απάντηση: βασιλόπιτα 2007 - δώρο
Λοιπον, η κοπη της πιτας εγινε χ8ες! Μαζευτηκαμε 14 μελη:
Athanasios (Σακης)
Arf (Αρης)
DontMKsense (Δημητρης)
MaGeLaNoS (Νικος)
Stamatisgalis (Σταματης) μαζι με την Σοφια
Paidaros (Γιαννης)
Koulou (Αποστολος)
Spyros2002 (Σπυρος) μαζι με το αμορε (δεν θυμαμαι το ονομα...)
Mad (Στεργιος)
Άγγελος μαζι με την Ελενα
Σωτηρης
Teo
Cris (ηρθε απο Αλεξανδρουπολη για την συναντηση) και εφερε και την κοπελια του αλλα δεν την γνωρισα...
και να μην ξεχασω και τον εαυτο μου!
Η ολη υποθεση ειχε πολυ γελιο και πολλα πειραγματα για το φλουρι και ποιος θα ειναι ο τυχερος. Paidare ειδες οτι τελικα ουτε εγω ουτε ο Νικος το κερδισαμε; Το φλουρι τελικα το κερδισε ο Άγγελος (αν και αν διναμε απο την αρχη κομματι στην Ελενα θα το κερδιζε αυτη γιατι στην αρχη την περασαμε και δεν την δωσαμε οποτε το κομματι πηγε στον Αγγελο που ηταν διπλα της.) Να σημειωθει οτι η πιτα εξαφανιστηκε σε χρονο ρεκορ! (Μικροτερο απο αυτο που εκανε ο Cris στην πιστα των Σερρων με εναν DontMKsense να απλωνει το χερι του απο τη μια ακρη του τραπεζιου, να αρπαζει ενα κομματι και να το εξαφανιζει μεσα σε κλασματα του δευτερολεπτου!)Φωτογραφιες εβγαλε ο ενας και μοναδικος φωτογραφος, koulou! Ελπιζω να τις ανεβασουν γρηγορα τα παιδια να τις δουμε και εμεις. Ηταν ολα πολυ ωραια, ειχαμε την ευκαιρια να μιλησουμε και για καποια σοβαρα θεματα που αφορουν το Club.
Και του χρονου παιδια, να ειμαστε γεροι να κοψουμε και αλλη πιτα!
Καλα χιλιομετρα σε ολους και ατρακαριστα!
Αγγελε να εισαι γερος και να βρεις ενα καλο σημειο στο αμαξι να βαλεις το φλουρι! Καλα χιλιομετρα και σε σενα!
Το δωρο στον τυχερο της βασιλοπιτας Άγγελο ειναι μια δωροεπιταγη των 120ευρω απο το CarShop ωστε να κανει ενα καλο δωρο στη Stilara του!
μπράβο μπράβο ωραία πράγματα...
βάλτε και καμιά φωτογραφία να δούμε τι παίζει!!!!
Ειπαμε, τις φωτο τις εχει ο koulou. Ηταν πολυ ωραια παντως! Εχασε οποιος δεν ηρθε! (Αν και οι περισσοτεροι ηταν εκει)
Ε βρε σοφο κ σε ρωτουσα αν υπολογισες σωστα που πεφτει το φλουρι...παλι το χασαμε κ φετος..χαχαχαχα
Πραγματι ηταν ολα πολυ καλα κ χαρηκα πολυ γιατι ειδα παιδια που ειχαν καιρο να εμφανιστουν!
Οσο για τον αγγελο ευχομαι τα καλυτερα κ παντα καλοτυχος!αντε κ του χρονου παιδια!:d
Βρε τα ειχα υπολογισμενα να πεσει στην Ελενα! Ο παλιοDontMKsense φταει που δεν της εδωσε κομματι και το εδωσε στον Αγγελο...
καλα στην πρωτη φωτο ειμαι λες και εχω παρει κοκαϊνη μαζι με χασισι!!!
πολυ ωραιες φωτο! και του χρονου!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
καλα στην πρωτη φωτο ειμαι λες και εχω παρει κοκαϊνη μαζι με χασισι!!!
πολυ ωραιες φωτο! και του χρονου!
πες μας τι πινεις και δεν μας δινεις!!!!!!!!πολυ ωραιες οι φωτογραφιες!!το φλουρι δεν το πηρατε εσεις γιατι ειχε απειληθει ο νικος οτι αν πεσει σε σενα και τον νικο,ο νικος θα ετρωγε πολυ ξυλο χα χα χα χα χα!!!ο σφαχτης μας ο μαd(στεργιος)τυρανιοταν με ενα μαχαιρι που δεν εκοβε!!!και του χρονου παιδια με πανω απο ολα υγεια και ασφαλη χιλιομετρα!!
νικο ξαναπερνα τις φωτογραφιες γιατι καπου κολλαει
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
πες μας τι πινεις και δεν μας δινεις!!!!!!!!
Οχι οχι δεν σας λεω! Ετσι να ζηλευετε!!! Θελω να τη βρισκω μονο εγω!