Τι λες ρε Πέτρο???!!!!!Παράθεση:
κανένα απολύτως...
Και βέβαια έχεις παιδί μου!!! Πως την έχεις δει εδώ μέσα???? Θα μου δώσεις πρώτα 800€ και μετά μπορείς να έρθεις... ΑΝΤΕ ΡΕ ΦΩΤΗ ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!!!! :)
Printable View
Τι λες ρε Πέτρο???!!!!!Παράθεση:
κανένα απολύτως...
Και βέβαια έχεις παιδί μου!!! Πως την έχεις δει εδώ μέσα???? Θα μου δώσεις πρώτα 800€ και μετά μπορείς να έρθεις... ΑΝΤΕ ΡΕ ΦΩΤΗ ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!!!! :)
Με 750€ είσαι εντάξει Φώτη...
Μακριά απ' αυτόν το αγιογδύτη τον Νίκο! Αυτός πως νομίζεις ότι έβγαλε την τουρμπίνα;;;
Εγώ έναν κινητήρα Abarth θέλω!
Έγινε τσακαλάκια... :lol:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ckalfas
01. Nikos
02. Athanasios
03. ckalfas
04. stamatisgalis
05. BravoTwoZero
06. Sparck
07. Teo
08. Ammoulianiotis
09. Arf
10. Παύλος
11. Neuromancer
12. Karateka
13. DontMKsense
14. PuntoClub - Θα είμαστε κι'εμείς εκεί :D
Θα γινει πανικος!!!
ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Τόσο η παρουσίαση του Grande Punto (αν κρίνω από τον κόσμο και τις εκφράσεις στο πρόσωπό του) όσο και για το StiloClub!!!
Γιατί? Γιατί πιστεύω ότι προβληθήκαμε αρκετά σε ένα κοινό που ούτε γνώριζε την ύπαρξή μας, γιατί πιστεύω ότι από τις τόσες φώτο, θα μπει και μια από το club στα άρθρα που θα βάλει ο Ανδρεάδης σε έντυπα ΜΜΕ, αλλά... και για το ρεκόρ νέων μελών σε 2 ώρες, που έφτασαν τα πέντε! :D
Και για να τα πάρω με την σειρά, να ευχαριστήσω τους παρεβρισκόμενους:
Athanasios
ckalfas
stamatisgalis
Sparck
Teo (μόλις είχε γυρίσει από Φλώρινα!)
Ammoulianiotis
Arf (μόλις είχε γυρίσει από Ξάνθη!)
Neuromancer
Karateka
DontMKsense
Panos_Thesniki (αν και μπόρεσε να κάτσει μόνο 10 λεπτά)
Σωτήρης
Η παρουσίαση αυτή μας έφερε και 5 νέα μέλη στην παρέα μας, τα οποία φαίνονται να θέλουν να μπουν δυναμικά στο "παιχνίδι" και αυτοί είναι οι:
Στέλιος (3d 1600 κίτρινο)
Αρθούρος (3d 1600 γκρι)
Θανάσης (3d 1400 μπλε)
Νίκος (3d 1400 κίτρινο)
Αλέξανδρος (3d 1600 κίτρινο)
Επίσης να ανφέρω ότι δυναμικό παρόν έδωσαν και τα PuntoClub & ClubCento, με αποτέλεσμα η παρέα των FIAT clubs να γεμίσει τον χώρο της δεξίωσης. :)
Επίσης να αναφέρω ότι στήσαμε το Stilo του Άρη μπροστά ακριβώς στη είσοδο της έκθεσης, στο πλάι, και πιάσαμε την αφίσα-χάρτη στις πόρτες, με αποτέλεσμα όλοι όσοι ήταν καλεσμένοι να τον χαζεύουν και να ρωτάνε για το StiloClub! :) Υπάρχουν και σχετικές φώτο, αλλά είναι αργά και δεν έχω κουράγιο να τις ανεβάσω τώρα (υπομονή μέχρι αύριο...).
ΥΓ: Μετά την παρουσίαση, υπήρχε και συνέχεια! :twisted: Αρκετό υλικό με φώτο και βίντεο λοιπόν, εδώ... :)
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!!!!!!
μπράβο ρε παιδιά.....υπέροχοι.....
Περιμένω πώς και πώς να δώ τις φωτογραφίες και φυσικά Νίκο να σου δώσω οδηγίες για το gallery......
(Όλα καλά ρε γμτ....αλλά 3 κίτρινα??? Ο Κάλφας τι έκανε εκεί??? Ρε Χρηστάρα μπάς και τους πλήρωσε ο μπανανάς????)
Τι συνέχεια;;; :shock: Νομίζω ότι κάτι έχασα!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Τέλος πάντων, η παρουσίαση ήταν ότι καλύτερο για το Club! Είμασταν πολλοί και θορυβώδεις! Ο Μαρουφίδης μας εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την προσέλευσή μας και μας προσκάλεσε για την κοπή της πίτας για το επόμενο Σάββατο στις εγκατάσεις του!
Να προσθέσω επίσης πως τα νέα μέλη φαίνονται "πορωμένα" και διψασμένα για StiloClub!
Και πάλι μπράβο στα παιδιά που μπόρεσαν να έρθουν και να παρευρεθούν στην εκδήλωση!
Θοδωρή άρχισε να υπόσχεται βόλτες με το τούρμπο, άρχισε να μοιράζει οθόνες (έχει και πολλές ο αναθεματισμένος!!! ).Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ThoDoriS
Τέλος πάντων ο Σάκης έχει μπλε, αλλά όχι σαν το δικό μου αλλά μπλε!!!
Ρε Θοδωρή, αυτός δεν πιάνεται!!! Ακόμη δεν πάτησα το πόδι μου στην έκθεση και μου παρουσιάζει δύο νέα μέλη!
Δεν προλαβαίνω να πάω να πάρω κρασί και μου υστήνει άλλα δύο παλλικάρια! Έπαθα πλάκα! Ο άνθρωπος αυτός είναι για τέτοιες δουλειές!
Όλα καλά πάντως!
Ήταν καταπληκτικά!!!!!! Πολύς κόσμος, δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, ωραίες παρουσίες και φυσικά, πολλή κουβέντα για το νεο GRANDE PUNTO. Θα κάψει καρδιές αυτό το αυτοκίνητο...
Το Stiloclub έδωσε δυναμικό παρών με πολύ κέφι και έκλεψε την παράσταση, αναρτώντας το πανό του στην είσοδο της έκθεσης, επάνω στο Stilάκι μου :) :) :)
Όσο για το μετά που αναφέρει ο Nikos, έχει πολύ ενδιαφέρον,πιστέψτε με. Νίκο, κάπου πρέπει να βάλουμε και το βιντεάκι