Ρε ειδα ενα Stilo στα Λιμανακια να χωνεται και ηταν ενας συμπαθητικος κυριος και μου λεει <<Μεγαλε μην μασας!Του Γιου μου ειναι!!!!!!!
Printable View
Ρε ειδα ενα Stilo στα Λιμανακια να χωνεται και ηταν ενας συμπαθητικος κυριος και μου λεει <<Μεγαλε μην μασας!Του Γιου μου ειναι!!!!!!!
:shock: Λές? :P Μπα , ο πατερας μου μεχρι το 99 οδηγουσε μια mercedes του 73(με τα όρθια φώτα) δεν τα κάνει αυτά.Όσο για το lanaki, είναι το 3d extreme και αυτο που το διαφοροποιεί απο την κανονική έκδοση είναι ένα χταπόδι και ένα τελικό τα οποία πριν 2 χρόνια αντικαταστάθηκαν με aftermarket(το χταπόδι μπούκωσε και το τελικό έσπασε).Το αμάξι μπορεί να μην έχει πολύ δύναμη(1300cc) αλλά έιναι γκαζάτο και σε προκαλεί να το πατήσεις το άτιμο, αλλά μέχρι τα 140.Απο κει και πέρα όντως ψάχνεις τα άλογα.Προσπαθεί επίσης να σου δώσει την ψευδαίσθηση οτί στρίβει αλλά σε προδίδει εύκολα και επικίνδυνα.Γενικά έιναι "αμαξάκι" όχι για πολλά.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Soul_giannis
ΥΓ:βγαίνοντας για βολτούλα το απόγευμα έψαχνα πάλι το stilo στην γειτονιά.Το είχαν πάρει οι γονείς μου στο supermarket!!To δεύτερο κλειδί έρχεται με συνοπτικές διαδικασίες στην κατοχή μου και το θέμα λήγει εδώ. :evil: