Ο μπαμπάς μου ο λεφτάς, επειδή ήθελε να με βγάλει από την κόκα, με έκανε πρόεδρο σε μία ΠΑΕ και πρόεδρο σε μία «αλάνα». Για να με ευχαριστήσει περισσότερο, άλλαξε και το όνομα της «αλάνας» έτσι ώστε να ακούγεται πιο γκλάμουρους! Την είπε Σουπερ Λίγκα. Ο κολλητός μου ο στόκος, επίσης γιος μπαμπά με πολλά λεφτά, ζήλεψε και ζήτησε από τον μπαμπά του να τον κάνει και αυτόν πρόεδρο σε μία άλλη ΠΑΕ.
Έτσι και έγινε.
Οι δυο μας, μαζί με άλλους στόκους, μαζέψαμε σιγά - σιγά παιδιά από το κατηχητικό (σαν κι εμάς), και τους ονομάσαμε οπαδούς. Τους λυτρώσαμε!!!
Τους είπαμε και μερικές σοφές κουβέντες:
1. «Όπου παίζει η ομάδα μας, εσείς να είστε παρόν». Έτσι, εμείς μαζεύουμε λεφτουδάκια στο όνομα του αθλητισμού και του πολιτισμού.
3. «Όσοι δεν είναι μαζί μας, είναι με τους άλλους». Πάντα δέρνουν τους άλλους, αλλά μόνο μετά τον αγώνα.:whip:
4. «Αγαπάτε τον πλησίον σου». Και τους δείχνουμε κάθε Τρίτη την ταινία «Βόρειοι & Νότιοι».
5. «Να βοηθάτε τον συνάνθρωπο σας». Ποτέ δεν λείπουν τα παιδιά από φασαρίες συναδέλφων τους.
6. «Μην κάνετε ναρκωτικά, δεν φτάνουν για όλους μας». Πίνουν πια μόνο Red Bull με ασπιρίνη.:hug:
7. «Κάντε οικονομία». Ποτέ δεν αγοράζουν όπλα. Τα φτιάχνουν μόνοι τους και τιμούν τον Μαγκάϊβερ.:dildo1:
8. «Βοηθήστε την κρατική οικονομία και τους φτωχούς». Σπάνε και καίνε με σκοπό να κινείται το χρήμα. Ξαναμοιράζουν τον πλούτο βρε αδερφέ!:moutzaER:
9. «Μην φοβάστε». Δεν φοβούνται αν τους πιάσουν. Εμείς είμαστε το «κράτος» και θα τους ξαναβγάλουμε έξω. Πάλι με χρόνια και καιρούς πάλι στο δρόμο θα’ναι.:fun:
10. «Τίμα την ομάδα σου». Υπακούουν εμάς σαν ζώα.:whatever:
Αγαπώ τον μπαμπά μου γιατί έδωσε νόημα στη ζωή μου.