Ναι Νικολα το κλεινω..δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει αυτο το πραγμα....
Printable View
Ναι Νικολα το κλεινω..δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει αυτο το πραγμα....
Νικολα τα λεφτα για τις φωτογραφιες που σου έβαλα βαλε τα στη eurobank και οχι στη Εθνικη....
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Τώρα το είδα! Ρε συ, χάλια φώτο έβαλες! :216 Γιατί δεν μου είπες να σου δώσω μία από τις καλές! Από την παραμόρφωση, σαν κουβάς φαίνεται! :216Παράθεση:
Νικολα τα λεφτα για τις φωτογραφιες που σου έβαλα βαλε τα στη eurobank και οχι στη Εθνικη....
Μπράβο Νίκο. Καλή δουλειά. Έχει και συνέχεια?
Και βεβαια έχει συνέχεια...να βρούμε και λίγο χρόνο όμως!!Παράθεση:
Έχει και συνέχεια?
:116 :116 :116 :116 :116 :116 :116 :116 :116 :116 :116 :116
Μπράβο!!!!
Πολύ καλό!!!!
Λοιπον καθως προχωραει το post θα ήθελα και λίγο βοηθεια απο εσας.λοιπον θα ήθελα καποιος να ανεβασει 1 βιντεο 3 mb στο rapidshare η καπου αλλου γιατι δεν εχω account, μια φωτογραφια απο mp3 μαμα πηγη για stilo και χαρακτηριστικα απο το 1200. Ευχαριστω!!
Δεν ειδα κι μεγάλη συμμετοχη στο post για αυτο και σταματησα...θα λείψω για αρκετο διάστημα..οποιος και αν θελει ας μου πει τι αλλο θα ηθελε να δει στο συγκεκριμενο post.
καλη η προσπαθεια σου μην παρετησε γιατι δεν τελειωσες ακομη και δεν ειναι καλο να κανεις μησες δουλειες .
καλητερα να στρωθεις στη δουλεια και να μας δειξεις ολη την ιστορια και να εισαι συγουρος θα κανεις ολο το club περυφανο που κατεριψε ενα στοχο του το μελους stilovatisκαι δεχτηκε τα συνχαριτηρια ολων.
περημενουμε να το τελειωσεις.