Απάντηση: Δικος μας αυτος?
Βρε Νίκο μου αυτά τα compressor είναι απλά compressor, καμία σχέση δεν έχουν με το Rotrex. το Rotrex έχει πάνω σαλιγκάρι. Το δικό μου ανεβάζει 140.000 rpm στις 3.500 σ.α.λ. δηλαδή σαν turbo. υπάρχει επιπλέον κιτ με άλλη τροχαλία για να ανεβάσεις στροφές και πίεσης. ο φίλος έχει για stilo 1,4 ολοκληρωμένο κιτ κομπλέ με εγκέφαλο για να μην χρειάζεται ΕΧΤΡΑ μπεκ σε πολύ καλή τιμή και με πολύ καλά αποτελέσματα 147hp και 174Nm με μαμά εξάτμιση και μαμά φίλτρο. rpm compressor 240.000, μιλάμε πολλά τσαφφφφ τσουφφφφ….
The mains parts of kit are:
- Supercharger ROTREX C15/60
- Separate oil system for supercharger:
- Pipe
- Oil reservoir
- Radiator
- Supercharger bracket
- Sobstitution of headgasket (to reduce compression ratio under 10:1)
- Supplementary alloy pulley
- Belt and tensioner
- Air pipe and INTERCOOLER
- Pop-off
- New BOSCH injectors
- New ECU map
Φίλε μου η μετατροπή στο δικό σου stilo πόσο σου κόστισε?
Άσε μη το ψαχνής γιατί έχω αλλάξει τρεις φορές όλη την εξάτμιση μέχρι να το φέρω εκεί που ήθελα είχα και πολλές ατυχίες πέταξα ένα G60 compressor μέχρι που ανέλαβε ο φίλος μου την Rotrex και βάλαμε ένα σωστό κιτακι. δηλαδή έφτιαξε ένα γιατί δεν έχει για 1.6 αλλά για 1.4 1.8 και 2.4 όσο αφορά τα stilo. Να σου πω περίπου για ένα 1,6 είναι από 4000 μέχρι 5000 υλικά και εργασία τώρα για ποιο συγκεκριμένα πρέπει να μιλήσεις μαζί του. Πιστεύω ότι είναι καλά τα 40 - 45ps που δίνει γιατί τα παραπάνω δεν αντέχει το αυτοκίνητο, σαμάν κ.λπ. και το καλύτερο δεν έχεις lag ούτε πυρώματα με κίνδυνο να ραγίσει η πολλαπλή η κάτι άλλο. Εγώ το προτιμώ γιατί έχει πρόβλημα το πόδι μου, δεν με ακούει και είναι στο πάτο συνέχεια.
Αν κράταγα τα λεφτά που έχω ρίξει πάνω τώρα θα είχα ένα Abarth!