Βρε gplat δεν πάει ο DontMKsense φαντάρος....εγώ πάω.....χαχαχαχα
Μακάρι να είχα πάντως ένα Μήτσο παρέα....
Printable View
Βρε gplat δεν πάει ο DontMKsense φαντάρος....εγώ πάω.....χαχαχαχα
Μακάρι να είχα πάντως ένα Μήτσο παρέα....
Το τελευταιο ξαναπεσ'το Τεο! Περα απο την πλακα ομως, θελω να παω φανταρος οσο πιο γρηγορα μπορω ωστε να ξεμπερδευω και να ασχοληθω αργοτερα με την δουλεια μου. Ευχομαι καλη θυτεια!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ThoDoriS
ουυυυυ καραβανάδες...
:159 :159
Σου ευχομαι να σε στειλουν στην μοναδα του Verone... για να σε "τρεχει"... ασταματητα!!!!
παιδια εγω μπηκα ενα χρονο αργοτερα δηλαδη στα 20 μου ειναι πικρα να εισαι μεγαλος και να πας φανταρος...ετεχα κατι 25αριδες και 28αριδες...και ειχε ξενερωσει ο ass τους...
¨Οι γΙωταδες ειναι στην ελλαδα...εγω στην ελλάδα τα περασα χημειο μολις ομως πατησα το ποδι νησι στις αφροδιτης αποληθηκα εδω και 2 χρονια και μουχουν μεινα ακομα κατι 40αρες χιλιομετρα ποριες κλπ..που κ που κανω αναφορα και στον υπνο μου...μαγκες ο στρατος στην ελλαδα ειναι γαματος.ξαναπηγενα για μια ζωη ...τωρα στην κυπρο...πρεπει νασε μαζωχας......για να πας..
270 που ήμουν εγώ τελείωσα το 2002.....κάποιο λάθος θα έγινε...Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gplat
Κομμενη πλακα τωρα
Ελαααα Θοδωρηηηη ποσους μηνες θα κανεις?
Ποσουυυυυςςςςςςς?
Αχαχαχα!
Σοβαρα τωρα: ποσοι μηνες ειναι τωρα η θυτεια?
Να σου πω γιατι σε ρωταω. Αν ειναι ενας χρονος (και κατι) δεν ειναι τιποτα. Θα τρεξεις πολυ στην αρχη, και μεχρι να κανεις τις πλακες σου και τις μαλακιες σου γινεσαι παλιος και σερεσαι να βγεις απο τη πυλη. Τωρα 26 μηνες ειναι αλλο ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Γι αυτο μη μασας. Θα σε κανει ΑΝΤΡΑ ΡΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ :P
Αντε και καλη απολυση (απο τωρα????) :P
Ψαρούκλα...!!!
Ποντίκι...!!!
Γρασοπόντικα...!!!
Aντρεα εσυ φιλε ελλαδα η κυπρο υπηρετησες??
χρηστο εμεις τους νεους τους λεγαμε κουνελια
Κανονισε να σε δουμε καμια μερα να φιγουραρεις στα καναλια γιατι θα σε εχει παρει ο υπνος και θα εχω
ερθει εγω και ο Στελιος και θα καβαντζωσουμε κανα Hammer!!!!