Πρόκειται περί τύχης την οποία αποφεύγω συστηματικά να την συναντήσω! Έτυχε!!! Αλλά αν δέχονται λουκάνικα, τότε... θα το σκεφτώ!!!
Printable View
Πρόκειται περί τύχης την οποία αποφεύγω συστηματικά να την συναντήσω! Έτυχε!!! Αλλά αν δέχονται λουκάνικα, τότε... θα το σκεφτώ!!!
Πολύ θα το ήθελα αλλα το Σαββατο στις 1 θα δουλευω!!!! κριμα θα χασω τη πιτα!!! Μία με έχετε!! δεν αξιζω ένα κομματακι??
Οκ Δημήτρη και γω σου ζητώ συγνώμη και γω αγαπώ ρε φίλε αλλά πραγματικά όταν με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ποιος είσαι έπεσα από τα σύννεφα ρε φίλε δεν περίμενα να έχεις ούτε εσύ ούτε κανένας πρόβλημα με μένα δεν μπορώ να καταλάβω από που βγάλατε αυτό ότι δεν γουστραρω την Θεσσαλονίκη και πάλι ζητώ συγνώμη από όποιον κατάλαβε κάτι τέτοιο είναι λάθος και όλοι ξέρετε ποιος είμαι γιατί να έχω πρόβλημα.
Εγώ δεν σου ζητησα συγνώμη...και ούτε έχω κανένα λόγο να το κάνω.Άσε τα σ αγαπώ που γράφω, βλέπεις οτι όλα τα ποστ είναι διορθωμένα. Στο τηλ σου φάνηκα να σε λατρεύω?Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο verone
Δεν σε πήρε κανείς τηλ. Εσύ πήρες εμένα ΠΡΟΧΘΕΣ και σου είπα οταν με ρώτησες "ξερεις ποιος είμαι? Με έχεις δεί?" σου απάντησα ναι σε ξέρω και μάλιστα έχουμε πάει παρέα απο Θεσ/νικη στην Αθήνα για εκείνη την φωτογράφηση στο..Faster νομίζω.. σου είπα είμαι το παληκάρι με το ασημί Stilo πως είναι δυνατόν να με μπερδέψεις??2 αμάξια είμασταν ένα το δικό μου και ένα το δικό σου.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο verone
Εσύ δεν περίμενες Μπάμπη αλλα κάθε φορά που έγραφες για καινούργιο Stiloclub θεσ/νικης εδω πάνω γινόταν χαμός. Είναι και άλλοι εδω πάνω που τα έχουν πάρει με την πάρτη σου, πολλά πράγματα δεν ξέρεις οπώς αυτά που σου είπα στο τηλ. και έμεινες με ανοιχτο το στόμα.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο verone
Δεν είπαμε δεν γουστάρεις την Θεσ/νίκη είπαμε οτι σου έχει μπει ιδέα πως εμείς εδω πάνω θέλουμε να κάνουμε Stiloclub θεσ/νικης.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο verone
Επαναλαμβάνω δεν νομίζει κανείς οτι έχεις πρόβλημα με την Θεσ/νίκη. Ελπίζω να ζητάς συγνώμη για τα περι Stiloclub θεσ/νίκης και να μην νομίζεις ακόμα κάτι τέτοιο.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο verone
Αν είναι έτσι τότε ρε φίλε κανένα πρόβλημα απο δώ και πέρα με μένα, αρκεί να είσαι λίγο προσεκτικός σε αυτά που γράφεις.
Τέλος καλό όλα καλά θέλω να πιστεύω...
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ???
Τι σχέση έχουν τα παραπάνω 2 ποστ με το τόπικ???????
Ρε παιδιά, τα ερωτικά σας αλλού!!! (Σ'αγαπώ, μ' αγαπάς!) :216 :216 :216
Είχα μιλήσει με τον Τεο ρε συ και είπε θα τα μεταφέρει αλλα φαίνεται ξέχασε. Μην τα σβήσεις για να υπάρχουν κάπου να μην ξεχαστεί πάλι ο Μπάμπης και αρχίσει τα μαθήματα γεωγραφίας.
:130 :216 :130Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο DontMKsense
Παιδια τα βιντεο δεν ξερω που να τα ανεβασω ακομα αλλα οι φωτογραφιες ειναι ολες εδω
http://briefcase.pathfinder.gr/view/athanasios_thess
Απο τις καλυτερες στιγμες!!!!!!!!!!!!
Πιστευω οτι περασαμε πολυ ωραια στην κοπη της πιτας! Και ο καφες που ακολουθησε μετα ηταν ωραιος!
Ολα τα λεφτα παντως ηταν η απορια της σερβιτορας:
"Συναντηση ταξης εχετε;"
Και οταν της ειπαμε οτι ειμαστε το StiloClub κοιτουσε με απορια...
Και...μετά τον καφέ γεμίσαμε τις τσαγέρες και κερνούσαμε ο ένας τον άλλο. :wink: :wink:
Ε Πέτρο??????? :163