Συγχαρητηρια για την οργανωση και την εκτελεση της κοπης βασιλοπιτας στα παιδια του Εβρου! 8)
Printable View
Συγχαρητηρια για την οργανωση και την εκτελεση της κοπης βασιλοπιτας στα παιδια του Εβρου! 8)
Αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω την μια να θες να με διώξεις και την άλλη να μου δίνεις συγχαρητήρια για την οργάνωση μου και την εκτέλεση με μπερδεύεις!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο MaGeLaNoS
Εσυ εxεις τρικυμια εν κρανιο και δε ξερεις τι σου γινεται..δε φταιω εγω για την παρτυ σου φιλε.Ειπα τι με πειραξε στην ολη φαση αν δε το καταλαβες 100φορες που το εξηγησαμε ενταξει παω πασο..
Δεχομαι οτι σκιζεσαι ισως υπερβολικα μερικες φορες για το club αυτο,αλλα οταν θα εισαι φαουλ να ξερεις πως εδω θα ειμαι να σου την λεω οπως εδω θα ειμαι να σου λεω και μπραβο για αυτα που πετυχαινετε ολοι μαζι..Μη το σκισουμε και αυτο το ποστ.Μεινε στο μπραβο για την οργανωση της κοπης βασιλοπιτας.over
Οσο για το επικειμενο ban-sout που κανουν τις παπιες μερικοι σου ειπα για ποιο λογο επρεπε να το φας..δες το αλλο ποστ
φιλε Verone δεν εχω παρει θεση στο συγκεκριμενο ζητημα μεχρι τωρα ομως πλεων πιστευω οτι ατομα σαν το Νικο ,εσενα ,το face τον stilato, to soul και πολους αλλους δεν πρεπει να διαφωνουνε για το ποιος ειναι αυτος που κανονηζει την παρεα τη συναντηση και το καθε γεγονος αλλα να συνεργαστουμε ολοι μας για ενα κοινο σκοπο ΄΄να κανουμε το club μας μοναδικο και ολα τα μελοι να ειναι ενεργα και πανω απο ολα να ειμαστε ολοι φιλοι μεταξι μας χωρης ο ενας να προβαλη την προσωπηκοτητα του μπροστα απο καποιο αλλο φιλο μας.
μπραβο φιλε για ολο το event στον Εβρο το αποτελεσμα δειχνει οτι δουλεψες για να το οργανωσεις και εκανες ολους μας ακομη ποιο περιφανους για το STILO CLUB. GR
Συγχαρητήρια σε όλους σας! Μπράβο!
Να βλέπουμε ο Έβρος να σηκώνεται!
Πραγματικά μερικές φορές είμαι για κλωτσιές αλλά θέλω να καταλάβετε ότι δεν είμαι τόσο αντιδραστικός όσο νομίζετε γιατί απλά δεν με ξέρετε καλά στην Θεσσαλονίκη και με παρεξηγείτε άδικα εάν ρωτήσετε τα παιδιά στην Αθήνα που με έχουν ζήσει καλά και με ξέρουν καλά θα καταλάβετε γιατί με αγαπάν και δεν με παρεξηγούν ποτέ όπως είπε και ο Παντελής αν συνεργαστείτε μαζί μου θα μπορέσουμε να κάνουμε πολλά.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο MaGeLaNoS
Έλα μια φορά κατα δω βρε αγόρι μου να μας τα πεις απο κοντά...να καταλάβουμε και με τι τρόπο τα λες ολα αυτά να μην σε παρεξηγούμε.
Όσο για το να συνεργαστούμε μαζί σου αστο ρε φίλε δε ψάχνουμε για αρχηγό, αμα θέλεις είναι πιο εύκολο να συνεργαστείς εσύ με μας τους 30.Γιατί είδες, μια φορά μας άκουσες και βγήκες κερδισμένος με το meeting για την βασιλόπιτα στην Αλεξανδρούπολη.Θυμάσαι τι έλεγες για τις πολλές βασιλόπιτες......και τώρα το παίζεις μάγκας που έκανες κάτι που σου προτείναμε εμείς.
[quote="verone"
όπως είπε και ο Παντελής αν συνεργαστείτε μαζί μου θα μπορέσουμε να κάνουμε πολλά.[/quote]
’! και.. ξαναδιάβασε το πόστ του Παντελή γμ τα Ελληνικά μου μέσα
Στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα..
Ρε σεις, είδα καλά???? Η Κατερίνα είναι στις φωτό??????? :) :) :)