ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!!ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑ!!!!!
Printable View
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!!ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑ!!!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Κάπου στο 1:05 το κλεισα! Έλεος!
πωπω φρικη!
σακη πως μπορεις και το βλεπεις αυτο?
Λοιπόν 6 μήνες μετα την εγχείρηση τελικά ένα έχω να πώ και απευθύνομαι στα παιδιά που φοράνε γυαλιά ή φακούς επαφής... Κάντε την επέμβαση ΑΜΕΣΑ... Κυριολεκτικά μπορώ να την χαρακτηρίσω ως το μεγαλυτερο δώρο που έκανα ποτέ στον ευατό μου. Αξίζει όσο λίγα πράγματα στη ζωή...
Θοδωρη που την εκανες και ποσο πηγε?
Thod λέγε γιατί το τελευταίο διάστημα ψήνομαι κι εγώ...
Την αλλη εβδομαδα κανει και η αδερφή μου (εχει 11 βαθμους:yikes:) δηλαδη.. χωρις φακους απλα..δεν βλεπει..
και για πληροφορια σας, οσοι φορατε χρονια φακους, καλο ειναι να το κανετε γιατι προκαλουν βλαβη στον κερατοειδη
.. πριν την επεμβαση 10 μερες γυαλια για να ξεκουραστουν τα ματια..
κοστος 3000..
οταν με το καλο την κανει,θα σας πω,μιας και θα ειναι πιο προσφατη..
Thanx.
Εγώ έκανα με την PRK ("εγχειριτική" μέθοδος η οποία πονάει 1-2 μέρες) γιατί όπως μου είπε ο γιατρός απο τον έλεγχο που κάνανε στα μάτια μου 2 μέρες πριν την εγχείρηση αυτή η μέθοδος ήτανε μονόδρομος (παίζει ρόλο κάτι ένα πάχος και μια καμπυλότητα). Το μόνο αρνητικό είναι ο πόνος 1-2 μέρες και ότι θέλει καμιά βδομάδα ξεκούραση.
2 μήνες μετά απο εμένα έκανε στο ίδιο μέρος μια φίλη μου με την Lasik (καθόλου επίπονη μέθοδος) και την άλλη μέρα της εγχείρησης πήγε για δουλειά (είχε δικαστήριο) και ήτανε όλα κομπλέ.
Όσο αφορά την εγχείρηση την έκανα στο Πειραϊκό Διαθλαστικό Κέντρο (Κοντά στο δημαρχείο Πειραιά) και λόγω του ότι έχω μια πιστωτική της Eurobank και πλήρωσα με αυτήν, απο 3200 που ήτανε η αρχική τιμή έδωσα, 1600€ και σε 3 άτοκες δόσεις (και η φίλη μου με τον ίδιο τρόπο το έκανε.). Το κέντρο και τον γιατρό τον συστήνω ανεπιφύλακτα... ειδικά σε αυτή την τιμή που δύσκολα βρίσκεις έξω στην αγορά...(επίσης πέρα απο τα 1600€ δεν πλήρωσα φράγκο και έχω πάει και ένα σωρό επισκέψεις..)
Πάντως όποιος έχει μυωπία απο 1 βαθμό (γιατί και με 1 δεν βλέπεις καθαρά και χρειάζεσαι γυαλιά) μέχρι και 10 ή δεν ξέρω και εγώ πόσο του λέω να πάει και να μην το σκεφτεί καθόλου... Μιλάμε αλλάζεις σαν άνθρωπος...
Α και κάτι που ανακάλυψα πρόσφατα, μεγάλο πράγμα να φοράς μάσκα στην θάλασσα και να τα βλέπεις όλα πεντακάθαρα...
Καλημερα!
Θοδωρη,ναι ετσι ειναι. Ο πονος ομως ειναι τρομερος τις πρωτες μερες.
Η αδερφη μου την εκανε την Τεταρτη.Πιστεψε με,δεν ηξερα πως να την ηρεμησω. 2 μερες τωρα δεν μπορει να δει φως,νοιωθει πως εχει "γυαλια" μες τα ματια.Υποφερει.:(
Τα βλεφαρα της ειναι πολυ πρισμενα.
Βεβαια οτι ειχε 11 βαθμους παιζει ρολο / Βαθυτερη τομη / μεγαλυτερος πονος.Χτες η γιατρος ειπε οτι η επουλωση ειναι γρηγορη.Σημερα παμε να βγαλουμε τους προστατευτικους φακους.
Ακομα δεν μπορει να ανοιχει καλα τα ματια.
Ολα αυτα τα λεω για να μην νομισει καποιος οτι καποιες επεμβασεις δεν εχουν πονο.ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ.
Το καλο ειναι οτι ξεμπερδευεις...