Βρε συ Αλεξη...Απο που και ως που να παρει το πανο και να παει μονος του....!!!ΑΝΤΕ το βαλαμε φωτια και το καψαμε δηλ...Αναρχία εντελώς...!!!!
Δεν ειχε κανένα μα κανένα δικαίωμα.....!!!..
Printable View
Βρε συ Αλεξη...Απο που και ως που να παρει το πανο και να παει μονος του....!!!ΑΝΤΕ το βαλαμε φωτια και το καψαμε δηλ...Αναρχία εντελώς...!!!!
Δεν ειχε κανένα μα κανένα δικαίωμα.....!!!..
θα βρισκουμε συνεχεια κατι να αρπαζομαστε με το παραμικρο??????μετα την πανελληνια ενω ηπαμε να ηρεμισουμε,συνεχεια αρπαζομαστε με το παραμικρο εναντιον συγκεκριμενον ατομον!!!!!!!!!
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥ??????????
Υ.Γ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ!!!!!!!!!!!
Λοιπόν να πω παιδιά πως εγώ είμαι ένας από αυτούς όπως πολλούς εδώ μέσα που θέλαμε να πάμε στην Auto Exelixis. Είπα πως δεν θέλω όμως να πάμε τελικά γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει ενδιαφέρον από πολλά μέλη και δεν υπάρχει συλλογική δουλειά!
Λοιπόν πήγα εχθές στην έκθεση και τα πράγματα ήταν απογοητευτικά ! Ένα περίπτερο στο πουθενά ! Χωρίς να έχει μια πινακίδα από τους διοργανωτές στο που είναι τα Club και πως μπορείς να πας εκεί !!! Αν δεν ξέρεις που να πας σίγουρα δεν θα μας βρεις εκτός αν σε τρωει ο λαιμός σου και κοιτάξεις λίγο ψηλά την ώρα που θα τον ξύνεις !!!
Ένα περίπτερο με ένα πανο και ενα τραπεζάκι !!!
Τίποτα άλλο !!! Ένα άδειο πράγμα !!! Τι να κάνουμε για να μην είναι πολύ χάλια πήραμε έναν καναπέ με τον Κώστα που έπαιζε στον διάδρομο και τον βάλαμε στον περιπτερο και ας ελπίσουμε πως δεν θα μας το πάρουν!!!
Είπαμε με τον Κώστα να εκτυπώσω μερικές Φωτογραφίες και τις πήγε σήμερα η Στέλλα.Ο Κώστας ανέλαβε να βρει καμιά σημαία της Fiat και όντως έτσι έγινε!!!
Πήρε 2 σημαίες και μια Ελληνική και τις κρέμασε εκεί, εβαλε και το Laptop του και That's all που λένε και στο χωριό μου!! Δεν γίνεται ρε Κώστα όλα να τα κάνεις μόνος σου η με έναν ακόμα !!! Είδες που σου είχα πει πως δεν υπάρχει συμμετοχή ! Είδες που όλοι έλεγαν να μην πάμε και εσύ επέμενες και πήρες το πανό και πηγές ! Τελικά ήταν λάθος και λάθος δικό μου που ακολούθησα .
Παιδιά αυτό δεν είναι οργάνωση και τελικά είχαμε δίκιο που δεν έπρεπε να πάμε!!!
Γενικά η έκθεση είναι αστα να πάνε φέτος!!!
Το θέμα όμως είναι πως αυτοί μας κοροϊδεύουν !!!Μας ενημερώνουν αργά ότι τελικά θα συμμετέχουν τα Club ! Δεν υπάρχει η δυνατότητα να μπουν αυτοκίνητα μέσα και Οι διοργανωτές λέει πως κανόνισαν αύριο Παρασκευή και με το κλείσιμο της έκθεσης να κάνουν ένα παρτυ με το Περιοδικό Fοurius Tunning με δωρεάν είσοδο για ολους!!!Βεβαια το καλό δεν σας το είπα !! Τα ποτά τα πάμε μόνοι μας !!! Βέβαια θα μου πεις πως μας χαρίζανε έναν γάιδαρο και τον κοιτάζαμε στα δόντια αλλά ρε φίλε στο κάτω κάτω εμάς έχουν ανάγκη και όχι εμείς αυτούς ! Από την έκθεση περιμένουμε να γίνουμε γνωστοί ? Μην τρελαθούμε τώρα !!! Περισσότερη ζημιά έχουμε παρά θετικό αποτέλεσμα !
Ε αν αυτό το λέτε οργάνωση τότε το μονό που εχουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε το πανο και τα πράγματα μας και να την κάνουμε από εκεί !!
Εγώ το λέω ξεκάθαρα ! Δεν ξαναπατάξω το πόδι μου εκεί ! Απογοητεύτηκα !!
Ισως το post ειναι ακαιρο, αλλα επειδη το site ηταν down οσες φορες δοκιμασα να μπω, εχω να πω τα παρακατω.
Μπορει η δημοσκοπηση να εγινε τελευταια στιγμη, μπορει να μην ψηφισα για τον λογο που αναφερω στην αρχη, μπορει να ηθελα να παμε στην Auto Exelixis, μπορει και να μην ηθελα, μπορει, μπορει... δεν εχει σημασια. Το σιγουρο ειναι οτι εγω δεν θα μπορουσα να συμμετασχω, λογω γνωστων "προβληματων".
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως ΕΝΑ ατομο (προς θεου δεν εχω κανενα προσωπικο προβλημα με τον Κωστα), αναλαμβανει μονος του παρα την αντιθετη γνωμη των περισσοτερων, την συμμετοχη ή οχι του club στην εκθεση.
Οσον αφορα τον Θοδωρη, αν φυγει... λυπαμαι πολυ, αλλα ξεχαστε με και εμενα. Δεν το κανω απο αντιδραση στον Κωστα ή στον καθε Κωστα, το κανω για τον Θοδωρη και για ΕΜΕΝΑ. Βαρεθηκα και κουραστηκα να βλεπω αυτο το χαλι.
Χωρις παρεξηγηση....
Γιατί βγαίνει πάντα αυτή η λέξη αυθόρμητα δε μπορώ να καταλάβω!
Ε ΛΕ Ο Σ .-
Για λιγο βρε παιδες... Και καλημερα καταρχην...
Τι λογικη του αν φυγει ο ενας θα την κανω και εγω δεν την καταλαβαινω...
Ωραιοι ειστε ρε σεις... Να αποχωρησουμε ολοι τελικα και να παραδωσουμε το Club σε καποιους που οπως εχουν αποδειξει ως τωρα δεν συμβαδιζουν με την λογικη για την οποια φτιαχτηκε και υπαρχει...
Λυπαμε αλλα αυτες οι "ωχβρεαδρφιστικες" κουβεντες με βρισκουν αντιθετο...
Δηλαδη τι... επειδη ενας η δυο ατομα γουσταρουν να τα κανουν μια ζωη πουτανα εδω μεσα θα το διαλυσουμε? Ε οχι...
Ολοι εχουμε ευθηνη και ολοι λογο εδω μεσα.. Και αν κατι δε μας αρεσει το λεμε... Αν δεν πιανουν τα λογια υπαρχουν οι πραξεις...
Για αυτο παλευαμε τοσα χρονια? Μετα απο οσα εχουν γινει εδω μεσα...????
Για να το διαλυσουμε? Οχι σε αυτη την λογικη εγω δεν θα ακολουθησω...
Εδω ατομα που εχουν αλλαξει αυτοκινητο ( Karateka, GeorgeVas) δεν θεωρουνται πρωην μελη... Υπαρχουν ακομα ενεργα γιατι το αγαπανε το club οχι για το stilo αλλα για τα ατομα που το απαρτιζουν...
Ολοι μας εχουμε τα προβληματα μας και τις υποχρεωσεις μας... Ολοι εν μερη εχουμε κουραστει... Αλλα ειναι τραγικο να εγκαταλειπουμε τωρα το CLUB που ολους μας εχει ενωσει αυτα τα χρονια μονο και μονο για καποιο Ινατι...
Αν χρειαστει να ληφθουν πιο δραστικα μετρα εγω ειμαι ο πρωτος που θα συρω το χορο...
Η δημοκρατια δεν εχει μονο χαδια... Εχει και οπλα.. Ας μην το Ξεχνατε...
Φιλικα....
To ξανακανω ποστ
καλα εφυγα μερικες μερες για ιταλια και τι εγινε εδω περα? Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ τοτε γιατι εγινε το αντιθετο και με πρωτοβουλια? Ειχαμε συμφωνησει οτι δεν θα παμε εχουμε παει σε πολλες εκθεσεις και ξερουμε τι γινεται και επειδη ειχαμε παρει χαμπαρι τι θα γινοτανε φετος στο συγκεκριμενο δεν θελαμε να παμε τοτε γιατι εγινε το αντιθετο? Δεν με νοιαζει αμα πηγαινανε και ΟΛΑ ΤΑ κλαμπ εμεις συμφωνησαμε να ΜΗΝ ΠΑΜΕ.
Και οπως λεει και η ανθη ξαναλεω το ιδιο ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ
Αν και πλέον είδα πολύ αργά το πόστ και δυστυχώς δεν θα μπορούσα να συμετέχω διότι έπαθα ζημιά με το αυτοκίνητο (θα σας κανω ποστ αργότερα, σχετικό) και φυσικά όντας ελάχιστο καιρό μέλος στο παρόν φόρουμ το μόνο που έχω να πω είναι ηρεμία! Ότι έγινε έγινε αλλά θεωρώ οτι το Stilo Club θα πρέπει να παραμείνει δεμένο!