Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ThoDoriS
ΠοΠΟ στον κοσμο μου είμαι τώρα τελευταιά :D :D
Printable View
Παράθεση:
ΠοΠΟ στον κοσμο μου είμαι τώρα τελευταιά :D :D
Τι τολμήσατε να .......γράψετε; Ότι περάσατε καλά; Χωρίς εμένα; :twisted:
Μήπως να ......ξανασκεφτείτε τις δηλώσεις σας;;;;
Όσο για τις 6 Μαρτίου, νομίζω τελικά ότι είμαι πολύυυυυυυυυυυυυυυυυ γκαντέμω.....Δίνω τεστ πάλι το πρωί..... :oops: :cry: :cry: :cry:
Τι σας έχω κάνει ρε παιδιά;
Τι ; Πεστε μου!!!!!!!
ΥΣ. Για τιμωρία, όταν θα συναντηθούμε οι .....κάτω από το αυλάκι, 3 ώρες baby sitting ο καθένας και.......όποτε θα ακούτε το όνομά μου θα την κάνετε με .....ελαφρά!!!!!
Όχι......δεν ζηλεύω..........όχι είπα!!!!!! :146 :cry:
To emoticon που ταιριάζει στην περίπτωση: :148
Δεν με λέτε; Έτσι στο ...ξεκάρφωτο δηλαδή , μια Κυριακή απόγευμα δεν γίνεται;
Hello from wien
Ola ginonte!!!!!
Σαφώς και γίνεται.....απλά να περάσουν λίγο τα καρναβάλια κτλ......(ναι ναι κ τα 2 επόμενα ΣΚ γιατί έχω 19 γιορτή κ 25 γενέθλια και θα λείπω....)
τελικά τοτε γιορτάζουμε?Παράθεση:
με εχουν παρει τηλεφωνο δυο φορες μεσα στον φεβρουαριο και μια την τριτη που περασε!αλλα δεν εχω βγαλει ακρη ακομα.
ενα αλλο εορτολογιο λεει οτι ειναι στις 15/3!
παρολα αυτα παντα ψυχοσαββατο ειναι .οποτε καταληγουμε οτι ειναι στις 19! :D
Επειδή φαίνεται πως τα ΣΚ είναι πιο δύσκολα από τις άλλες μέρες, μάλλον πάλι καημερινή θα γίνει η επόμενη συνάντηση. Ο Θοδωρής το σκάει ( πάει τα άπλυτα στη μαμά :147 ),εγώ προσπαθώ να....εξαφανίζομαι από την Πάτρα και πιστεύω πως και οι υπόλοιποι κανονίζουν κάτι για τα ΣΚ ( Γρηγόρη πότε θα κάνουμε testdrive στα βουνά το νέο σου απόκτημα? ). Γι'αυτό προτείνετε μια μέρα μέσα στην επόμενη εβδομάδα που θα έχετε ελεύθερη να ξαναβρεθούμε.Ακούω προτάσεις....
Τρίτη βραδάκι ή Δευτέρα???
Δυστυχώς τις άλλες μέρες δεν θα μπορώ......
Καλημέρα στα παιδιά από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο georgevas
Νομίζω ότι την τρίτη 22/03/2005 είναι καλά .
Εγώ μετά τις 18:00 είμαι ΟΚ .