Έμεινες μόνος κι έρημος...Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Koulou
Printable View
Έμεινες μόνος κι έρημος...Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Koulou
ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ!
Κατόπην συνενοήσεως των υπευθύνων, οι τρείς που είπαν όχι και ο ένας που δεν είναι σίγουρος :139 για να εχουν χρόνο να το σκεφτουν καλύτερα.....
δεν είναι δημοκρατικό το club...Δεν σας Θελλλουμε εδώ...!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλώς να τα δεχτείς!!!!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο tzagarakis
Τί πας για δευτερό?? Για στείλε ένα ΠΜ να εξηγήσεις :PΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Ionio-Zante
Εγώ παιδιά είμαι ο 4ος που είπα όχι! Γιατί? Όχι δεν περιμένω παιδί αν και θέλω. Γιατί εδω κάτω δεν έχουμε ιδέα από ιταλικά. Λίγες πωλήσεις άρα και λίγοι ασχολούνται. Εκτός αυτού είχα πάρα πολλά προβλήματα και δεν υπάρχει και κάποιος να με βοηθήσει. Κάθε φορά καβγαδίζω με τη FIAT για διαφορετικά θέματα και κάθε φορά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: ΑΓΝΟΙΑ. Είμαι Ιταλος και θέλω να παραμείνω Ιταλος αλλα με τετοια συμπεριφορα και τετοιο service μαλλον θα πήγαινα (θα πάω) για κανένα Ιάπωνα που και η γιαγια μου ξέρει να τους κάνει service.
Σιγουρα ναι. Αλλα μακαρι να υπηρχε 2 λιτρο.
Πάντως ρε παιδιά με το Stilo τους 6 πρώτες μήνες είχα πάει στην αντιπροσωπεία 5 φορές για χαζοβλάβες (λαμπάκι αερόσακου, επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου, πρόβλημα με τράβηγμα στα αριστερά). Με την 147 6 μήνες τώρα τίποτα, κανένα πρόβλημα.
Παρ'όλα αυτά, στην τιμή του είναι κορυφή το Stilo.
πάρε και εσύ ένα :139 για να εχεις...!!!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ahatzig
8) 8) 8)
ΝΑΙ!!! Χε χε. Σήμερα πήγα στην ΛΑΜΔΑ για λάδια και το γνωστό AIRBAG FAILURE. Στην αναμονή πήγα δίπλα στην έκθεση να ρωτήσω για το 1.4. Σκέψη: πουλάω το δικό μου με 94.000km (1.2lt - 5d), βάζω τα υπόλοιπα και έχω ένα νέο Stilo 1.4-5d. Και ακολουθεί ο κορυφαίος διάλογος:
moi: μπλα μπλα έχω το stilo 1.2lt-5d μπλα μπλα μπλα ενδιαφέρομαι για το 1.4.
Πωλητής: Φίλε μας τελείωσε!
moi: μποινγκκκκ :173 Κοίτα τους άτιμους, τα έφαγαν όλα. Και δηλαδή πότε θα ζυμώστε νέα.
Πωλητής: Όχι ρε φίλε. Το εννοώ. Δεν κάνω πλάκα. Μας τελείωσε. Stock έχω μόνο κανά τρίθυρο. Περίμενε μέχρι τον Σεπτέμβριο που θα παραλάβουμε νέα με face lift. (Μπα ο Φουστάνος έφυγε από το Ιατρικό κέντρο και δουλεύει στη FIAT; ).
moi: Ωραία. και με τι εξοπλισμό θα κυκλοφορήσουν;
Πωλητής: εεε; δεν ξέρω.
moi: Αα καλά! Happy new year man. Και την έκανα.
Οπότε Stilo όπως τα χειμερινά cinema. "Μαζί σας πάλι τον Σεπτέμβριο".
Καλή λευτεριά στην γυναίκα σου. Πάντα με υγεία και χαρές!!!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο tzagarakis
Εγώ το έχω 4 μέρες , δεν μπορώ να απαντήσω :roll:
Τα 3D είναι πλέον συλλεκτικά. Κάτι σε "Live Fast, Die Young" ένα πράμα. :wink: Να πω την αμαρτία μου, αν περίσευαν φράγκα, ένα κίτρινο trophy το χτυπούσα χαλαρά. :oops: :oops:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Pantelis