Απάντηση: Πρόταση δημιουργίας Τράπεζας Αίματος από τα μέλη του Stiloclub.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Οχι 10/6 ρεεεε!!!! Ειναι η μερα που γυριζω απο Γερμανια, δεν μπορω να δωσω αιμα! Μια βδομαδα αργοτερα δεν γινεται;
τι θα πας να κανεις γερμανια σοφοκλη???????
Τουρισμο!!! Με τη σχολη θα παω και θα μεινω 1 μηνα εκει. Φευγω 14/5 και γυρναω στις 10/6.
Εγω οποτε μου πειτε ειμαι μεσα δηλωστε με
προτινω περοπου τοτε τον ιουνιο θα κανει αιμοδοσια και το ραδιο θεσσαλονικη που τυχαινει να δινω συνεχεια εκει!!!!!!
αν παμε σαν club και δωσουμε αιμα εκει,θα μπορεσουμε και ειναι μια καλη ευκαιρια για να διαφημισουμε το club,στο στυλ κοντα μας στην αιμοδοσια ειναι και το stilo club!!!!!!!!!
ειναι και το κορυφαιο ραδιοφωνο απο πλευρας ακροαματικοτητας στην βορεια ελλαδα!!!!!!!!!!!!!!
τι λετε??????????????/
οτι το κορυφαιο ειναι 95,1 cosmoradio!!!1
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
PascM
Από Αθήνα μπορούμε? Αν ναι μέσα και εγώ! Κάπως γίνεται όποιος ξέρει ας πει!
Γίνετε ναι..εκεί που θα δώσεις αίμα θα τους πείς οτι είναι για την τράπεζα αίματος του stiloclub στον Αγ.Παύλο στη Θεσ/νίκη
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
προτινω περοπου τοτε τον ιουνιο θα κανει αιμοδοσια και το ραδιο θεσσαλονικη που τυχαινει να δινω συνεχεια εκει!!!!!!
αν παμε σαν club και δωσουμε αιμα εκει,θα μπορεσουμε και ειναι μια καλη ευκαιρια για να διαφημισουμε το club,στο στυλ κοντα μας στην αιμοδοσια ειναι και το stilo club!!!!!!!!!
ειναι και το κορυφαιο ραδιοφωνο απο πλευρας ακροαματικοτητας στην βορεια ελλαδα!!!!!!!!!!!!!!
τι λετε??????????????/
Χμμ δλδ να δώσουμε στο Ράδιο Θεσ/νίκη κ οχι στην δικιά μας τράπεζα...εγώ θα έλεγα να κάνουμε το αντίθετο να κολήσουμε τπτ αφίσες και flyers να έρθει κόσμος στην δικιά μας αιμοδοσία..πως σου φαίνετε αυτό? μαλ..κια?
Μια χαρα μου ακουγεται εμενα
Μητσε και να κολλησουμε αφισες δεν πιστευω οτι θα ερθουν στη δικια μας αιμοδοσια. Μπορουμε να παμε να αιμοδοτησουμε για μας και να παρουμε την γκομενα, ενα φιλο και να μαζεψουμε λιγες παραπανω φιαλες.
Αγγελε σιγα το ραδιοφωνο ρε! Ανα μια ωρα βαζει τα ιδια τραγουδια και ειδικα οταν μιλαει η λουγκρα ο Ριζοπουλος...
Ρε παιδια το ξεκιναμε φετος μαζευουμε κοσμο και σιγα σιγα το κανουμε θεσμο 2 φορες το χρονο τι λετε?