάθει τα απίστευτα, από το να παραλύουν δυναμό, τρόμπες κλπ μέχρι να τα παίζει μπιλιοφόρος χωρίς πέσιμο σε λακούβα στα 1.000 χιλιόμετρα... Το παιδί απλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα, αφού δεν δέχτηκαν να του το αντικαταστήσουν και σκέφτεται πλέον σοβαρά να το πουλήσει, μπας και του μείνει κάνα φράγκο... Μήπως έχετε ιδέα πόσα C4 και C2 επισκέπτονται τις αντιπροσωπείες για διαφόρων φύσεων προβλήματα, κυρίως στα ηλεκτρονικά; Όσο για τους ιάπωνες, το διαμάντι της toyota, ο κινητήρας 1.8 με τα 192 άλογα σπάει πιο εύκολα από οδοντογλιφίδα! Δεν ξέρω αν το πρόβλημα έχει διορθωθεί, μέχρι ένα σημείο πάντως άλλαζαν λάδια κάθε 5.000 χιλιόμετρα για να σώσουν τα άσωστα! Τα τέρατα αξιοπιστίας Honda; Γνωστός με Civic έφυγε σε στροφή επειδή κόλησε το πίσω ταμπούρο, σε αμάξι με 9.000 χιλιόμετρα, κάτι που αποδείχθηκε και η αντιπροσωπεία του πλήρωσε την επισκευή!
Κάτι πρέπει να γίνει...