ΟΧΙΙΙΙΙ μην το κερωνεις το αμαξι συχνα θα μαζευτει πολλη το ενα πανω στο αλλο. Εγω το κερωνω αναλογα συνηθως καθε 3-4 μηνες.
Printable View
ΟΧΙΙΙΙΙ μην το κερωνεις το αμαξι συχνα θα μαζευτει πολλη το ενα πανω στο αλλο. Εγω το κερωνω αναλογα συνηθως καθε 3-4 μηνες.
Έλεγα για το προϊόν το δικό σου, αν γίνεται συχνά.
Εγώ το κάνω κάθε 6μηνο εκτός από την τελευταία φορά που πέρασαν 9 μήνες...
μπορεις λιγο πιο συχνα μιας και αφηνει λεπτοτερη στρωση. Επειδη εδω στην δουλεια τρωει απιστευτη σκονη τρωει το κερωμα με τον καιρο ετσι μπορω μην σου πω και σχεδον καθε 2 μηνες να το κανω αλλα προτιμω καθε 3-4 μην εχω wax buildup.
Kαι μην ξεχνατε Wax on Wax off οπως λεει στο Karate Kid για να πηγαινει ομοιομορφα και ωραια. HAHHAHHAHAHHAHHA
Έτσι έτσι να στρώνουμε μπράτσα...
Το κακό με το κέρωμα είναι ότι πιάνει σχετικά εύκολα σκόνη (ειδικά τις 2-3 πρώτες μέρες) και για να το ευχαριστηθείς το αμάξι θα πρέπει να έχεις εκείνη την μάπα που έχουν κάτι παππούδες στα kadett και να το ξεσκονίζεις.
Να με συμπαθάτε αν το έχετε ήδη αλλά το θεωρώ ηλίθιο αξεσουάρ...
οχι βρε με το κερωμα φευγει πολλη πιο ευκολη η σκονη μολις βγεις στους δρομους και ανεβασεις λιγο χιλιομετρα φευγει η πιο πολλη. Ασε που θα δεις την επομενη φορα που θα το πλυνεις ποσο πιο ευκολα θα βγαινει η βρωμα.
Το ξέρω ρε... Αλλά πάλι κάθεται εκείνη η ψιλή και μου την δίνει...
Παρεπιπτόντως...
Βρήκα κι άλλο μαγαζί με Meguiars στην Θεσσαλονίκη...
Θα έχουνε επισκέψεις αύριο. χε χε χε χε!
αν καθισεις και κανεις σωστη δουλεια και εχεις υπομονη παρε το gold wax. Αν δεν μπορεις τα πολλα πολλα και θες κατι πιο ευκολα χτυπα tech wax. Το καθαριστικο σαλονιου παρα ειναι δυνατο καλυτερ ριξε 3-4 σπρευ σε λεκανι με νερο. Το υαλιστικο tech για πλαστικα επισης γαμαει. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και το καλυτερο απολα ειναι να παρεις το γαντι για να πλενεις το αμαξι βοηθαει παρα πολυ.
εγω παλι εχω βρει το ωραιοτατο Auto-moto Spa στη Ζερβα στην Γλυφαδα. ολο το πλυσιμο στο χερι, μεσα-εξω και κερωμα 20 ευρω, και κανουν πολυ καλη δουλεια, ειδικα σε καποιες λεπτομερειες οπως ειναι οι ζαντες. στο τελος περνανε ολες τις ζαντες με στεγνο πανι, ακτινα-ακτινα και δεν μενει ιχνος βρωμιας. επισης περνανε ολα τα εξωτερικα πλαστικα με προστατευτικο σπρει και το αμαξι δειχνει λες και ειναι εκθεσιακο...
βεβαια, κακα τα ψεμματα, σαν το πλυσιμο που θα κανεις στο σπιτι μονος σου...δεν θα σου κανει κανενας, γιατι κανενας δεν εχει το μερακι του ιδιοκτητη. αλλα αυτος που λεω ειναι μια πολυ καλη εναλλακτικη ;)
Δήμο, σε όσα και να το πήγα, σαν την πηλωτή δεν έχει... Τέρμα...
Τι σε Shell, BP, Wash park;;; Τίποτα απολύτως.
Πιο καλή μοναξιάααααα!!!!
^^
+1000 ;)