Απάντηση: Συζήτηση σχετικά με FIAT BARCHETTA..
α,να ρωτησω και κατι αλλο..απο καταναλωση πως παει το barchetta?καιει πολυ βενζινη?γιατι σαν φοιτητης και εγω πρεπει να αρχισω να τα κοιταω και αυτα!
Μπα, ψιλά πράγματα....μέσα στην πόλη γύρω στα 9 με 10lt στα 100χλμ...Αν το πάρεις τελικά ανέβα κανα βουνό απογευματινή ώρα ξεσκέπαστος και τα ξαναλέμε...:))
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Fanis_alfa__
α,οκ καταλαβα.εχει τον ιδιο κινητηρα με το punto hgt,ε?με εκεντροφορουσ,προγραμμα,εξατμιση,πιστευω θα ειναι μια χαρα..τουλαχιστον για να μην μας την λενε τα mx5 1800!!
ίδιος ολόιδιος είναι, αλλα με ντίζα και υδραυλικό τιμόνι....με αυτά που είπες είσαι πολύ καλά....για τα mx5...Μαμά η barchetta πάει όπως τα saxoralla για να σου δώσω να καταλάβεις...!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Fanis_alfa__
τουλαχιστον για να μην μας την λενε τα mx5 1800!!
Επειδη μου αρεσουν παρα πολυ τα γιαπωνεζικα να σας πω κ καποια μαυρα νεα.Βγηκε κιτακι ατμοσφαιρικης βελτιωσης για το νεο ΜΧ5 στα 165ps για 1.8 μιλαμε παντα.
τα μχ5 1600 τα εχουμε ομως και μαμα..σωστα??τι θα πρεπει να προσεξω για την αγορα του barchetta??με 7000ε λετε να βρω κατι??
Δεν ξερω που παιζει τιμολογιακα αλλα θα επρεπε περισσοτερο να σε νοιαζει σε τι κατασταση θα ειναι..
ναι καλα εννοειται οτι πανω απ'ολα ειναι η κατασταση στην οποιοα θα βρισκεται..γιαυτο ρωτησα να μου πειτε τι να κοιταξω περισοτερο για την αγορα του.γενικα εχει προβληματα?εννος βγαζει καποια στανταρ προβληματα?
παιδια να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με το ?ανταλακτικα θα βρισκω ευκολα για αυτο το αυτοκινητο?εννοω για πορτες,φτερα κτλ μεταχειρισμενα?γιατι στην ελλαδα ειμαστε και πολυ μλ**ες κυκλοφορουν:D και επειδη δεν θα μπορω να δινω 700 και 1000ευρω για καινουργια θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε...ευχαριστω:cool:
Λογικα σε μαντρες θα εχει "αναλωσιμα".Βεβαια σαν μοντελο δε νομιζω να σκοτωθηκε και σε πωλησεις οποτε θελει ψαξιμο..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Fanis_alfa__
παιδια να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με το ?ανταλακτικα θα βρισκω ευκολα για αυτο το αυτοκινητο?εννοω για πορτες,φτερα κτλ μεταχειρισμενα?γιατι στην ελλαδα ειμαστε και πολυ μλ**ες κυκλοφορουν:D και επειδη δεν θα μπορω να δινω 700 και 1000ευρω για καινουργια θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε...ευχαριστω:cool:
βασικα δεν ξερω τι εγινε και εκει που λεω (σχετικα με το..)ξεχασα να γραψω ''fiat barchetta) sorry!:sick: