Κυριακή πρωινές ώρες θα είναι (11:00-12:00, δεν ξέρουμε ακόμη) και μάλλον 19 ή 26 Φεβρουαρίου... Πιστεύω ότι είναι καλή ώρα και μέρα για τους περισσότερους...
Printable View
Κυριακή πρωινές ώρες θα είναι (11:00-12:00, δεν ξέρουμε ακόμη) και μάλλον 19 ή 26 Φεβρουαρίου... Πιστεύω ότι είναι καλή ώρα και μέρα για τους περισσότερους...
1. Nikos
2. Magelanos
3. Arf
4. ckalfas
5. ammoulianiotis
6. face (?)
7. pantelis (?)
8. Alexunder
9.Zaxos(106rallye, εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν είναι Fiat)
10.
Στις 26/2 έχω γενέθλια, κανονίστε να μου κάνετε δωρο γενεθλίων τη δυναμομέτρηση!!!!!
Αν ήξερα ότι θα έρθεις θα ερχόμουνα... :p Δυστυχώς δε μπορούσα να έρθω... :(
alexunder δεν καταλαβα..που να πάς...η δναμομέτρηση δεν έγινε ακόμα...
(παρεπιπτόντως δεν είσαι το μόνο λευκό...υπάρχει και ο trexalitsas):)
Παράθεση:
alexunder δεν καταλαβα..που να πάς...η δναμομέτρηση δεν έγινε ακόμα...
:216 :216 :216Παράθεση:
Ρε Αλέξανδρε που ήσουν την προηγούμενη Τετάρτη? Δεν ήρθες στην συνάντηση. Έμαθες θα έρθει ο γρήγορος και λάκισες?
Οκ! Οπότε να κανονίσουμε να γίνει στις 19!!!! :216 :216 :216Παράθεση:
Στις 26/2 έχω γενέθλια, κανονίστε να μου κάνετε δωρο γενεθλίων τη δυναμομέτρηση!!!!!
Niko αν ειναι κυριακη τοτε βγαλε το ερωτηματηκο και κανονησε για τιμη καλητερη στο δυναμομετρο και ειμαι μεσα συγουρα.
1. Nikos
2. Magelanos
3. Arf
4. ckalfas
5. ammoulianiotis
6. face (?)
7. pantelis
8. Alexunder
10.
Παντελή η τιμή έχει ήδη κατεβεί από τα 60€ στα 40€. Προσπαθούμε να την κατεβάσουμε και άλλο αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα...Παράθεση:
Niko αν ειναι κυριακη τοτε βγαλε το ερωτηματηκο και κανονησε για τιμη καλητερη στο δυναμομετρο και ειμαι μεσα συγουρα.
1. Nikos
2. Magelanos
3. Arf
4. ckalfas
5. ammoulianiotis
6. face (?)
7. pantelis
8. Alexunder
10. Karateka (Alfa 147, εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα που θα σκίσει όλα τα 1.6 - ατμοσφαιρικά για να μη μπερδευόμαστε)
Για τις συμμετοχές των έξω-FIATάκηδων, δεν νομίζω να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τα πράγματα θα σκουρήνουν αν παίξει κάποια χορηγία από Ανδρεάδη... :? Αυτό θα συζητηθεί τις επόμενες ημέρες και θα ξέρω να σας πω. Αν πάμε μόνοι μας, δεν υπάρχει θέμα συζήτησης... ;)
Καλό θα ήταν να πούμε στον Ανδρεάδη να χρηματοδοτήσει το Dynoday και να φωνάξουμε κάποιο περιοδικό καθώς επίσης να έχουμε και ένα Grande Punto για δυναμομέτρηση.
Τι λέτε?