Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο neuromancer
Απολυτα σωστο!
Σιγα μην κατδω και υπολιγιζω ρε παιδια για το τι βλακειες λεει ο καθε ενας!!!
Χαλαρα ρε!!!!
Printable View
Παράθεση:
Απολυτα σωστο!
Σιγα μην κατδω και υπολιγιζω ρε παιδια για το τι βλακειες λεει ο καθε ενας!!!
Χαλαρα ρε!!!!
Κοιτα να δεις εδω τι γινεταιΠαράθεση:
Εγω,η Ανθη,ο Θοδωρης,ο Πετρος και καποια αλλα καλα παιδια που ειπαμε να ασχοληθουμε με αυτο καποια στιγμη ειδαμε πως εξαφανιστηκε πολυ κοσμος και λεμε μηπως φταιμε εμεις γι'αυτο το αφησαμε!Τελικα ηταν λαθος μας!
Φωτη νομιζω απο με το ποστ σου καλυψες το 80% (και βαλε) των αποψεων μας!
Κοιτάξτε, το post από μόνο του δεν λύνει το πρόβλημα. Χρειάζεται μεράκι και προσωπικό τρέξιμο. Αν με ρωτήσεις "εσύ τι είσαι διατεθιμένος να κάνεις" δυστυχώς θα σου πω ότι δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα. Όχι γιατί δεν θέλω, αλλά γιατί εκ των πραγμάτων δεν μπορώ. Π.χ. δεν μπορώ να κανονίσω για DynoDay (για να αναφερθώ σε πρόσφατη "εκδήλωση") γιατί ούτε ξέρω κανέναν ούτε με τρελένει για να πιεστώ να βρώ χρόνο να τρέξω για τους υπόλοιπους. Αντίθετα, όταν τέθηκε ένα θέμα σε τομέα που έχω άποψη και κυρίως "γουστάρω" αφιέρωσα 2-3 4ωρα και έκανα κάτι. Γιατί το έκανα; Γιατί νομίζω ότι έχω πάρει από το club και βγαίνω αρνητικός στο ισοζύγιο.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ammoulianiotis
Που θέλω να καταλήξω: ότι ακόμη κι αν οριστούν άτομα για διάφορα θέματα/θέσεις προσωπικά δεν θα έχω την απαίτηση να "κρεμαστούν" αν δεν το κατάφεραν. Θα ήθελα/περίμενα όμως να βγουν στο forum και να πουν "παιδιά εγώ δεν μπορώ στην παρούσα φάση, ή χρειάζομαι βοήθεια σε αυτό γιατί έτσι κι έτσι. Τώρα αν δεν βρεθεί κάποιος να βοηθήσει (κατανοητό κι αυτό) μάλλον δεν μας πέρνει να κάνουμε κάποια πράγματα, οπότε ας περιοριστούμε στα πιο εύκολα(?) (forum, εκδρομές, κτλ).
π.χ. έγιναν κινήσεις (πολύ ωραία) για αιμοδοσία. Δώσαμε καμμιά σταγόνα?
Κοίτα, ώς νέο μέλος δεν θέλω να πουλήσω μούρη και πιθανώς σε κάποια ζητήματα να αδικώ άλλους γιατί δεν ξέρω όλα τα "επεισόδια" (οπότε και ζητώ ταπεινά συγνώμη). Όμως φάνηκε να γίνεται σκηνικό "κυρία ο Γιωργάκης μου πήρε τα γαριδάκια" και επειδή από τα άλλα threads φαίνεται ότι υπάρχει επίπεδο στο club είπα να γράψω δυο γραμμές.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο face
Για μένα αυτό είναι φυσιολογικό. Τα παλιά μέλη σίγουρα και δικαιολογημένα θα είναι πιο "βαριά" από τα νέα. Εξάλλου, αλλιώς έβλεπες και το Stilo όταν ήταν καινούργιο, αλλιώς μετά από 3-4 χρόνια, τελείως διαφορετικά σε 5-7 χρόνια (αν το έχεις ακόμη). Κάποια πράγματα είναι αναπόφευκτα. Δεν είπαμε να δώσουμε όρκους αιώνιας πίστης :lol:. Σε μερικά χρόνια το πιθανότερο είναι τo club να υπάρχει μόνο στα αρχεία της ιστορίας, του Ιντερνετ και στο μυαλό όσων συμμετείχαν. Μετά άλλος θα μπει σε άλλο club και άλλος θα κάτσει σπίτι του.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο face
Το ζήτημα είναι αν στην παρούσα φάση έχουμε την κατάλληλη χημεία και την όρεξη να γίνουμε λίγο περισσότερο "κοινωνικοί" με αφορμή το Stilaro.
EDIT: όσο για το <<"παρεϊστικο" κλίμα>> εκ των πραγμάτων παρέα με τόσο άτομα δεν γίνεται. Αν όντως είμαστε 10-15 τότε ναι, είμαστε παρέα. Αν όμως είμαστε 50-100 τότε είμαστε club και τα clubs έχουν κανόνες και γραμμές και πρέπει να έχουν γιατί αλλιώς δεν περπατάνε.
παιδια ειμαστε λιγο out of order.εχουμε χαθει εγω εκανα συνεργασια με τον δημητρη απο το club και πηραμε μια δουλεια..(μια εκθεση και δουλευαμε παταγοδος...τωρα ειμαι back επεισης να ευχαριστησω τον γιαννη για το ενδιαφερον και που μου τηλεφωνησε..
Μαγκες, δεν χαθηκα, μην βαρατε!! :D
Απλα, οπως ειπε και ο ΤΑΒΟ, εχω μπλεξει. Χτιζω σπιτι και ειναι και μεγαλο και εχω ξεπλατιστει στη δουλεια. Μιλαμε για πολυ πηλοφορι, πολυ φτυαρι, οχι αλλο καρβουνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!! :D
Εχω γινει και ρομπα με την συνδρομη, 3 φορες πηγα και γινοταν της πουτ@ν@ς και εφυγα... Δεν εχω χρονο καθολου!! :cry:
Θα επανακάμψω ομως, το υπόσχομαι!! :D
Αν όλοι καταλάβουμε ότι αυτό το club έχει να κάνει με το μεράκι του καθενός για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, τότε όλα θα γίνουν όπως παλιά.
Δυστυχώς αυτό που εισπράτω είναι ότι έχουν δημιουργηθεί "κλίκες" μέσα στο club που μόνο καλό δεν κάνουν.
Καλησπερα. Να σας πω γιατι χαθηκα εγω? Οποιον ενδιαφερει. Βαρεθηκα τα τοπικς που ειχαν μορφη διαλογου στο messenger. -Τι κανεις? -Καλα - που εισαι? - ΠΑρε τηλεφωνο - κλπ κλπ.
Βαρεθηκα να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια. Δυστηχως δεν ειχα την ευκολια να παρεβρισκομαι στα meetings παρα μονο σε ελαχιστα. Οποτε το forum το ζω διαδυκτικα. Και η γευση που μου ειχε αφησει ηταν αυτη. Μη αρχισω παλι να αναφερομαι σε προεδρία και συλλογους και καταστατικα. Αυτα ειναι που χαλασανε το forum. Αν δεν απατωμαι ειχε κλεγει καποιος προεδρος ο οποιος ουτε που ξαναφανηκε!
Το Λακωνιζειν εστι Φιλοσοφειν. Ειπα πολλα παραπανω.
Παντελης.
Νομίζω υπάρχουν διάφορες κατηγορίες topic οπότε αν σε απασχολεί μόνο π.χ. ο κινητήρας διαβαζεις αυτά. Δεν μας υποχρεωνει κανείς να διαβάζουμε όλα τα post. Τώρα αν σε π.χ τεχνικό topic έχει posts σαν αυτά που λες, τοτε είναι θεμα moderator που τα επέτρεψε οπότε πάμε πάλι στα καταστατικά, τι προβλέπεται και τι γίνεται.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Pantjo
Δυστυχώς δεν γίνεται και "παρεϊστικο" στυλ και οργανωμένα πράγματα.
(τουλάχιστο εγώ έτσι νομίζω)