Τελικα ειναι θεμα καψουρας η ΣΤΙΛΑΡΑ.Καλοριζικο,καλοταξιδο και σιγα σιγα......
Κατι ξερω και γω ...30 μετρα μπαριερες εριξα με 150 χλμ.
Printable View
Τελικα ειναι θεμα καψουρας η ΣΤΙΛΑΡΑ.Καλοριζικο,καλοταξιδο και σιγα σιγα......
Κατι ξερω και γω ...30 μετρα μπαριερες εριξα με 150 χλμ.
καλες τσαρκες χαρη!
Συγχαρητήρια και από εμένα Χάρη. Σου εύχομαι(και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνεις) να απολαύσεις καθέ μικρή ή μεγάλη βόλτα με το καινούριο σου Stilo.
Και πάλι συγχαρητήρια...
Καλησπέρα παιδια!
Δεν σας ξέχασα!! Πριν απο μερικές ώρες πήρα το STILO! Καλα εεεε... ενθουσιασμένος (αρκεί να μην αρχίσει τα περιέργα και ανοίγουν οι αερόσακοι μόνοι τους... :lol: ).
Φυσικα αύριο έχει εκδρομη και θα σας πω αναλυτικα εντυπώσεις!
Χάρης
Άντε και καλοτάξιδο. Αστο λίγο απλυτο - τα ματιάζουν τα Stilo :lol:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο haris
Μεγειαααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
Πετρο ενταξει μην ντρεπεσαι πες για το δικο μου στα 107ps και του Σταματη 108ps..ελα πες και δε θα σε κοροιδευω :lol: :lol:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο face
Καλοριζικο φιλε και περιμενουμε νεα και εντυπωσεις απο το πρωτο ταξιδακι σου! :wink:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο haris
Καλοταξιδο??Καλοριζικο και να το προσεχεις...Αυτο παντως θα σε προσεχει στα σιγουρα!!!!
Ευχαριστώ παιδια.... Οι πρώτες εντυπώσεις είναι παρα πολύ καλές!!!
Η "ιταλίδα" μου είναι φοβερή!!
Απλά είμαι λίγο μπερδεμένος με τον συναγερμό... Μου έχουν βάλει της μαμάς fiat/meta systems και κλειδώνει από το τηλεχειρ./κλειδί. Αν όταν τον οπλίσω το πατήσω δύο φορές.. όντως κλειδώνει ως dead lock που λέει το βιβλίο ή είναι κάτι άλλο?
Και καλά άμα χάσεις το κλειδί αυτό πώς το παίρνεις το αυτοκίνητο με το δεύτερο που δεν έχει τηλεχ.? Ξέρετε αν μπορώ να πάρω από κάπου αυτόνομο τηλεχ. για τον συναγερμό?
Για τα πολλαπλ./μπουζί να ανησυχώ και στο δικό μου μοντέλο??
Αν θυμάμαι καλά έχει ένα τρόπο να "πληκτρολογήσεις" τον κωδικό με το τιμόνι για να σταματήσει ο συναγερμός.